prostitdehappyhourEmisiunea “Happy Hour”, cunoscută pentru modul în care afectează inteligența telespectatorilor, a mai făcut o victimă săptămâna trecută. Este vorba despre tânărul Robert A. din Ploiești, care s-a trezit cu IQ-ul redus la jumătate după ce a urmărit întreaga emisiune, în ciuda avertismentelor familiei și prietenilor.

“Era un băiat inteligent și cultivat, știa limbi străine și voia să devină profesor”, a declarat, cu ochii în lacrimi, mama acestuia. “Nu știu ce i-a venit de s-a încuiat în cameră și a început să se uite la mizeria aia. La un moment dat, pentru că nu mai auzeam nimic, am intrat peste el. Emisiunea tocmai se terminase și el avea o privire fixă, goală, ca de bovină. Am încercat să-i dau telecomanda, să schimbe canalul. A zis doar ‘papa bun, Robert mănâncă’, a băgat-o în gură și a început să o mestece.”

Potrivit medicilor, tânărul a căpătat un retard mintal foarte grav: “Practic, el are acum creierul unui fazan. Din păcate, durează ani de zile să repari materia cenușie afectată de ceea ce noi numim sindromul Măruță.”

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares