From:Nicolae Calota <nicolaecalota@yahoo.com>
To:victorponta2.0@gmail.com” <victorponta2.0@gmail.com>
Sent:Thursday, November 29, 2012 11:37 AM
Subject:Scrisoare de la un parinte

 

Domnule prim-ministru Victor Ponta,

M numesc Nicolae Calot, am 35 de ani i sunt vecin cu dumneavoastr n complexul rezidenial din sectorul 2 al Capitalei.

Probabil cunotei deja situaia costurilor exorbitante cu ntreinerea din acest condominiu. Dei la cumprarea apartamentelor ni s-a promis c graie sistemelor moderne de termoficare i distribuie ale cartierului vom avea costuri lunare sub media pieei, de la darea n folosin a blocurilor i pn astzi cuantumul ntreinerii a tot crescut lun de lun, ajungnd iarna trecut la nivelul halucinant de 1800 de lei pe lun! ncercrile noastre de a mai controla i tempera cheltuielile s-au izbit din pacate de atotputernicia administratorului care deine i majoritatea n Adunarea General a Proprietarilor i dicteaz dupa bunul plac.

Problema cea mai grav este c n ultima periad devine tot mai greu s achitm aceste sume i suntem extrem de ngriorai de perspectiva iernii grele care se anun. Pn acum civa ani am avut o mic afacere de familie prosper care ne permitea s trim decent i s mai pltim i cteva salarii, ns criza economica global, combinat cu acapararea pieei de ctre marile companii strine, ne-au adus la sap de lemn, de am ajuns astzi s trim doar pentru plata ntreinerii si a ratei de la banc!Aadar, nu putem reduce costurile cu ntreinerea, nu ne putem crete veniturile i nici nu putem vinde s plecm n alt parte pentru ca piaa imobiliar este la pmnt… Suntem ameninai de perspectiva sumbr a acumulrii de datorii i Doamne-ferete de mai ru. i atunci ce ne mai rmne de fcut? S ne uitm n ochii copiilor i s le explicm c ne-am pierdut casa pentru ca banca Lehman Brothers din America a dat faliment i a declanat criza mondial?

V ntreb ca de la printe la printe: Dumneavostr cum v descurcai cu plata ntreinerii i ce sfat mi dai pentru a iei din acest impas?

V mulumesc.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.