În bazele aeriene israeliene se fură ca-n codru

Persoane necunoscute au furat mai multe motoare de avion de luptă de tip F-16, de fabricație americană, în valoare de câteva milioane de dolari, de la o bază situată în centrul Israelului, a anunțat postul militar israelian de radio.

În bazele aeriene israeliene se fură ca n codru armata 2 Potrivit primelor elemente ale unei anchete efectuate de către poliția militară, furtul pare că s-a petrecut cu complicitatea unor militari sau civili angajați ai bazei, care au oferit acces hoților, a precizat site-ul Walla. Poliția militară suspectează că aceste motoareau fost furate în vederea valorificării unor metale din care sunt fabricate.

Un purtător de cuvânt militar, contactat de AFP, a refuzat să ofere vreun detaliu, limitându-se să spună că un raport al anchetei militare, după finalizarea acesteia, va fi transmis unui procuror militar. Anul trecut, poliția militară israeliană a mai efectuat o anchetă cu privire la un furt de piese de motoare de avioane de tip F-15. Cazul a fost deschis în urma unei percheziții efectuate de către poliție la un depozit al unor vânzători de metale.
comentariu rapcea.ro: deci acu poa sa-i atace liniștiți talibanii și busulbanii dimprejur, cu pietre, după obiceiu locului, că sunt pe picior de egalitate. Hezbolahul poate fi și el liniștit. Nici un picior de avion israelian făcut cadou de Unchiul Sam din banii fraierului de contribuabil american, nu va tulbura pacea cămilelor din deșerutrili arabe. Shalom ! Până la urmă, această nație ciufută și-a găsit calea spre pace. Știau ei ce știau, gheneralii ăia ovrei și rotofei (veri primari cu ai noștrii, care au făcut gheșefturi cu oierii Becali) când spuneau că nu sunt pregătiți de răzbel cu Iranul. Or fi descoperit probabil că sunt la fel de bine dotați la armament precum rușii din cel de-al doilea răzbel mondial: la 10 soldați, o pușcă și 5 cartușe. Dacă cade omu cu pușca, următorul o ridică și trage, și tot așa. Iar ultimul, rămas fără gloanțe, o folosește pe post de ghioagă 🙂
CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares