Pariul politic al alegerilor din 9 decembrie

 

Mai sunt puține zile până la alegerile din 9 decembrie. Portavocile Puterii se întrec în a prezenta cifre care mai de care mai năucitoare – mergându-se până la asemănarea cu victoria iliescienilor feseniști din 1990, când FSN-ul a luat 67 la sută. Urmașii feseniștilor moscoviți clamează sus și tare că în data de 9 decembrie ne vom întoarce cu 22 de ani în urmă. Aparent așa ar sta lucrurile.

În 20 mai 1990 – din numărul total de 17.200.722 de alegători s-au prezentat la vot 14.826.616 (86,19%). FSN-ul lui Ilici a avut 9.353.006 voturi (67,02%). La suma aceasta s-au adăugat sateliții, de la UDMR la așa zisele partide ecologiste, agrariene și tabăra minorităților. Cam vreo 12 milioane de români erau atunci hipnotizați de moaca scârbavnică a lui Ion Iliescu, criminalul bolșevic cu mâinile roșii de sânge până la coate.
În ce mă privește, deși împărtășesc scârba populară față de fizionomia respingătoare a actualei clase politice, nu cred că doar oamenii politici sunt de blamat. Și poporul care i-a votat este la fel de respingător.
Talpa țării, și nu numai, a votat cu Ilici, cu haita sa de kaghebiști, a pus ștampila la greu, în repetate rânduri pe securiștii corupți. Peste 80 la sută din populația României, în anii ’90, îl adula pe Ilici. O vorbă înțeleaptă spune că ,,tot ceea ce trebuie ca răul să triumfe este ca oamenii buni să nu facă nimic”. La noi răul s-a tot întins, ca o plagă întinsă în tot sistemul politic, în media, în sindicate, în societatea civilă. Majoritatea românilor cât de cât informați, știu deja de multă vreme faptul că Iliescu și acoliții săi au reușit crearea unui sistem mafiot care controlează politica și economia țării.
Românii de azi, post-decembriști cum ar veni, au fost spălați pe creier, la inimă și la minte, nu prin reeducarea de la Pitești sau prin închisorile comuniste, ci prin manele, telenovele, reality-show-uri, sex, droguri, violență, prin promovarea agresivă a homosexualității, pedofiliei, zoofiliei, incestului sau violului, prin impunerea ca „modele” morale, naționale, a celor mai josnice boarfe, prostituate de centură, pești, proxeneți, poponauți, pedofili, turnători, etc… pe scurt, a tuturor gunoaielor societății românești. Românii n-au avut solidaritate socială, n-au avut anticorpi care să prevină molima, iar talpa țării nu a ajuns până azi să atingă un nivel cât de cât rezonabil de înțelegere a situației în care a fost adusă de către cei pe care i-a votat.
Acum, jefuitorii îi cheamă pe păgubiți într-o mare horă a Unirii, la vot, desigur hoții păstrându-și averea, furăciunile, iar victimele, talpa țării, rămânând cu ce li s-a oferit și până acum, adică cu plata facturii…
La distrugerea României, pe lângă prostie, nesimțire și lipsa de bun simț, au contribuit însă plenar acești votanți inepți, care i-au așezat în scaune pe nesătuii securiști și activiști PCR, prezenți în toate jafurile la nivel național, în secarea patrimoniului și averii muncite de generații întregi de români.
Sondaje recente, de prin 2009 și 2010 arată că sărăcia a produs traume profunde, dacă nu chiar ireversibile la nivelul unor obișnuințe elementare, ce privesc inclusiv minima igienă. Spre comparație cu Franța și Polonia, de exemplu, unde procentul populației care trăiește în sărăcie este de aproximativ 10 la sută, sau cu Rusia unde 20 la sută din populație trăiește în sărăcie, procentul celor care trăiesc în sărăcie profundă în România depășește 55 la sută (http://www.insee.fr/fr/ffc/docs_ffc/es383-384-385c.pdf).
În România există în acest moment 12.956 de sate și aproape 3.200 de comune și orașe, numărul localităților cu instalații de canalizare publică fiind de doar 735 (5% din total). Conform Eurostat, în 2008, 46% din populație trăiește în mediul rural. Dintre aceștia, marea majoritate, respectiv 41% dintre români trăiesc în locuințe fără apă curentă, fără baie și cu WC în curte sau la capătul holului.
Fizionomia unei mari părți a poporului român, descifrată de analizele sociologice arată teribil. 19% din populația României nu s-a spălat niciodată pe dinți și potrivit studiilor, românii se spală pe dinți de cinci ori mai puțin decât ceilalți europeni, astfel că doar 5% dintre români au dinții perfect sănătoși.
Jumătate din populație nu se spală pe mâini după ce folosește toaleta, iar 25% nici după ce au schimbat scutece murdare. Ideea că suntem un popor certat cu apa și cu săpunul este întărită de datele furnizate de Institutul Național de Statistică (INS), care arată că românii își cheltuiesc 48,5% din bugetul lunar pe mâncare și băutură (41% din suma totală este alocată produselor alimentare și 7,7% băuturilor alcoolice și tutunului), iar pentru igienă și sănătate doar 4%. Un român folosește, în medie, patru săpunuri și un deodorant pe an!!!
În schimb, conform unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății, România s-a clasat pe locul al optulea în topul țărilor cu cel mai mare consum de alcool, după Republica Moldova și Rusia.
În sfârșit, un studiu asupra mentalităților și credințelor populare dezvăluie faptul că românii au și un profil aparte de nație de semiidiotizați. Astfel:

– 47,4% din români cred în astrologie și își verifică horoscopul cel puțin săptămânal (asta în timp ce, schizofrenic, 90% din populație se declară creștină);

– 29,3% cred în vrăjitorie (iar 7,2% sunt convinși că li s-au făcut vrăji);

– 68,2% cred în minuni, cu nu mai puțin de 42% convinși că li s-a întâmplat (cel puțin) o minune (!);

– 42% dintre români cred că Soarele se învârte în jurul Pământului;

– cca. 50% cred că deochiul poate fi prevenit purtând culoarea roșu;

– 6 din 7 români nu sunt alfabetizați științific.

– doar 8% dintre români au deschis o carte pe parcursul unui an.

Aceasta este radiografia sinistră a poporului român, la 20 de ani de la momentul în care Ion Iliescu era adus la putere de Moscova (și susținut de aproape 12 milioane de români).
Teoretic, conform tuturor datelor psihosociale susținute de cercetările menționate, USL-ul ar obține, acum în 9 decembrie o victorie zdrobitoare, asemănătoare cu victoria FSN din 1990.
Cu toate acestea îmi permit să lansez un pariu, cu privire la procente, ce va fi sau nu validat în data de 9 decembrie. Eu sunt de părere că, în cifre absolute, de fapt, suma votanților iliescieni/voiculescieni a scăzut la jumătate, față de anii ’90. Cei care nu se spală pe dinți și pe mâini și se șterg cu mâna la cur nu mai reprezintă majoritatea. Ponderea acestora este în jur de 40 la sută din populație. Ăsta este electoratul captiv al bolșevicului de Ilici.
Apreciez că USL va lua acum sub 50 la sută, cu tot valul de ură, isterie și dezinformare ventilat de Antenele lui Voiculescu și eventual vor depăși 50 la sută numai datorită mecanismului pervers al redistribuirii. Iar cele mai spectaculoase procente vor fi cele ale voturilor anulate, adică ale celor care îi urăsc pe toți politicienii la grămadă – și voturile alocate unui partid antisistem, lansat de un jurnalist, care propune naționalizarea patrimoniului jefuit de haita lui Ilici-Constantinescu-Băsescu.

George Roncea – roncea.net

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *