Tot mai mulți români se uită la TV cu televizorul stins

romanii_se_uita_la_tv_cu_televizorul_stinsEmisiunile proaste care se dau la TV îi determină pe din ce în ce mai mulți români să le urmărească cu televizorul stins. „De când fac asta, viața mea a devenit mult mai bună. Schimb canalele foarte rar, nu mai îmi vine să sparg televizorul, plus că înjur mult mai rar”, a povestit un bucureștean.

Privitul emisiunilor TV cu televizorul stins este, dealtfel, recomandat și de către psihologi. „Cei care nu mai pornesc televizorul au tendința să uite cine sunt Dan Capatos, Andreea Tonciu, Cătălin Măruță sau Dan Diaconescu. Află, în schimb, de Constantin Brâncuși, Mircea Eliade sau Emil Racoviță. Practic, oamenii aceștia devin mult mai culți.”

În plus, spun psihologii, mulți astfel de români încep să citească cărți în loc de tabloide, merg la spectacole de teatru sau operă și devin din ce în ce mai pricepuți în folosirea cratimelor. Iar copiii lor nu mai visează să ajungă Florin Salam sau Adi Mutu, ci visează la studii superioare și doctorate obținute prin muncă cinstită, nu prin plagiat.

sursa: timesnewroman.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *