Alianta Nationala a intrat în Parlament ! “Am venit sa va urâm !”

Astăzi 20.12.2012 reprezentanții Alianței Naționale au căutat să ducă proaspeților parlamentari, un mesaj firesc pentru un început de mandat… controversat.

20121220_123758

Mesajul Alianței Naționale este firesc și legitim – în condițiile în care deputații și senatorii se vor grăbi zilele acestea să voteze noul buget al țării, pentru 2013.

Dacă nici măcar aleșii poporului nu sesizează inegalitatea dintre numărul de parlamentari pe care legea îi prevede, și numărul celor existenți, cum ne putem aștepta ca aceștia să respecte promisiunile privind alocarea unor procente minime din buget pentru sănătate, învățământ și protecție socială ?!

Pentru noul an, formațiunile membre ale Alianței Naționale și-au propus acreditarea pe tematici și comisii a unor reprezentanți care să “readucă cu picioarele pe pământ” parlamentarii care mănâncă la cantina Palatului Parlamentului cu 5 lei meniul și să le amintească în mod constant, de realitățile și necesitățile reale ale românilor.20121220_122628

 • Ete fleoshc

  Oho, nu-i rau: alianta are 2 membri :Superman: .
  La asa un titlu se merita si o poza photoshopata sau adaugat pe steag: Noi reprezentam interesele tuturor romanilor :Aerobics: .

 • Nicu

  De fapt suntem 3, insa cel de-al treilea tinea de sase 😉

 • Eu am auzit ca SPP-isti au primit ordine sa foloseasca pistoale dintr-acelea cu jet de PIPI in caz de forta majora.

 • ene viorel

  Va sta mai bine afara in strada decat in cuibul ticalosilor !

 • Solutia este simpla. Se strang toti parlamentarii in sala si se joaca barbut sau orice alt joc de noroc, de exemplu ctras chibrite in cadrul grupurilor parlamentare, pentru ca sa se pastreze procentele din alegeri. Un om castiga si altul pierde. Cel ce castiga ramane parlamentar. Cel ce pierde, pleaca acasa. Vor ranane deci jumatate dintre actualii parlamentari, adica cu putzin sub 300. Fara alte costuri cu alte alegeri. QED.