Viitorul deputat Alexandru Petrescu îl pune la punct pe groful Kelemen Hunor

Plecând de la atacurile „dezaxate“ ale liderului UDMR, Kelem Hunor, referitor la scrisoarea deschisă a lui Djuvara, care făcea lobby la români să se prezinte la vot numai ca să nu mai câștige maghiarii, peremiștii brașoveni au ieșit la un atac dur, criticând tocmai discursurile extremiste al UDMR.

În discursurile obsesive ale lui Kelemen Hunor, din perioada 15 -16 noiembrie, ultima făcută la Bihor – judet din „Partium“ , după cum îl definea Hunor, „avem trei dusmani – indiferenta, criza economica si nationalismul romanesc, iar impotriva acestor inamici trebuie sa luptam“.

Replica celor de la PRM nu s-a lăsat așteptată: „Dl. Kelemen Hunor nu este decât un cățeluș al cărui scheunat se mai aude cel mult în Pusta maghiară. Acest Kelemen Hunor, administrator al SRL-ului numit UDMR,  nu mai reprezintă interesele etnicilor maghiari, ci doar al unor indivizi lacomi care conduc UDMR. Kelemen Honor este un agitator care incita la violență vorbind despre naționalismul  românesc, care este de fapt toleranță, in buna traditie romaneasca, care i-a permis sa aiba scoala maghiara acolo unde are dor 2 elevi etnici maghiari, si daca avem zece elevi romani nu puteam avea scoala romaneasca, ca asa zice legea“, spune Alexandru Petrescu, candidat PRM în colegiul 5 pentru Camera Deputaților..

„Mi-ar face plăcere să îl acuz de tradare pe dl. Keleme Hunor, dar ar deveni o dilemă juridică, acesta având dublă cetățenie, română și maghiară, întrebându-ne cui aparține el?  Acest individ, numit Kelemen Hunor, în timp ce urlă la lună să modificăm Constituția României și latră ca să modificam legea ca strainii sa poata cumpăra pământul românesc, aplauda decizia Guvernului de la Budapesta de a interzice vânzarea către străini a terenurilor din Ungaria“,  mai spune Petrescu.

„Poate va explica alegătorilor (Keleme Hunor – n.a.) unde sunt  șoselele din Har-Cov, pădurile din Har-Cov și unde sunt acei naționaliști români dușmani ai etniei maghiare care au creat astfel de probleme“ , a punctat Petrescu.

sursa: newsbv.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *