Minciuni și clasamente

Mă irită multe chestii în ultima vreme. Poate am devenit prea nervos. Peste unele, trec și le las în pace, ca pe un dat firesc al vieții. Însă altelei mă irită suficient de rău încât să scriu despre ele. În cazul de față, miile și zecile de mii de accesări ale unor siteuri, care se laudă cu traficul imens pe care îl fac. Nu m-ar deranja dacă afirmațiile respectivilor blogeri ar fi cât de cât apropiate de adevăr, sau dacă au făcut un calcul mai “rotunjit” al cifrelor.

Însă atunci când te erijezi în dihai ortodoxul cucernic, cu pretenții de exponent al unor adevăruri spirituale, luptător neclintit pentru moralitate și Adevăr, minciunile de genul ăsta – cu trafic imens – pică foarte rău, și pe mine mâ îngrețoșează.

O să dau doar câteva exemple:

niște băieți ce pozează în ortodocși mai ortodocși decât Muntele Athos, și cărora le-au murit lăudătorii, postează un articol pe blogul http://deveghepatriei.wordpress.com/ care sună cam așa la titlu și la conținut:

Vineri, 7 decembrie – 13, 064 de afisari pe blogul nostru. Va multumim din suflet pentru increderea acordata !

Blog- 7 Decembrie

 

Victor Ciutacu, ” marele analist politic ” , platit de securistul Dan Voiculescu, cel care racnea impotriva Miscarii Legionare  si batjocorea sarbatorile ortodoxe :vineri, 7 decembrie – 3.752 de afisari ! Omul are un sfert din traficul blogului nostru si apare in fiecare zi pe la tv :) )) Oamenii acestia isi spun in gandul lor : ” Daca aparem noi la Antena 3 si lovim in Miscarea Legionara, zbieram cat putem de tare ca legionarii au fost teroristi si banditi antisemiti, toti romanii se vor lua dupa noi si vom ajunge un fel de zei in viata ! “. Noi, cei trei baiaeti care administram acest blog, dintre care doi au sub 18 ani, am reusit sa va inchidem gura…domnilor analisti politici. Romanii aprecieaza munca cinstita, cuvintele spuse din suflet, tinerii care lupta neconditionat pentru tara lor. Dvs, domnilor analisti politici, ramaneti in continuare cu DEMONOcratia, Uniunea Antihristica Europeana, Washington si Ierusalim, securistii masoni, politicienii mafioti, pentru ca noi o sa ramanem cu generatia noastra si Mantuitorul Hristos !

 

Victor Ciutacu

Dacă îl căutăm însă pe zelist.ro, găsim acest bloguleț (deveghepatriei) PE REAL, cam pe la 1200 de accesări pe zi:

Ziaristul Victor Roncea, care în trecut și el se lăuda cu dihai traficul în articolul

Roncea.ro a surclasat azi o pagina de media, un ziar de “elita” unde lucreaza vreo 22 de “intelectuali” si o vechitura unde presteaza o duzina de post-sclavi de-ai lui Vintulica. Amuzant, blogspotul Victor-Roncea lucreaza singur, ca baza de date

apare astăzi pe zelist.ro în plin picaj, cu trafic sub 2000 de unici pe zi:

Spre comparație, un site care face în perioada asta cam 5000 de accesări pe zi – e vorba despre piticigratis.com (un super agasant dar haios de la cațavencu) arată cam așa în zelist.ro:

Acu, mulți o să se întrebe: bine bine, dar tu ce trafic ai cu rapcea.ro. Păi, ne spune pe corect statcounter.com și zelist.ro: între 500-700 unici pe zi (nici mult, nici puțin – înainte să fie atacat, aveam cam 1400 unici pe zi).

 

MORALA POVEȘTII: NU MAI MÂNCAȚI CĂCAT DESPRE TRAFIC ȘI ACCESĂRI FANTEZISTE, CĂ SE POATE VERIFICA !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *