Cercetătorii avertizează că orice Like pentru Mircea Badea e o limbă pe curul lui Voiculescu

Îndrăgitul prezentator TV și-a surprins încă o dată fanii instalând o aplicație pe pagina sa de Facebook, care transformă orice like într-o limbă pentru Dan Voiculescu. Astfel, pe pagina de facebook a fiecărui fan apar mesaje aleatorii cum ar fi “Dan Voiculescu, cel mai bun senator”, “Mai mult ca un tată, mai bun ca un prieten: Dan Voiculescu” sau “Jos Băsescu”.

În plus, aplicația înlocuiește automat orice pomenire a numelui liderului PC cu exprimarea “domnul profesor Dan Voiculescu” sau doar “Domnul Profesor”. Inovația i-a făcut pe câțiva adversari politici ai lui Voiculescu să roșească de invidie. “Dacă știam, puneam și eu una, orice like dat mie să fie transformat într-un sărut tandru pe bucile lui Traian Băsescu. Ce prost sunt”, a exclamat, plin de furie, consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu.

O aplicație oarecum similară este și pe pagina de facebook a Danei Grecu. Cercetătorii științifici spun că, dacă dai like paginii Danei Grecu ți se blochează tasta CAPS LOCK și scrii doar cu MAJUSCULE!

Sursa: timesnewroman.ro