Falimentul educational si moral al Romaniei de astazi

Două știri aparent fără legătură directă au atras atenția ieri. Cretinismul național extins al generației de azi ce se pregătește să calce în viață, analfabetă în proporție majoritară, și noile detalii ale cazului oribil de proxenetism și pedofilie în care sunt implicați fotbaliști, directori de opinie, bisnissmeni străini și oameni politici – cu toții aflați în zona imundă a infracționalității sexuale și a devianței comportamentale.

În ambele știri este vorba de tineri – într-un caz tineri abuzați de perverși pe bani, în celălalt caz – al analizei BAC-ului unde este vorba de sute de mii de tineri idioți care vor și ei tot bani, vor să o ducă bine, ca Tuddy a lui Zăvoranaca, expert parlamentar liberal și libertin – la nivel european – specialist al frecatului rapid și al ejaculării pe oglinda băii, în fața camerei de luat vederi.

Ejacularea a devenit și temă politică dacă ne gândim la PSD și situația lui Vanghelie, cel care a garantat-o inclusiv pe Cati Andronescu, fosta ministreasă pesedistă a învățământului socialist.

Sex, sex, sex, violență și promiscuitate, etnobotanice și beții crâncene în școli au devenit temele aproape banalizate, în ultimii ani, ale știrilor legate de cadrul „educațional“ românesc. Situația de astăzi este de fapt radiografia unui faliment educațional și moral totodată – în care sunt de luat în calcul mai multe segmente, nu doar școala, ci și familia, societatea în ansamblul său. Copii puși pe furat la BAC, pe copiat, sunt infirmi moral, deoarece furtul este doar punctul de plecare al unor alte „căderi“ și smintiri ce pot duce pe mai departe la violat, la înșelat și dat în cap la colțul străzii.

Copiii transmit și preiau lipsa de educație, de valori fundamentale și principii morale „moștenite“ de la părinții idiotizați și lobotomizați sistematic de către mass-media, principalul formator al intervalului ultimelor două decenii de „libertate“. Masa de oameni cinstiți și simpli, a celor ce muncesc din răsputeri pentru a-și educa și crește copii în normalitate este agresată zilnic de minoritatea tribunilor, politicieni cu spume la gură și cu limbaj de șantan, de „vedete tv“ scoase din bordel, de zdrențe umane de tot felul ce dau sfaturi și se pricep la toate, de la politică și bună guvernare, la morală și educație – după ce au supt prin batistă ori au luat-o în gură cu hidrantul.

Presa, media în ansamblul său, tinde să utilizeze exacerbarea instinctelor libidinale de pagina cinci ca adjuvant al măririi tirajelor sau a creșterii audienței. Se creează un cerc vicios al accentuării acestui tip de mesaj, cu note sexual-orgiastice, în toate produsele media de largă circulație. Mesajul pronografic și „valorile infracționale“ au invadat sufrageriile de data aceasta, curvetul și șmenarii pătrunzând prin intermediul televiziunii în fiecare casă, vrând-nevrând. Acum, asistăm, la nivel național, la extinderea unei adevărate demențe a jegului moral, poponarii și devianța sexuală ocupând și strada, în marșuri demonstrative și sfidătoare în buricul Capitalei, ocrotite de socialistul Oprescu și păzite cu strășnicie de jandarmi (bisexuali?).

O paradită decerebrată a ajuns să fie făcută poștă ținând în cârcă audiența și tirajele a nu mai puțin de trei trusturi de presă – de la Trustul lui Voiculescu, la Trustul lui Patriciu, dar și altele de același fel. Membrii aceleiași găști s-au cățărat pe umerii curvelor siliconate și trag din toate pozițiile direct în creierii cretinilor de românași hipnotizați cu secvențe fierbinți, cu sex, poponauți și manele, își îndeasă sarsanalele cu milioane de euro pe o audiență obținută exclusiv pe baza acestei rețete. „Libertatea“, „Cancan“-ul lui Buzoianu, profesorul șmenurilor pe energie, mogulul masoneriei și al securimii de pripas, „Click“, fanionul Holdingului Adevărul al profesorului arhitect Dan Costache, zis Patriciu, unde tronează la loc de cinste mega-profesorul Andrei Pleșu, „moralist „ cu pedigree pecerist și vârf al unei dilematice rețele educaționale purtătoare de șorțulețe masonice, toți acești profesori, moguli și giga-securiști trăiesc de pe urma uneia ca Bianca Drăgușanu, oferită ca materie de consum la nivel național.

Și nu este singura ștoarfă oferită ca model noilor generații de fetițe care au ajuns să-și dorească să fie vedete la Big-Brother, adică să se lanseze în viață oferindu-le perverșilor bolnavi accesul pe gaura cheii televizuale la fofoloancă, țâțe, buci – singurele „valori“ de consum ale decerebraților care alcătuiesc masa auditorilor acestui gen de show-uri.

Devine din ce în ce mai greu să mai butonezi programele tv, invadate de tot felul de curve neghioabe, care au devenit deja modele la nivel național, fie și dacă ne amintim de o știre „educațională“ – cu niște eleve idioate din Fălticeni, care se scălămbăiau în bucile goale în sălile de clasă și se lingeau în părțile intime cum le-a arătat cățeaua în călduri a lu’ Bote și Voiculescu că se face. Modelul educațional promovat de profesorul Voiculescu și de ceilalți profesori menționați prinde la nivel național după ce fătucile acestei generații decerebrate au aflat că e tare cool să fii ca Bianca, Mihaela, Moni, Simona etc – târâturi toante care însă întorc banii cu găleata, expunându-și viața mizeră și pulpele pline de celulită non-stop, până ce găsesc un boșorog pervers plin de bani, ca Iri, pe care așteaptă să-l termine cu abuz de Viagra.

Mutilarea noilor generații este (și) opera părinților și a formatorilor de opinie publică, deoarece copiii sunt lăsați de izbeliște la televizor și pe stradă. De unde se aleg cu ce se pot alege mai rău. Zilnic mass-media bombardează cu nesfârșite istorii de barbarie, furturi, violuri, crime, înșelăciuni, corupție la nivel înalt. Iar pe deasupra chiar vectorii principali ai haosului moral și ai monstruozității, „exemplele“ de cretinism, de lipsa de cinste și corectitudine ce definesc decăderea și părăginirea noastră ca neam ce alunecă la vale, lipsit complet de frâne sunt personaje de influență publică, politicieni și „jurnaliști“.

Cånd directorul postului OTV, Doru Iuga, post tv de la care cică ar urma să se lanseze un Partid al Poporului (mai exact un Partid al Popoului, ori al poponarilor) împreună cu un lider politic, fost președinte al PRM Giurgiu și consilier județean sunt surprinși în cadrul aceleiași rețele de pedofilie și homosexualitate se ridică mai multe semne de întrebare decât în cazul unei „simple“ afaceri infracționale. Prostituție, proxenetism, pedofilie sunt doar câteva dintre acuzațiile aduse grupului infracțional din Capitală și Ilfov. Cine știe ce mai urmează și unde duc firele mizerabilei istorii. Oroarea detaliilor obscene surprinse de anchetatori reprezintă doar un aspect al cazului menționat. Însă în interceptările poliției apare și un senator. Un legiuitor adică, un personaj politic de vârf. Ar putea fi oare chiar „Tribunul homosexualilor“ senatorul-șef de partid al pidosmicului peremist din Giurgiu, actual euro-parlamentar? Nu știm încă. Dar ne putem aștepta la orice. Deoarece liderii spațiului public și politic sunt generatori principali ai jegului moral extins, ai mizeriei morale endemice, în care se scufundă România.

roncea.net

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *