Din 2013, Guvernul francmasonic Ponta vrea să impună românilor  obligativitatea cărtii electronice de identitate – în locul cărții de identitate obișnuite, ca o condiție pentru a putea călători în statele Uniunii Europene , potrivit unei Ordonanțe de Urgență care a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Cartea electonică este un document distinct de cartea de identitate și va conține, printre altele, date biometrice ale titularului, constând în imaginea facială și imaginile impresiunilor papilare a două degete.

Cartea electronică de identitate va conține datele cu caracter personal din cartea din identitate, adică: numele și prenumele titularului, sexul, cetățenia titularului, data și locul nașterii titularului, fotografia titularului, C.N.P, adresa de domiciliu a titularului, potrivit ECONOMICA.NET.

Pe lângă datele existente pe actualele cărți de identitate, cartea electronică de identitate va conține informații noi. 

Punctual, cartea electronică de identitate va mai conține prenumele părinților titularului, certificate digitale, date biometrice ale titularului, constând în imaginea facială și imaginile impresiunilor papilare a două degete.

Imaginile impresiunilor papilare se colectează numai cu acordul expres al solicitantului cărții electronice de identitate sau, în cazul minorilor și al incapabililor, numai cu acordul expres al părinților sau, după caz, al părintelui care exercită autoritatea părintească ori al reprezentantului legal.

Imaginile impresiunilor papilare colectate la momentul depunerii cererii de eliberare a cărții electronice de identitate se șterg prin procedură automată imediat după personalizarea acestui document. Datele biometrice se înscriu în cartea electronică de identitate pentru verificarea autenticității acesteia și identității titularului, potrivit Ordonanței de Urgență.

Verificarea identității titularului cărții electronice de identitate se stabilește prin compararea directă a datelor biometrice preluate de la titularul acesteia, cu ocazia verificării, cu datele înscrise în cartea electronică de identitate.

Sursa: RTV.NET

 

comentariu rapcea.ro: practic, se reiau acțiunile din 2008, de când cu pașapoartele biometrice. Observatia generala cu privire la discutiile pe marginea  adoptarii OUG 207/2oo8, care privesc asa zisa obligativitate a adoptarii documentelor de calatorie cu tehnologie RFID, plaseaza bazele discutiilor intr-o falsa premisa si anume, ca  Romania este OBLIGATA prin normele europene sa adopte acest nou tip de documente de călătorie. Nimeni nu vorbește despre costurile enorme ale implementării acestui sistem de supraveghere electronică a populației, despre care noi stim ca se ridica la un miliard de euro anual, din experienta altor tari care au adoptat acest sistem.

Totodata merita notificat faptul ca la nivel european sunt din ce in ce mai numeroase vocile avizate care resping biometria si cipul RFID-ul inclus in noul sistem de colectare a datelor cetatenilor atragand atentia asupra riscului aparitiei unui nou tip de totalitarism prin instituirea controlului total asupra cetatenilor de catre organe de securitate ale statului care NU sunt mai presus de orice banuiala, mai ales in Romania, unde actualele structuri de securitate sunt infestate de mentalitati si persoane ce tin de vechiul regim comunist si fesenist.

 Încă din 2008, Comisarul european responsabil cu edificarea Societatii Informationale – Viviane Reding – a tras un semnal de alarma asupra noilor masuri in timp ce o imnportanta tara europeana – Elvetia – deja a trecut la organizarea unui Referendum care se va desfasura in data de 27 mai tocmai datorita ingrijorarii publice legitime fata de sistemele utilizate pentru urmarirea si controlul populatiei.

Iată în continuare textul fluturașului pe care îl răspândeam – prin intermediul Coaliției Împotriva Statului Polițienesc, încă din 2008 către români:

5 motive pentru care nu trebuie acceptate documentele cu cip conținând informațiile personale, starea de sănătate și datele biometrice ale persoanei (amprente, caracteristici corporale):

 

 

 

  1. Scopul real al implementării acestei tehnologii este altul decât cel declarat de autorități.

 

Pentru implementarea pașapoartelor electronice, s-a invocat argumentul siguranței naționale și internaționale în lupta împotriva terorismului.

Așa-zisa amenințare teroristă globală nu este decât o falsă problemă, creată de un grup secret de oameni ce aspiră la dominația planetară, scopul fiind restrângerea libertăților individuale și acceptarea unui sistem de control și monitorizare al persoanei, pentru a se putea elimina orice opoziție individuală sau de grup în momentul instaurării dictaturii planetare a acestui grup masonic, cunoscută sub numele de Noua Ordine Mondială.

 

Scopurile reale ale implementării pașapoartelor electronice sunt:

a) crearea unei baze de date cu amprente și cât mai multe date personale ale tuturor cetățenilor (precizăm că amprentarea este o procedură penală, folosită doar cu privire la infractori);

b) posibilitatea de a urmări prin mijoloace electronice deplasarea posesorului documentului;

c) posibilitatea de a induce de la distanță anumite stări psihice, independent de voința posesorului documentului, prin intermediul dispozitivului RFID (prin unde de joasă frecvență);

d) obișnuirea populației cu acest tip de tehnologie, pentru ca în viitor oamenii să accepte fără împotrivire introducerea cipului de identificare direct în corpul lor (așa cum deja Uniunea Europeană impune să se facă la toate animalele, începând cu cele din gospodăria țăranului și până la câinii de pe stradă).

 

  1. Este o tehnologie ce invadează spațiul personal al cetățeanului, un instrument de supraveghere electronică, oferind autorităților (și nu numai !) mai multe date despre posesorul documentului cu cip, decât este normal (activitățile, preferințele, traseul posesorului documentului cu cip –RFID sau SmartCard – pot fi urmărite prin intermediul acestuia).

 

Exemple: pașaportul biometric: dispozitivul RFID din coperta acestuia poate fi localizat cu aparatură specifică, inclusiv prin sistemul GPS, deplasarea purtătorului acestuia putând fi spuravegheată în timp real; noile cărți de identitate (buletine) electronice: va putea fi urmărită folosirea acestora prin sistemul național electronic e-România, potențialul utilizării acestui sistem în supravegherea persoanei fiind practic nelimitat; cardul RATB este emis individual, putându-se urmări traseul zilnic al posesorului prin sistemul informatic al RATB (ce mijloace de transport a folosit și la ce ore);

 

 

  1. Este o tehnologie costisitoare, de pe urma căreia câștigă financiar anumite grupuri de interese, care scot astfel un profit murdar de pe urma sărăcitului popor român.

 

Comenzile provenite de la liderii Noii Ordini Mondiale își găsesc instrumentele de punere în aplicare a planurilor de control al populației în rândurile unor politicieni corupți, ce nu mai reprezintă de mult interesele cetățenilor români care i-au ales prin vot democratic.

”Momeala” cu care aceste veritabile ”cozi de topor” ale Națiunii Române sunt seduse pentru a implementa acest sistem diabolic de control prin intermediul cipurilor inserate în documentele românilor o reprezintă BANII.

Sume imense sunt câștigate fraudulos, prin licitații trucate, de către societăți comerciale ale unor foste cadre ale Securității regimului comunist și neo-comunist. O astfel de firmă este UTI, societatea care asigură linia tehnologică pentru fabricarea pașapoartelor electronice, carnetelor de conducere de tip nou (care conțin și ele micro-cipuri), cărților de identitate electronice și mai mult ca sigur, viitoarelor carduri de sănătate cu cip.

 

  1. Insecuritatea prezentată de noile documente cu cip.

 

Există două mari temeri cu privire la securitatea datelor cu caracter personal, conținute de documentele electronice.

Primul îl reprezintă posibilitatea clonării (copierii) datelor conținute de cip și utilizarea acestora de către persoane rău intenționate. În ciuda asigurărilor date de către reprezentanții Statului, nu ni se oferă în mod concret nici o garanție cu privire la securitatea noilor documente electronice. În condițiile în care algoritmul de criptare al datelor înscrise pe cip, poate fi spart, fiind doar o problemă de timp și putere de calcul pentru o persoană ce deține suficiente cunoștințe în domeniu, este evidentă lipsa de siguranță a acestui nou sistem.

Pe de altă parte, autoritățile nu oferă nici o garanție în sensul utilizării cu bună credință a acestor date, fapt de natură să pună la dispoziția conducătorilor statului o putere fără precedent asupra destinelor fiecărui individ. Mai mult ca oricând, trebuie să ne întrebăm: Quis custodiet ipsos custodies ? Cine îi va supraveghea pe paznici ?

 

  1. Documentul electronic, pasul intermediar către cipul implantat în corpul omului.

 

Datorită lipsei de securitate, care va deveni evidentă în scurt tip pentru toată lumea – dacă nu vom stopa implementarea acestui sistem diabolic, pentru sporirea securității, se va propune destul de repede – și se va trece la implantarea cipului direct sub piele, la om, fie sub formă de cip, fie la suprafața pielii printr-o tehnologie laser de ”imprimare” pe suprafața pielii a unui cip din micro-cristale, ce reunește ”calitățile” tehnologiei SmartCard cu cele ale sistemelor RFID și GPS.

Deja, Hotararea de Guvern nr. 55/2009  si care a intrat in vigoare in 2010, reglementeaza folosirea dispozitivelor medicale implantabile active, si a fost publicată in Monitorul Oficial 112, din 25 februarie 2009.

 

 

 

Ce putem face ?

 

Un om avertizat este un om puternic, căci cunoașterea înseamnă putere. Puterea de a spune NU cipurilor indiferent de formula în care ne sunt oferite.

Refuzând cipul informând și pe alții cu privire la pericolul potențial pe care acestea îl reprezintă atât din perspectiva instaurării dictaturii planetare a Noii Ordini Mondiale, cât și din perspectivă duhovnicească (păstrarea chipului Mântuitorului Iisus Hristos, primit la Sfântul Botez – pe care masoneria dorește să îl înlocuiască cu semnul Fiarei), vom face ca acest scenariu al apocalipsei să fie  – dacă nu evitat, măcar ținut la distanță pentru mută vreme.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares