Apocalipsa a venit… și a luat VESTEA CEA BUNĂ cu ea :)))

Aproape distrusă. Epava de la Costinești, simbol al stațiunii de mulți ani, se află la un pas de a se scufunda din cauza furtunii, a vântului puternic și a valurilor înalte de peste zece metri.

 

Furtuna a distrus epava de la Costinești life

Distrusa de furtuna – epava de la Costinești

Epava vasului ‘Evanghelia‘ (în grecește – “vestea cea bună”) aflată în apropierea țărmului de la Costinești s-a rupt în două. În urmă cu puțină vreme puntea epavei s-a rupt căzând în interior, iar în acest moment din zona afectată nu se mai vede decât coșul vasului, transmite radio România Actualități.

Nava, fost un cargobot frigorific, avea 131,4 metri lungime, 17,4 metri lățime și 10,2 metri înălțime, un deplasament de 7.355 tone. Epava de la Costinești, botezată Evanghelia, a funcționat timp de 25 de ani, scrie Ziua de Constanta. Vasul a fost lansat la apă pe 28 mai 1942, fiind construit de Șantierul Naval Harland & Wolff din Belfast, același șantier care a clădit și Titanicul. Din datele existente, vasul ar fi eșuat pe 15 octombrie 1968.

sursa: ziuaveche.ro

 • F

  Asta e clar semn pentru o anumita categorie care locuieste o luna la Costinesti in fiecare an…. 😀

 • Teddy

  Bine ca au ramas filmele xxx facute acolo

 • Coincidentza TARE este alta. Ca faptul ca o nava botezata Evanghelia a esuat langa statiunea cea mai libertina de pe litorlalul unei tari oficial atee, a fost demult…
  Prabusirea (partiala) a epavei Evangheliei a avut loc in ziua in care primul parlamentar declarat ateu a depus juramantul in Parlamentul Romaniei. Desigur, este vorba despre un parlamentar de Constanta, judet la tarmul caruia se gaseste epava in discutzie.
  Astept comentarii ale duhovnicilor anti-ecologisti…