Spectacol grotesc! România, sufocată de milioane de afișe și banere electorale cu personaje sinistre

Milioane de români au avut azi un șoc când au ieșit din case! În orice parte își îndreptau privirea, dădeau peste afișe și banere electorale, în care zâmbeau hidos cei mai siniștrii dintre români, politicienii care visează la un mandat în Parlament. Și e doar prima zi de campanie electorală, situația urmează să devină pe zi ce trece tot mai grotească.

Nu credeam că există ceva mai dizgrațios ca rahații de câine care sunt peste tot pe stradă, dar m-am înșelat. Politicienii care zâmbesc și promit tot felul de chestii fără acoperire sunt de zeci de ori mai deranjanți. Azi nici măcar nu mi-am scos copilul pe stradă, de frică să nu rămână traumatizat”, s-a plâns un bucureștean din Sectorul 1.

Românii sunt revoltați că nu există mesaje prin care să fie avertizați că expunerea îndelungată la afișe sau banere electorale poate dăuna iremediabil sănătății mintale. „Bine că suntem avertizați să nu exagerăm cu sarea, zahărul și grăsimile, dar de un Becali, Voiculescu, Videanu sau Vadim nu ni se spune nimic”, s-a revoltat un alt bucureștean.

sursa: timesnewroman.ro

  • shambalic

    Vremea barbatilor adevarati e dusa demult asa ca au ramas doar simulacrele, unde mai pui ca n-au nicio treaba cu dreptatea sau binele altora, doar Q7 si afacerile lor de rahat….gretos

  • Ăștia care au falsificat voturile și au acaparat puterea în stat până acum, turează la maxim toate forțele să o mai facă o dată și acum, ca în vremurile lor de “vitejie”.
    Cum să fim siguri că votul nostru de acum va fi real ?
    E momentul ca aceia care vor o schimbare să se trezească, iar alternativa e una singură !