Motto: Dac oamenii ar știi ce facem noi, ne-ar omor pe strad, cu pietre. Baronul Rotschild.

 

Comunicat de pres al Spitalului Oncologic Fundeni, din București:

 

Astzi, orele 22.30, s-a stins din viaț n cadrul unitții noastre spitalicești, cetțeanul L.R. Asupra acestuia a fost gsit un exemplar olograf al unei scrisori-testament. Scrisoarea a fost comunicat n aceast dimineaț de ctre pacient, mai multor organe de pres din capital, precum și Biroului de Relații cu Publicul din Cadrul Parlamentului Romniei. Corpul nensuflețit al pacientului a fost depus la morga spitalului. ntruct defunctul L.R. nu are nici o rud, cadavrul acestuia va fi incinerat pe cheltuiala municipalitții.

 

Comunicat de pres Serviciul Romn de Informații:

 

n urma sesizrilor venite din partea Serviciului de Paz și Protecție din cadrul Parlamentului Romniei, instituția noastr a efectuat verificri cu privire la persoana numitului L.R. n urma verificrilor efectuate, s-a constatat c acesta a decedat de cancer la Spitalul Fundeni din Capital. n ziua premergtoare decesului, numitul L.R. a efectuat mai multe transferuri bancare totaliznd suma de 10 mil. Euro, ctre conturi deschise n bnci aflate n Insulele Seichelles și Elveția. Cercetrile continu pentru depistarea beneficiarilor acestor sume.

 

Mediafax:

 

Pe adresa redacției a fost primit o scrisoare din partea unui cetțean bolnav de cancer, internat la Spitalul Fundeni, din Capital. Scrisoarea conține amenințri cu moartea la adresa parlamentarilor romni care au mai mult de un mandat vechime. Redm n continuare conținutul acestei scrisori:

 

Numele meu este L.R. mi triesc ultimele clipe de viaț pe un pat de spital, la Fundeni. Probabil c la momentul n care veți primi aceast scrisoare, eu am prsit djà aceast lume. Nu las n urm pe nimeni. Soția și fiica mea au murit acum 2 ani ntr-un accident rutier. Prinții s-au stins și ei, n mizerie, secerați de suferința pierderii norei și a unicei lor nepoate. Eu am luptat ct am putut cu aceast boal nemiloas, cancerul. Probabil c l-aș fi putut trata cu mai multe șanse de succes ntr-o alt țar, mai civilizat. Nu am avut resursele financiare s fac acest lucru. n ultima lun de viaț, mi s-a mplinit un vis de tinerețe: am cștigat n sfrșit la LOTO potul cel mare – 10 milioane de euro. M-am ntrebat care este sensul acestei crunte ironii a sorții. S primesc niște bani de care s nu m pot bucura. Analizndu-mi viața, rememornd principalele episoade ale trecutului meu, am realizat c dac aș fi trit ntr-o țar normal, eu și familia mea, nici unul dintre noi nu ar fi murit. Vinovat pentru moartea soției și fiicei mele nu este att șoferul care a produs accidentul, ct politicienii care au furat banii pentru infrastructuri, care n 23 de ani de postcomunism nu au fost n stare s edifice niște autostrzi. Vinovați pentru decesul prinților mei sunt – n ultim instanț, tot ei, politicenii, care le-au amrt traiul de pensionari, zi de zi, cu pensii sub limita subzistenței, umilindu-i dup 40 de ani de munc. Iar eu, poate c aș fi putut supraviețui cu un tratament adecvat, ntr-o țar civilizat. Atunci, am avut revelația orbitoare a scopului pentru care am primit acești bani, și cum trebuie ei folosiți. Anunț deci, pe aceast cale c am achitat cu banii cștigați de mine la LOTO, serviciile unor asasini pltiți, care s ucid TOȚI parlamentarii romni aflați la mai mult de primul mandat. Simt c Dumnezu a acordat prin mine o șans Romniei, de a se curța de lepra politicienilor. Plec mpcat, cu gndul c am reușit s fac un bine pentru toat lumea.

 

Comunicat AgerPress:

 

Situație nemaintlnit astzi, la Palatul Parlamentului Romniei. Peste 90% dintre deputații și senatorii aleși la ultimele alegeri parlamentare au refuzat s și preia mandatele și s depun jurmntul de investire, prezentndu-și n bloc demisiile. Aceasta este cea mai mare criz politic cu care se confrunt Romnia de la nceputul ființrii sale ca Stat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares