Mesaj LIVE de la EXTRATEREȘTRI. Experții nu îl pot EXPLICA: ”Am venit să vă avertizăm despre destinul lumii voastre” | VIDEO

 

O emisiune de televiziune în Anglia, pe 26 noiembrie 1977, în rețeaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud și Sud-Est). Un mesaj difuzat la ora 17:12, în timpul știrilor de seară, notează martinfrost.ws. Timp de cinci minute, mesajul ”a suprapus” vocea prezentatorului de știri, Ivor Mills.

Nu mai puțin de 5 emițătoare au fost deturnate în același timp, răspândite pe distanțe mari, iar Autoritățile Independente ale Audiovizualului nu au fost conștiente de faptul că mesajul este superior semnalului lor, așa că emițătoarele au fost oprite imediat. Presa a notat că acest lucru este posibil să se fi întâmplat deoarece semnalul major nu a fost de natură terestră.

Marea Trezire Spirituală

Prezentatorul de știri nu a știut cum să reacționeze și a continuat ca de obicei, în timp ce vocea vorbea încet și calm. Analiștii OZN i-au asigurat pe ascultătorii emisiunii că este aproape sigur un mesaj extraterestru, deoarece conținea nume, concepte și expresii întâlnite frecvent în pretinsele contacte cu cei din alte lumi.

Iată mesajul: ”Vă vorbește Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulți ani, unii dintre voi ne-ați văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace și înțelepciune, așa cum am făcut aceasta cu frații și surorile voastre de pe întreaga voastră planetă, Terra.

Am venit să vă avertizăm despre destinul rasei și al lumii voastre și intenționăm să vă sfătuim cu înțelepciune pentru a putea să comunicați semenilor voștri, care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptați, pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care amenință atât lumea voastră, cât și alte lumi din jurul vostru. Această intervenție este necesară pentru a putea să participați la Marea Trezire Spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră Terra va trece într-o nouă eră, a Vărsătorului.

Această nouă eră a profundelor transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoință, mare pace și evoluție, cu condiția ca aceia care vă conduc, unii dintre ei din umbră, să devină conștienți de forțele rele care le întunecă acum judecata. Rămâneți calmi și ascultați cu atenție ce am să vă spun, căci această șansă s-ar putea să nu se mai repete. Toate armele voastre distrugătoare și nefaste trebuie să fie neîntârziat suprimate”.

Numeroși profeți falși

Mesajul a continuat mai departe: ”Vremea conflictelor și a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului, iar rasa din care faceți parte ar putea să progreseze cu ușurință spre noi niveluri, mult mai elevate, de evoluție, dacă vă veți arăta demni de aceasta în fața lui Dumnezeu.

Nu vă mai rămâne decât puțin timp pentru a putea să trăiți cu toții împreună în iubire, pace și bunăvoință. Peste tot pe această planetă mici grupuri sînt inspirate de noi și vă învață deja aceasta. Ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înțelepciune a noii ere care se naște. Sunteți liberi să le acceptați sau să le respingeți învățăturile autentice, dar luați aminte, căci numai aceia care vor învăța să trăiască în pace și iubire, vor avea cu siguranță acces la sferele superioare ale evoluției spirituale.

Trebuie să mai știți că există numeroși profeți și ghizi spirituali falși ce acționează în lumea voastră. Ei vă iau și apoi vă consumă energia, pe care voi o numiți bani! Și apoi o utilizează în scopuri malefice, neoferindu-vă în schimb decât mizerii fără valoare! Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simț și intuiția, Sinele vostru divin, profund vă va apăra cu ușurință de toate acestea”.

Aproximativ 6 minute

Învățați neîntârziat să fiți atenți la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneți adevărul de eroare, permițându-vă să evitați starea de confuzie, haosul lăuntric și minciuna. Învățați să ascultați această voce divină care se află în fiecare dintre voi și îndreptați-vă pe calea evoluției spirituale, fiind totodată perseverenți. Acesta este mesajul nostru către prietenii noștri.

V-am observat toate progresele pe care le-ați făcut de mai mulți ani, tot așa cum voi observați luminile de la vehiculele noastre ce apar pe cer. Există pe Pământ și în jurul Pământului, mai multe ființe decât savanții voștri vor să admită. Suntem profund îngrijorați pentru voi și vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta pe drumul vostru către lumină.

Nu vă temeți, căutați să vă cunoașteți și să vă înțelegeți cu adevărat pe voi înșivă, pentru a trăi în armonie și iubire pe planeta voastră Terra! Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar vă mulțumim pentru atenția acordată. Vom părăsi acum planul existenței voastre pământești. Fiți binecuvântați în numele iubirii supreme și al adevărului cosmic”…

Frecvența sonoră respectivă a durat aproximativ 6 minute, dacă nu mai mult, conform unor păreri neoficiale. O agentie guvernamentala din Marea Britanie incercat fara succes sa blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât și Poliția au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autoritățile și-au cerut scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă…

sursa: evz.ro

 • Intenselight

  Grig salveaza-ne! Noi nu vrem cu uratul asta de Ashtar, ca nu ne place vocea lui! Noi vrem cu extraterestrii tai benefici! Sau, si mai bine, noi vrem cu extraterestrul din tine! Te rog, fa-ne la mare o exemplificare cu tema: “Starea de rezonanta profunda cu energia tripla a extraterestrului din fiecare”

 • Intenselight

  Grig, te rog scrie pentru noi o carte cu tema: “Ghid practic pentru trezirea extraterestrului din tine”

 • Ba mai bine bagă-ne o iegzemplificare cu starea de bun simț extraterestru, cu energie triplă de stopare a judecății pământești perverse, larvare, critice și acuzatoare 🙂

 • Bă, dacă nu terminați odată cu miștocăreala pe bloguri, dau cu nava peste voi ! Din cauza voastră își ratează menirea spirituală mesianică cea mai mare școală de elevare spirituală prin sex din această zonă de căcat a galaxiei (la noi, în Consiliul Suprem Galactic Ashtar, este marcată pe harta militară tactică sub numele de “căcat de muscă X”). Deci, înțelegeți odată că sunteți foaaarte importanți pentru noi. Hai, pa, ne auzim peste trei miliarde de ani… lumină, eventual.

 • Ram

  Da Ashtar asta n-o fi iesit la pensie? ca am citit prima oara de el acum vreo 20 de ani… se tine bine nu ca altii….cu muschiul lasat.
  P.S. M-am gandit la un nou nume pt GB: ATÎRNACHE!!!

 • shambalic

  Bah, daca vedeti pe undeva o farfurie cu urme de mushtar, sa stiti ca de fapt in esenta ei este (cu usurinta vizibil pentru cel inzestrat cu bun simt) o farfurie zburatoare venita de pe Ashtar, locu de unde oricine si mushtaru (n-am gasit alta rima). Si asta de la teveu cre ca era vrillion iliescu incercand sa bage subliminale in mintea englezilor sa-l hacuiasca pe nea nicu atunci cand o veni la queen cu caleasca…hai ca l-am ginit 😀

 • shambalic

  Errata: mai sus, oricine era de fapt provine, scuze

 • Adrian

  Este doar o manipulare, in spate sunt serviciile secrete (discrete).

 • Gigel

  Eu in toti anii astia n-am reusit sa pricep o chestie in ce ii priveste pe unii(nu doar misani, desi cei misani par sa fie cei mai activi in domeniu) pasionati de subiectul “OZN”. Ei inghit de regula ca pelicanii toate prostiile aparute pe site-uri obscure, dar le scapa cu regularitate chestii mult mai interesante, dar mai putin spectaculoase, care “rasufla” periodic prin presa mainstream occidentala.
  De exemplu, in ultimii ani au fost mai multe cazuri de articole aparute prin canale media foarte mari(ex. BBC) privind informatii din documente oficiale recent(la vremea respectiva) desecretizate si care indicau faptul ca cel putin prin anii ’40-’50 guvernele occidentale luau foarte serios in considerare subiectul “UFO”.
  Si, ca fapt divers desi asa ne abatem de la subiect, tot prin presa mainstream au mai “rasuflat” uneori informatii care indica faptul ca “serviciile” occidentale n-au abandonat cu totul domeniul “remote viewing” in ’95, atunci cand a avut loc ancheta oficiala a Congresului American despre care am discutat mai demult aici pe blog.

  Dar chestiile astea de regula le scapa – de cateva ori chiar am fost curios sa verific dupa ce citeam cate un articol din asta daca cei de pe blegoteric sau de pe blogul lui yogi fusesera pe faza si din pacate niciodata nu i-am vazut sa fi fost atenti la ce trebuia atunci cand am verificat eu. In schimb au tot pus botul la reptilienii lui Icke si la alte bazaconii din astea.

 • Gigel

  Un exemplu in aceasta privinta este un articol aparut pe site-ul BBC in 2010 si care contine informatii care pentru fanii subiectului “OZN” ar trebui in mod normal sa valoreze cu mult mai mult decat tone de carti cu povesti scrise de alde Icke si altii ca el:

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-10853905

  Churchill ordered UFO cover-up, National Archives show

  The government took the threat of UFOs so seriously in the 1950s that UK intelligence chiefs met to discuss the issue, newly-released files show.

  Ministers even went on to commission weekly reports on UFO sightings from a committee of intelligence experts.

  The papers also include a wartime account claiming prime minister Winston Churchill ordered a UFO sighting be kept secret to prevent “mass panic”

  The Joint Intelligence Committee is better known for providing briefings to the government on matters relating to security, defence and foreign affairs.

  But the latest batch of UFO files released from the Ministry of Defence to the National Archives shows that, in 1957, the committee received reports detailing an average of one UFO sighting a week.

  The files also include an account of a wartime meeting attended by Winston Churchill in which, it is claimed, the prime minister was so concerned about a reported encounter between a UFO and RAF bombers, that he ordered it be kept secret for at least 50 years to prevent “mass panic”.

 • zamolxe

  Mai, da vorbeste tare bine engleza vrilonu’ asta… Hmm, nici un accent, nimic?

 • Ram

  Despre extraterestrii, istorie antica si maestrii înaltati oricine poate sa inventeze orice. Eu personal nu am sa cred în ozn-uri pana n-o sa ma dau cu unul. Ca de vazut pe cer poti sa vezi orice. Iar în maestrii n-o sa cred pana nu am sa devin eu unul altfel nu se pune… 🙂

 • Ram

  Probabil ca la un post real care chiar ridica semne de întrebare despre ozn-uri si extraterestrii, mai apar alte douazeci de facaturi asa ca sa ne dea ceatza.

 • AntiMisa

  Încă o dovadă clară a faptului că Bivolaru bate câmpii când e vorba de extratereștri este faptul că mai demult la curs ne-a pus să vizionăm un film (cică real) despre cum niște extratereștri malefici îi tot bântuiau pe unii care se ascunseseră în casă….era vorba de o casă izolată și pe care extratereștrii cică ar fi atacat-o ..bla bla bla… clasic. Cert este că marele maestru is(o)teric ne-a servit filmul ca fiind REAL, că cică știe el, că e clarvăzător. Vax albina. Domnu maestru umblă cu tarantele de speriat pruncii. Se înțelege foarte bine de ce.

 • …~Eheheee~_!…Cee bine e de noi Romanii in sensul ca suntem binecuvintati cu multi MESIA care mai de care, unul si unul !…sau alti is in devenire precum DD sau Gigi Becali !…Alti is consacrati ! Precum Ion Iliescu !, Gregorian Bivolaru !!,..sau Mitica Dragomir la fotbal !..Da’ !…Altii is expirati ! Precum Petre Roman, Victor Ciorbea, maestrul pamfletar CV Tudor sau domnu’ Cristian Tudor Popescu !, ultimii 2 doar partial pe jumatate !!, s.a.m.d. !!…Toti acesti oameni dar si altii il intruchipeaza pe D-zeu iar D-zeu ne vorbeste prin intermediul lor ori de cite ori apar pe ecrane respectivi domni ! ! !…Deci haide-ti cu totii sa-i ascultam si invatam de la ei !..EI sunt adevaraul D-zeu aicea pe pamintul RO !..Ce sa invatam ?…Nu stiu !..depinde de fiecare cit de deschis si receptiv este, sau !..Mm’daa !!…Nu ! Eu personal cred ca domnii Chireac_Ciuvica si H. Dumitrascu is mai apropiati de noi ca vibratie sau….Daa !…_~He~He~_…niste_GUNO.._….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

 • Ei, dar apropo de extraterestri. Nu mai scriu aici, cititi postarea mea pe exmisa:

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?p=59242#p59242

 • Uoooou, am gasit un site de dusi cu pluta. Oare e tot misan?

  http://roaim.co.nr/?a=articles&p=716

  Uitati-va in special la comentarii… E rasu’ lumii…