Traian Băsescu: Ne plângem că suntem săracii Europei, dar 90% din români sunt proprietari

Foto: Agerpres

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că românii s-au obișnuit să spună despre ei înșiși că sunt săracii Europei, lucru despre care a admis că e adevărat, dar a subliniat și că 90% din români sunt proprietarii caselor în care locuiesc și nu plătesc chirii de 600-700 Euro, cum fac grecii, de exemplu.”Ne-am obișnuit să spunem despre noi că suntem săracii Europei, ceea ce nu e neadevărat, însă la nivel european sărăcia e un fenomen în creștere, care nu se întâmplă numai în România. E un fenomen generalizat: creșterea sărăciei. Vă pot da un exemplu: sigur că la noi salariile sunt foarte mici comparativ cu Grecia, spre exemplu, dar un grec care are un salariu de 1.000 de Euro plătește 600-700 de Euro chirie pentru un apartament cu două camere. În România, 90% suntem proprietari“, a afirmat șeful statului.Potrivit celor spuse de președintele Traian Băsescu, creșterea sărăciei, care a fost o constatare a Consiliului European, nu vizează strict România și Bulgaria, ci toate statele Uniunii Europene, inclusiv cele mai dezvoltate.

De aceea, când spun de creșterea sărăciei – și a fost o constatare a Consiliului – ea nu vizează strict România și Bulgaria, cum ne-am obișnuit să spunem despre noi, ci vizează toate statele Uniunii Europene, inclusiv cele mai dezvoltate state ale Uniunii Europene“, a mai spus Băsescu.

sursa: antena3
comentariu rapcea.ro: această “constatare” a celui ce afirma că este “președintele tuturor românilor”, arată mentalitatea de jigodie anti-românească a acestui sclav obedient al occidentalilor. Ce vrea să spună de fapt Traian Băsescu ?! Vrea să spună că dacă avem case, SUNTEM BOGAȚI și că avem de unde plăti taxe și impozite umflate, căci putem vinde casele, ca să plătim Statului banii pentru FMI și UE. Anul acesta România are de dat înapoi numai către FMI suma de 5,23 miliarde de euro. “Are balta pește” căci în România, față de Franța, Italia sau Spania, unde 45% dintre europeni nu au proprietăți și locuiesc cu chirie, poporul român trăiește (încă !) în casele făcute sub regimul “dictatorial” al “criminalului” Ceaușescu, care a îndrăznit să dea la tot românul casă și loc de muncă. Așa ceva nu se poate ierta, nu-i așa, “tovarășe” Băsescu ?! Își mușcă degetele de ciudă prietenii bancheri ai lui Mugur Isărescu, din cauză că româniilor nu au reușit să le fure tot ce au. Și când te gândești că art. 44 din Constituția României garantează dreptul de proprietate al cetățeanului…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares