Milioane de români au avut azi un șoc când au ieșit din case! În orice parte își îndreptau privirea, dădeau peste afișe și banere electorale, în care zâmbeau hidos cei mai siniștrii dintre români, politicienii care visează la un mandat în Parlament. Și e doar prima zi de campanie electorală, situația urmează să devină pe zi ce trece tot mai grotească.

Nu credeam că există ceva mai dizgrațios ca rahații de câine care sunt peste tot pe stradă, dar m-am înșelat. Politicienii care zâmbesc și promit tot felul de chestii fără acoperire sunt de zeci de ori mai deranjanți. Azi nici măcar nu mi-am scos copilul pe stradă, de frică să nu rămână traumatizat”, s-a plâns un bucureștean din Sectorul 1.

Românii sunt revoltați că nu există mesaje prin care să fie avertizați că expunerea îndelungată la afișe sau banere electorale poate dăuna iremediabil sănătății mintale. „Bine că suntem avertizați să nu exagerăm cu sarea, zahărul și grăsimile, dar de un Becali, Voiculescu, Videanu sau Vadim nu ni se spune nimic”, s-a revoltat un alt bucureștean.

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer