M irit multe chestii n ultima vreme. Poate am devenit prea nervos. Peste unele, trec și le las n pace, ca pe un dat firesc al vieții. ns altelei m irit suficient de ru nct s scriu despre ele. n cazul de faț, miile și zecile de mii de accesri ale unor siteuri, care se laud cu traficul imens pe care l fac. Nu m-ar deranja dac afirmațiile respectivilor blogeri ar fi ct de ct apropiate de adevr, sau dac au fcut un calcul mai “rotunjit” al cifrelor.

ns atunci cnd te erijezi n dihai ortodoxul cucernic, cu pretenții de exponent al unor adevruri spirituale, lupttor neclintit pentru moralitate și Adevr, minciunile de genul sta – cu trafic imens – pic foarte ru, și pe mine m ngrețoșeaz.

O s dau doar cteva exemple:

niște bieți ce pozeaz n ortodocși mai ortodocși dect Muntele Athos, și crora le-au murit ludtorii, posteaz un articol pe blogulhttp://deveghepatriei.wordpress.com/ care sun cam așa la titlu și la conținut:

Vineri, 7 decembrie – 13, 064 de afisari pe blogul nostru. Va multumim din suflet pentru increderea acordata!

Blog- 7 Decembrie

 

Victor Ciutacu, ” marele analist politic ” , platit de securistul Dan Voiculescu, cel care racnea impotriva Miscarii Legionare si batjocorea sarbatorile ortodoxe :vineri, 7 decembrie – 3.752 de afisari !Omul are un sfert din traficul blogului nostru si apare in fiecare zi pe la tv:)))Oamenii acestia isi spun in gandul lor : ” Daca aparem noi la Antena 3 si lovim in Miscarea Legionara, zbieram cat putem de tare ca legionarii au fost teroristi si banditi antisemiti, toti romanii se vor lua dupa noi si vom ajunge un fel de zei in viata ! “. Noi, cei trei baiaeti care administram acest blog, dintre care doi au sub 18 ani, am reusit sa va inchidem gura…domnilor analisti politici. Romanii aprecieaza munca cinstita, cuvintele spuse din suflet, tinerii care lupta neconditionat pentru tara lor. Dvs, domnilor analisti politici, ramaneti in continuare cu DEMONOcratia, Uniunea Antihristica Europeana, Washington si Ierusalim, securistii masoni, politicienii mafioti, pentru ca noi o sa ramanem cu generatia noastra si Mantuitorul Hristos !

 

Victor Ciutacu

Dac l cutm ns pe zelist.ro, gsim acest bloguleț (deveghepatriei) PE REAL, cam pe la 1200 de accesri pe zi:

Ziaristul Victor Roncea, care n trecut și el se luda cu dihai traficul n articolul

Roncea.ro a surclasat azi o pagina de media, un ziar de “elita” unde lucreaza vreo 22 de “intelectuali” si o vechitura unde presteaza o duzina de post-sclavi de-ai lui Vintulica. Amuzant, blogspotul Victor-Roncea lucreaza singur, ca baza de date

apare astzi pe zelist.ro n plin picaj, cu trafic sub 2000 de unici pe zi:

Spre comparație, un site care face n perioada asta cam 5000 de accesri pe zi – e vorba despre piticigratis.com (un super agasant dar haios de la cațavencu) arat cam așa n zelist.ro:

Acu, mulți o s se ntrebe: bine bine, dar tu ce trafic ai cu rapcea.ro. Pi, ne spune pe corect statcounter.com și zelist.ro: ntre 500-700 unici pe zi (nici mult, nici puțin – nainte s fie atacat, aveam cam 1400 unici pe zi).

 

MORALA POVEȘTII: NU MAI MNCAȚI CCAT DESPRE TRAFIC ȘI ACCESRI FANTEZISTE, C SE POATE VERIFICA !

CategoryCauze Naţionale
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares