Criminalul de război Benjamin Netanyahu își recunoaște cu nonșalanță crimele împotriva palestinienilor și PREMEDITAREA LOR


Adevărul despre controlul exercitat de jidanii sioniști asupra politicienilor americani (și nu numai), reiese din declarația lui Netaniahu – filmat la o familie de evrei acasă, fără știrea lui. Acest criminal de război benjamin Netanyahu recunoaște PREMEDITAREA atacului asupra palestinienilor din Fâșia Gaza: “Îi vom lovi atât de tare și în mod repetat încât îi vom aduce în pragul colapsului.” Unul dintre copii întreabă: “Stai un pic, dar lumea nu va spune: Ce faceți voi, cum se face că din noi duceți un război de cucerire/cotropire ?“, iar criminalul răspunde: “Lumea nu va spune nimic. Lumea va spune că ne apărăm.

Nu ți-e frică de lume, Bibi ?” întreabă cineva. “În special astăzi cu America. Știu ce este America. America este ceva ce poate fi mutat ușor, mutat în direcția corectă.” se laudă Netanyahu. lininștindu-i pe cei îngrijorați: “Ei nu ne vor sta în cale. nu ne vor sta în cale.

Totuși, un copil, insistă: “Pe de altă parte, dacă noi facem ceva, atunci ei…” însă Netanyahu îl întrerupe: “Lasă-i să spună ceva. Și o vor spune ! 80% din americani ne susțin. Este absurd… Noi avem acest gen de sprijin și… ce vom face…” Și cu un orgoliu diavolesc, criminalul declară: “Nu mi-a fost frică să mă iau în piept cu administrația Clinton (pro-palestiniană) și nici cu Națiunile Unite. Am plătit prețul oricum. Însă prefer să primesc o valoare. Valoarea pentru prețul plătit.

Oare ce preț o fi plătit acest închinător la Satana ? Cât o fi plătit, și CUI, acest criminal sinistru, pentru sufletele copiilor uciși în Gaza ?!

 

 • LRU

  Faptul ca SUA e condusa de jidovii-sionisti se stia de mult timp.

  Chiar Cuv. Paisie Aghioritul spunea:

  “America nu există. Sioniștii sunt America. …. Aceștia au izbutit și i-au capturat pe conducătorii noștri.
  Sioniștii controlează în întregime SUA. Aceștia au creat Comunitatea Economică Europeană (așa s-a numit la început Uniunea Europeană). Urmăresc să guverneze lumea. Vor reuși asta pentru șapte ani, instalându-l pe Antihrist.”

 • Gigel

  O prezentare echilibrata si probabil foarte aproape de adevar a conflictului din Gaza, pe scurt, poate fi gasita aici:

  http://www.gandul.info/puterea-gandului/cine-a-deschis-portile-iadului-10338152

 • Gigel

  Un articol care banuiesc ca e intr-o masura foarte mare pe gustul lui MR:

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/is-gideon-levy-the-most-hated-man-in-israel-or-just-the-most-heroic-2087909.html

  Postez insa articolul si ca sa ilustrez alte doua lucruri(pe langa cele mentionate in articol):

  1. Presa europeana occidentala a avut mai tot timpul o atitudine foarte critica la adresa exceselor Israelului(lucru insa ceva mai greu de observat de catre cine consulta rar presa straina si se bazeaza in principal pe presa noastra, care e cam slaba cand e vorba de stiri externe). Si nu numai presa europeana occidentala a avut o pozitie destul de dura la adresa Israelului ci si guvernele europene, un caz particular in acest sens fiind conducerea Marii Britanii – ex. Ariel Sharon pe timpul cat era prim ministru evita sa calatoreasca in UK pentru ca avea acolo mandat de arestare pentru crime de razboi(si nu a fost singurul politician evreu aflat cel putin temporar in aceasta situatie, un alt exemplu similar fiind cel al lui Tzipi Livni).
  Asa ca cei care inca mai cred ca exista un fel de megaconspiratie cu caracter pro-Israel ce cuprinde intreg Occidentul ar trebui sa isi mai scoata un pic capul din cutie si sa priveasca in jur. Europa vestica nu impartaseste in totalitate pozitia oficiala a SUA de sprijinire practic neconditionata a Israelului si nici nu a impartasit-o vreodata. Si chiar si in interiorul SUA pozitiile sunt foarte divergente uneori in ce priveste subiectul respectiv(cine nu crede ar trebui sa mai citeasca un pic ce se tot scrie macar prin New York Times sau Huffpost pe tema respectiva, asa ca un minimum de documentare in privinta asta). Cand a iesit Obama prima oara presedinte au existat multe sperante din partea stangii(!) americane ca el va deveni ceva mai ferm decat predecesorul sau in pozitia adoptata fata de conducerea israeliana – omul s-a dovedit a fi insa destul de moale in aceasta privinta dar cu toate acestea Netanyahu & co inca se tem de el suficient de mult incat sa il fi sprijinit de curand destul de fatis pe Romney in cadrul alegerilor americane recent incheiate.

  2. Cele mai obiective(desi nu in mod absolut) relatari ale situatiei din teritoriile ocupate pe care le-am citit eu pana acum au fost exprimate de autori evrei. Si tot de autori evrei am gasit scrise de-a lungul timpului multe critici cu caracter foarte obiectiv si la adresa altor subiecte inrudite cum ar fi asasinatele Mossadului sau politica externa a Israelului vizavi de statele musulmane vecine lui.
  Ori asta spune pana la urma ceva de bine apropo de poporul evreu. Poporul asta intotdeauna a nascut indivizi care nu s-au sfiit sa le spuna compatriotilor lor adevaruri dureroase fara sa cada in schimb intr-o ura manifesta la adresa propriului lor popor.
  Dar din pacate asa ceva lipseste de regula in cazul altor popoare, cum e cazul si cu cel roman. Romanii de regula, din cate am vazut pana acum, cad in doua atitudini extreme:
  a. Exaltarea euforica nationalista a calitatilor percepute(reale sau nu) ale propriului popor concomitent cu demonizarea popoarelor cu care se intampla sa se invecineze(indiferent ca e vorba de evrei, rusi, tigani sau unguri). E uneori vorba de exemple foarte izbitoare de vedere a paiului din ochiul vecinului fara sa mai vezi si barna din ochiul propriu sau de prezentare voita numai a unei fete a monedei(un exemplu elocvent in aceasta directie este chiar un articol postat destul recent pe acest blog privind evreii din Cernauti si atitudinea lor fata de soldatii romani aflati in proces de retragere in timpul razboiului al doilea mondial – articol ce prezinta in mod foarte selectiv numai acea parte a povestii care ii scoate pe romani drept victime).
  b. Caderea intr-o placere realmente masochista de a exhiba defectele propriului popor. E cazul clasic deja al romanilor care se vaita in gura mare ca poporul roman e de rahat, romanii sunt hoti, lenesi, romancele sunt parasute etc. etc. etc. E vorba aici de reversul celeilalte atitudini care ii priveste pe romani pe post de fiinte angelice. Pozitia de mijloc, care tinde cat de cat spre obiectivitate, o adopta prea putini si de obicei respectivii sunt atat de timizi in a o expune incat practic ei nici nu prea exista cu adevarat in spatiul public.

 • Gigel

  Ca fapt divers, in articolul din “The Independent” catre care am dat link apare mentionat la un moment dat Baruch Spinoza. Si din ceea ce scrie acolo ar reiesi cum ca el ar fi fost cica materialist.

  Acum poate oi fi eu prost sau prea contaminat anterior cu ideile nondualiste idealiste din alte surse(atat orientale cat si occidentale), dar eu cand am citit “Etica” am ramas cu o cu totul alta impresie. Si am citit mai intai textul respectiv in engleza pentru ca apoi sa fac rost si de o traducere in romana, asa ca nu poate fi vorba cumva de erori de traducere care sa ma fi influentat.

  Tot asa eu nu reusesc in ruptul capului sa il vad pe Parmenide materialist, asa cum il vad unii.

  Dar cred ca ajunge acum cu offtopicul.