base_si_ponta_se_cearta_pe_tema_cine_ii_trimite_scrisoare_lui_mos_craciunDupă problema reprezentării României la Bruxelles, Ponta și Băsescu au un nou motiv să se contreze dur. În intervenția televizată de aseară, președintele l-a acuzat pe premier că vrea să îi ia locul și să îi scrie el un mesaj din partea românilor lui Moș Crăciun. „Am sesizat deja CCR-ul, Ponta nu trebuie lăsat să-i scrie lui Moș Crăciun”, spune Băsescu.

El spune că nu s-a întâmplat niciodată până acum ca un premier să-i scrie lui Moș Crăciun. „De când sunt președinte”, spune Băsescu, „an de an i-am scris personal lui Moș Crăciun. Nu l-a pus nici măcar pe Emil Boc, când era premier, deși Moș Crăciun spunea că îi este tare drag, că îi aduce aminte de unul din elfii săi”.

Ponta spune, pe de altă parte, că el este oricum confundat cu Mickey Mouse, deci este mult mai potrivit pentru a-i trimite o scrisoare lui Moș Crăciun. Un alt motiv pentru care premierul spune că este persoana potrivită este faptul că este în alianță cu Crin Antonescu, care îl poate ajuta la redactarea scrisorii, mai ales că aceasta trebuie scrisă în limba engleză.

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares