Traian Bsescu: Ne plngem c suntem sracii Europei, dar 90% din romni sunt proprietari

Foto: Agerpres

Preedintele Traian Bsescu a declarat, vineri, c romnii s-au obinuit s spun despre ei nii c sunt sracii Europei, lucru despre care a admis c e adevrat, dar a subliniat i c 90% din romni sunt proprietarii caselor n care locuiesc i nu pltesc chirii de 600-700 Euro, cum fac grecii, de exemplu.”Ne-am obinuit s spunem despre noi c suntem sracii Europei, ceea ce nu e neadevrat, ns la nivel european srcia e un fenomen n cretere, care nu se ntmpl numai n Romnia. E un fenomen generalizat: creterea srciei. V pot da un exemplu: sigur c la noi salariile sunt foarte mici comparativ cu Grecia, spre exemplu, dar un grec care are un salariu de 1.000 de Euro pltete 600-700 de Euro chirie pentru un apartament cu dou camere. n Romnia, 90% suntem proprietari“, a afirmat eful statului.Potrivit celor spuse de preedintele Traian Bsescu, creterea srciei, care a fost o constatare a Consiliului European, nu vizeaz strict Romnia i Bulgaria, ci toate statele Uniunii Europene, inclusiv cele mai dezvoltate.

De aceea, cnd spun de creterea srciei – i a fost o constatare a Consiliului – ea nu vizeaz strict Romnia i Bulgaria, cum ne-am obinuit s spunem despre noi, ci vizeaz toate statele Uniunii Europene, inclusiv cele mai dezvoltate state ale Uniunii Europene“, a mai spus Bsescu.

sursa: antena3
comentariu rapcea.ro: aceast “constatare” a celui ce afirma c este “președintele tuturor romnilor”, arat mentalitatea de jigodie anti-romneasc a acestui sclav obedient al occidentalilor. Ce vrea s spun de fapt Traian Bsescu ?! Vrea s spun c dac avem case, SUNTEM BOGAȚI și c avem de unde plti taxe și impozite umflate, cci putem vinde casele, ca s pltim Statului banii pentru FMI și UE. Anul acesta Romnia are de dat napoi numai ctre FMI suma de 5,23 miliarde de euro. “Are balta pește” cci n Romnia, faț de Franța, Italia sau Spania, unde 45% dintre europeni nu au proprietți și locuiesc cu chirie, poporul romn triește (nc !) n casele fcute sub regimul “dictatorial” al “criminalului” Ceaușescu, care a ndrznit s dea la tot romnul cas și loc de munc. Așa ceva nu se poate ierta, nu-i așa, “tovarșe” Bsescu ?! și mușc degetele de ciud prietenii bancheri ai lui Mugur Isrescu, din cauz c romniilor nu au reușit s le fure tot ce au. Și cnd te gndești c art. 44 din Constituția Romniei garanteaz dreptul de proprietate al cetțeanului…

, ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.