Așa o fi ?! Unde ești tu, Vrillon doamne… ?!

Dezvăluiri senzaționale: Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a confirmat existența extratereștrilor pe Terra!

Vineri 7 decembrie 2012, prim-minstrul rus Dimitri Medvedev a acordat un interviu transmis în direct simultan pe 5 televiziuni. După terminarea interviului fostul președinte rus a dezvăluit unei jurnaliste că fiecare lider de la Kremlin primește două dosare cu informații despre extratereștrii care ne vizitează planeta.

Această declarație este o premieră mondială, fiind pentru prima oară când un înalt conducător al unei mari puteri recunoaște public existența civilizațiilor extraterestre în timpul mandatului.

Niciuna dintre televiziuni nu a difuzat inițial aceste declarații însă ele au ajuns după puțin timp pe internet, apoi au fost difuzate de către agenția Reuters însoțite de comentarii ironice la adresa înalt-funcționarului rus. În cadrul aceluiași interviu, întrebat dacă crede că sfârșitul lumii va veni pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.

Traducerea clipului video postat pe internet:

– Domnule prim-ministru dumneavoastra stiți totul. A fost Pământul vizitat de extratereștri?
– Vă spun pentru prima și ultima oară. Împreună cu valiza cu coduri nucleare președintele primește și un dosar strict secret. Acest dosar conține în întregime informații despre extratereștrii care au vizitat Pământul. Împreună cu acestea președintele primește și un raport al unui serviciu special, absolut secret, care gestionează “controlul” extratereștrilor de pe teritoriul țării noastre. După expirarea mandatului, cele două dosare împreună cu valiza cu codurile pentru declanșarea unui atac nuclear sunt transferate noului președinte. Mai multe detalii pe acest subiect puteți găsi în renumitul film “Men in Black”.
– Câți extratereștri sunt printre noi?

– Nu pot să vă spun câți se află printre noi pentru că asta ar crea panică. 

Se pare că dezvăluirile și sinceritatea premierului rus au deranjat profund anumite interese oculte. În timp ce o parte din mass media au încercat să minimalizeze declarațiile lui Medvedev ironizându-l, punând declarațiile sale pe seama unei glume sau chiar inversându-le sensul, altele, așa cum se poate observa din înregistrarea Sky news de mai jos, au apelat pur și simplu la cenzură.

Medvedev nu este doar un om sincer și deschis față de existența altor civilizații. Un detaliu mai puțin cunoscut publicului despre actualul prim-ministru rus este pasiunea sa pentru Yoga. Acesta a declarat într-un interviu ca a devenit atras de Yoga în urma sfaturilor și incurajărilor soției sale, Svetlana Medvedeva și după numai un an a ajuns să practice perfect shirshasana, postura stând pe cap, numită și regina asanelor.

Călugării budiști din capitala Buriatiei au fost atât de încantați de personalitatea lui Dmitri Medvedev încât l-au declarat nici mai mult nici mai puțin decât reîncarnarea zeiței Tara cea Alba, o zeitate budistă a Compasiunii, Păcii și Grației divine, iar liderul spiritual al tuturor budiștilor din Federatia Rusa a declarat: “Conducatorul tarii noastre este un om deosebit, aflat la o reîncarnare foarte importantă. El duce pe umerii săi o responsabilitate uriașă în privința cetățenilor țării.

 • Exercitiu de logica: misanii spun de extraterestii, Medvedev spune de extraterestrii => Medvedev e MISAN!!!!

 • A, acuma vad si faza cu yoga. E clar. E reprezentatul undercover al MISA in Rusia. Oare cand trec si pe la el procurorii?

 • Mihai, multumesc pentru link-ul spre yoghinii MISA blog. Nu stiam de site. Tare de tot. Am material de relaxare, ca de AIM ma plictisisem (desi e cam tot aia in anumite privinte).

 • ba e la paris

 • Singura problemă aici ar fi că unii oameni au simțul umorului și yoghinii… nu prea percutează.

 • mihail
 • Doamne ferește, că rău sunt duși unii!

  Asta pe lângă faptul că nu știu să își aleagă corect fontul cu care scriu și, cel puțin la mine, pagina e îngrozitor de greu de citit…

 • RAM

  ”centrul spiritual de rezonanta si comunicare cu fiintele extraterestre” pfoooai
  Da fii atent ca au si domeniu: galactis.net cu adresa de mail cu tot. Problema e ca site-ul e compromis de diacritice.
  Le uram sa se intoarca pe nava-mamă 🙂 cu toate ca eu le doresc sa translateze de la misa în viata reala. hahaha

  Dar diacriticele alea sunt enervante.

 • Da, groaznic… culmea e că pe telefon se vede bine, da pe calc nu. Or fi făcut site-ul de pe tabletă 😀

 • RAM

  http://www.youtube.com/watch?v=pwFzGwUyLPg#t=632 Doamne, am fost si noi la nebunii astia? Ma uit si mor de râs, cum salveaza ei planeta cu metoda suprema… Problema este ca asta e tot ce au in materie de metode… N-ai cum sa aduci dupa aceea o tehnica mai tare decat metoda suprema, nu?

  In the mentalist sunt cateva episoade despre o secta ”Visualize” care seamana foarte bine cu misa. Le recomand exsilor 🙂 Chiar are loc o discutie intre mentalist si ”maestrul” lor in care mentalistul îi spune ceva de genul ”amandoi stim cine esti…”

 • Da da, îmi amintesc episodul! Chiar că se potrivește …

  Da RAM, parcă atunci când eram noi nu erau atât de deplasate lucrurile. S-au stricat de la o zi la alta. Pentru că prin yoga nu realizau nimic, de teamă ca lumea să nu își pună întrebări, au început să le dea teme din astea de casă. Și uite că merge…

 • RAM

  Niste ejaculatiuni mentale cu iz stiintific, asta produc misanii acum. Se vede ca le cam lipsesc starile… Din motivul asta scriu compuneri cu extraterestrii salvatori. Maestrul e in pana de inspiratie iar discipolii sunt in în pana de stari.