ntr-un discurs susținut la Consiliul Pontifical pentru Justiție și Pace, luni, 03 decembrie 2012, liderul Bisericii Catolice,Papa Benedict al XVI-lea, a cerut crearea unui guvern global care s conduc oNou Ordine Mondial. Ca un mijloc de aprare global, dar și pentru siguranța familiei, ct și a societții actuale, Papa a cerut imperativ formarea și introducerea unui guvern unic la nivel mondial.

n viziunea luiBenedict al XVI-lea, acest guvern nu trebuie s fie neaprat o superputere ci un organism pașnic prin care omenirea poate s fie mai bine ghidat spre normele morale și etice impuse de religie. O moralitate stabilit de cine?

“Organismul propus (Guvernul Mondial) nu este o superputere concentrat n mna a ctorva oameni, care ar conduce omenirea și i-ar suprima pe cei mai slabi, ci o forț moral. Autoritatea moral i-ar influența pe toți membri societții n conformitate cu o anumit rațiune și ar putea fi limitat prin lege.”, a susinutPapa Benedict al XVI-lea.

Noua Ordine Mondiala Papa Benedict al XVI lea cere imperativ introducerea Noii Ordini Mondiale

Aceast doleanța a șefului suprem al Bisericii Catolice nu este o surpriz dac ținem cont c n 2010 reprezentanții Vaticanului au cerut nființarea uneiBnci Centrale Mondialecare s coordoneze toți banii din lume. De asemenea, aceast banc ar fi responsabil cu reglementarea industriei financiare mondiale și a ofertei internaționale.

Vaticanul este n cutarea unui organism global și implementarea uneiNoi Ordini Mondialepentru a menține ct mai bine controlul asupra oamenilor din toat lumea. Este impresionant și faptul c o instituție care trebuia s se ocupe cu spiritualitatea devine brusc interesat de aspectele economice, politice și nu n ultimul rnd sociale ale omenirii. Nu putem s ne ntrebm dect dac Papa Benedict al XVI-lea nu este un reprezentant al Illuminati dac dorește cu ardoare implementarea Noului Guvern Mondial?

sursa: efemeride.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares