scutiri_false_parlamentÎn ultimele zile, o comisie de specialitate a verificat scutirile cu care numeroși senatori și deputați și-au motivat absențele în Parlament. Verdictul a fost șocant: peste 75% dintre parlamentarii chiulangii au falsificat semnătura propriilor părinți pe scutiri, pentru a evita o scădere a notei la purtare.

“Scutirile false erau uneori foarte credibile”, explică Decebal Popescu, membru al comisiei. “Câteva exemple: ‘Vă rugăm să îl scuzați astăzi pe Crin că nu poate veni la ședință, a trebuit să îl ducem la dentist’ sau ‘Pe Viorel l-a durut burta. Familia Hrebenciuc’. Deseori, parlamentarii apelau și la colegi din legislativ care au ‘un scris de om mare’. Acestora le dădeau sandvișuri contra unei scutiri, sau îi lăsau să copieze o luare de cuvânt.”

“Sunt de-a dreptul revoltată”, spune mama unui parlamentar, adăugând că nu știe ce făcea fiul ei de fapt în ziua respectivă. “Dacă aflu că s-a înhăitat cu golanii, am să îl pedepsesc crunt. Gata cu calculatorul. Am să-l miros, te pomenești că s-a apucat și de fumat. Stai să vezi când află taică-său.”

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer