GRUPUL FATA DIN DACIA
 
ALTE DENUMIRI: MadelnRomania / VladTs3pesh / PaulescuInMemoriam / DonQuixoteDeRomania
 
În cele ce urmează am să povestesc o istorie adevărată care are legătură cu acțiunile antiromânești care se desfășoară de câțiva ani buni în care au căzut în capcană evident majoritatea românilor naivi și de bună credință. Acest grup de oameni deosebit de inculți si ciudați execută activități de infiltrare, denigrare în masă, propagandă și cenzură în mediul online.
22.12.2012 ora 00:58
CUM A ÎNCEPUT TOTUL
 

În 2007, la un an de zile dupa ce YouTube a fost înființat, ungurii care erau activi online aveau o campanie acerbă pe YouTube, promovând vechile lor concepții: “nem nem soha” și “Transilvania Magyar fold”. Acesta a fost momentul când comunitatea românilor de pe YouTube a început să se organizeze. A fost o organizare apropiată de Anonymous din ziua de azi: noi nu ne cunoșteam între noi propriu-zis, nu aveam o doctrină, nu aveam niște reguli, ci aveam doar un singur obiectiv: apărarea României de orice denigrări.

La vremea aceea liderii principali ai noii formate comunități românești de pe YouTube erauAlexandru XVI, Codru CXI, VickEu, Eurodance, Plygheorghe. Toate aceste conturi, cu exceptiaEurodance, sunt în momentul de față definitiv suspendate.

Aceste conturi, alături de alte câteva ca NaționalistRou, promovau documentare pro-naționaliste prin intermediul cărora se combătea activ discreditarea României de către unguri.

Avantajele tinerei comunități românești au constat atât în diversitatea domeniilor noastre de specialitate, i.e. istorie, filologie, limbi străine, cât și în sprijinul pe care ni-l acordam unii altora. Astfel, reușeam sa realizăm documentare frumoase cu scopul de a combate orice denigrare a României. De exemplu, Alexandru XVI și Codru CXI începuseră o serie de documentare despre istoria Transilvaniei în care se expuneau argumente precum linia Jirecek.

Neadevărurile precum ca “Realizarea României Mari a fost rezultatul unei mari conspirații politice realizate la Trianon” propagate la vremea aceea pe YouTube, ne-au determinat să realizăm o serie de filme prin intermediul cărora reacționam, însă fara a ataca o anumită etnie sau națiune. Astfel, dintre replicile aduse afirmațiilor din categoria celei amintite anterior se numără faptul că, din punct de vedere juridic, însă și Declarația de la 1918, cât și Declarația de Independență a națiunilor asuprite de Impreiul Austro-Ungar sunt declarații de sine stătătoare și care au propria valoare juridică..

Astfel, reușeam să ne combatem cu ușurință adversarii. Majoritatea acestora se încadrau în categoria lozincarilor (propagandiștilor) și, în cele mai multe cazuri, le lipsea bagajul de cunoștințe istorice sau juridice ( de exemplu dreptul international actual nu ia in considerare argumentele de genul “cine a fost primul”)

Cu timpul, am început să abordăm și alte subiecte precum Basarabia, sau să răspundem și altor provocări ca cele lansate de iredentismul bulgar, i.e. convingerea că Dobrogea aparține Bulgariei.

În concluzie, aceasta a fost prima comunitate online de combatere a antiromânismului.

 

CUM A APĂRUT DonQuixoteDeRomania / Madeinromania (FatadinDacia)

 

Spre sfârșitul anului 2008, a apărut un nou personaj pe YouTube. Acțiunile, comentariile, dar și clipurile postate de către aceasta evidențiau intenția de a ne atrage atenția.

Lipsa unor cunoștințe esențiale de care acest nou personaj a dat dovadă, ne-a determinat să concluzionăm că, probabil, nu este un cetățean român. Un fapt care la acea dată părea să confirme această opinie a fost dorința “dânsei” de a atrage atenția prin promovarea unui antisemitism pe care îl prezenta ca pe o formă supremă a naționalismului. Acesta a fost motivul pentru care, la început, toată lumea părea sa fie de acord că probabil este vorba de un cetățean al Ungariei care, probabil, se amuză pe seama comunității noastre.

Personajul respectiv părea că nu înțelege că naționalismul românesc nu implică antisemitismul. Chiar și circumstanțele în care a apărut acest personaj sunt mai mult decât suspecte.
Cu puțin înainte ca acest personaj să-și facă simțită apariția pe YouTube, un cont unguresc, HunAttila, incepuse a promova ideea potrivit căreia cea mai bună metoda a Ungariei de a redobândi Ardealul este să-i prezinte pe români ca cel mai antisemit popor. Teoria acestui ungur, care se prezenta ca “filosemit”, era că dacă evreii conduc cu adevarat lumea, atunci cu siguranță vor înclina înspre varianta ungară, referitoare la apartenența Transilvaniei, atunci când vor fi determinați să creadă că românii sunt profund antisemiți. Acest ungur împreună cu teoriile sale a fost respins de însă și comunitatea maghiară de pe internet. Reprezentanții acestora ne-au scris mesaje personale prin care ne asigurau că “nu este unul de-al lor”. Deoarece unii dintre extremiștii unguri aveau o oarecare doză de antisemitism, comunitatea lor nu voia să fie asociată cu acest individ. Planurile sale au eșuat în cea mai mare măsură deoarece atât comunitatea maghiară, cât și comunitatea română au ajuns să-l respingă.
Acesta a fost momentul intrării în scenă a unui cont care, la vremea respectivă, se numea Donquixotederomania.

Donquixotederomania (Fatadindacia)

 

Din câte am menționat în capitolul precedent, noi ajunseserăm să ne simțim ca într-o mare familie și, argumentele noastre păreau să învingă extremismul maghiar. În acest moment și-a făcut apariția pe YouTube un nou cont a cărui deținătoare nu părea interesată de lupta noastră cu extremiștii bulgari, maghiar sau ruși, ci doar de a promova un antisemitism extrem de vulgar.

            Personajul intitulat Donquixotederomania” recurgea la orice mijloc cu scopul de a ne atrage atenția, trimițându-ne mesaje interminabile și extrem de agramate despre adevărata luptă pe care ea o duce cu evreul Schlomof. Aici trebuie făcută o precizare: până în acel moment nici unul dintre noi nu avusese nicio legătură cu acest evreu.

Deținătoarea contului Donquixotederomania pretindea că este “femeie naționalistă, hărțuită de acest jidan” care ar avea ceva împotriva ei. La vremea respectivă a postat și câteva filme cu înregistrări audio ce conțineau câteva presupuse discuții pe care le-ar fi avut cu acest evreu; discuția era cenzurată și noi nu puteam auzi vocea ei – tot ce puteam auzi era un bărbat în jur de 50 de ani care zicea răspicat “Ce ai cu mine, nebuno? Lasă-mă în pace, ești nebună!!” Atât filmele ei, cât și întreaga agitație pe care respectiva incerca sa o genereze, nu au reușit să atragă atenția comunității noastre, contul Donquixotederomania fiind catalogat de echipa noastră drept o anomalie. Chiar și acele conturi neo-nazi care nu aveau o legătură directă cu comunitatea noastră o ignorau complet.

Limbajul, încărcat de expresii precum “jidanii cei jegoși”, “slugoii jidanilor”, “slugile sioniștilor”, o făceau extrem de respingătoare. Donquixotederomania a continuat timp de mai multe luni să ne trimită constant mesajele ei interminabile despre lupta pe care o ducea cu marele Schlomof pe care îl prezenta ca fiind liderul unei mari conspirații.

Probabil că în momentul in care “Donquixotederomaniaa realizat că este ignorată și-a schimbat tactica. Din acest moment, de bine, de rău, era nu de iure, ci de facto, membră a comunității românești pe YouTube. De pe această poziție a început să lanseze atacuri împotriva celor mai importanți lideri ai comunității noastre. Tactica folosită era a femeii-victimă, care poza într-o persoana bine intenționată și a ajuns să fie denigrată și insultată tocmai de unul dintre liderii comunității noastre. Folosind această tactică, ea acționa doar împotriva liderilor noștri de opinie și aproape niciodată împotriva unor conturi anonime, care (conturiile anonime) de multe ori, într-adevăr, mai postau și mesaje insultătoare.

Astfel, rând pe rând, a atacat toate conturile importante românești de la acea dată și a ajuns să-i atragă într-o dispută mizerabilă în care respectivii erau numiți fie “țigani”, fie “jidani”, fie “slugile” diverselor conspirații din imaginația ei. Din acest motiv câțiva membri importanți ai comunității noastre au ajuns să părăsească comunitatea, declarându-se dezamăgiți de cele întâmplate în cadrul grupului. Totodată, mulți au ajuns sa fie dezgustați chiar și de anumite imagini sau cuvinte folosite in mod obsesiv de respectivul personaj precum “Dacia”, “Paulescu”, “Vlad Țepeș”, “Antonescu”, “Zamolxis”. Dat fiind faptul că personajul se folosea de aceste cuvinte în campania ei denigraționistă, de fiecare dată când întâlneai aceste cuvinte, le asociai involuntar cu neplăcerile provocate pe YouTube de acest personaj.

            Dacă mai sus am vorbit de tactica folosită, să ne concentrăm și pe grupul din spatele contului menționat. Pe toată perioada cât a activat pe YouTube, sub oricare din supranumele: “Donquixotederomania(1,2,3)”, “Fatadindacia” (scris în mai multe moduri), “Vladtsepesh” (scris și vladts3pesh, nr 1,2,3,4,) sau diverse pseudonime, “Ecaterina”, “Dochian”, etc.  s-a declarat a fi o femeie din România, l-a promovat constant pe Nicolae Paulescu (despre care vom vorbi în capitolele ce urmează). În permanență a avut filme foarte prost făcute, cu o muzică de proastă calitate, în mare parte cu texte (fără voce) și extrem de simplist realizate. Pozele pe care le folosea erau întotdeauna luate de pe internet, blogurile pe care scria erau întotdeauna bloguri gratuite, “ieftine”, limbajul pe care îl folosea era un limbaj foarte lung și întortocheat unde, printre multe virgule, încerca să dea cât mai multe date personale, adevărate sau imaginare, despre liderii comunității noastre. Aici ar mai fi de făcut o precizare: în lumea internauților, era tabu divulgarea oricăror tipuri de date personale, chiar și despre cei mai aprigi dușmani. Aceasta era o regulă care, până la intrarea acestui personaj pe scena virtuală, părea că este respectată de toți utilizatorii.

Revenind la personajul nostru, o caracteristică interesantă a sa este faptul că nu a înțeles niciodată naționalismul românesc; cea mai bună dovadă pentru această afirmație fiind faptul că pentru ea, denigrarea supremă era să te numească “jidan”. În aceste denigrări, era sesizabilă o doză de sadism, ca și cum i-ar fi făcut plăcere să ne “umilească” în felul acesta, considerând că noi ne simțim teribil de ofensați dacă cineva ne numește evrei. Lucrurile stăteau în felul următor: pentru acei internauți care nu aveau nicio treabă cu antisemitismul, acuzațiile ei “de origine evreiască” erau la fel ca și cum ai acuza pe cineva că e turc sau rus, nici pentru cei care manifestau o doză de antisemitism această “acuzație”, nu era percepută ca o ofensă foarte mare deoarece aceștia considerau că “nu toți evreii sunt la fel”. Noi, membri ai comunitățiiYouTube, am rămas cu impresia că respectivul personaj nu a înțeles acest aspect niciodată, ci a rămas cu impresia că ne jignește cu adevărat când ne acuza că “suntem evrei”, iar noi  am mimat faptul că nu suntem ofensați de aceaste “acuzații” pentru “a nu-i da ei satisfacție”.

 

MODUL DE ACȚIUNE

 

Personajul respectiv părea a acționa după modul “nu contează dacă mă vorbesc de bine sau dacă mă vorbesc de rău; important e să vorbească despre mine”, iar după ce ajungea să fie practic, parte din comunitatea noastră, împotriva voinței noastre, se folosea de acest statut nou atins pentru a lansa atacuri împotriva vechilor membri ai comunității.

Primul atac pe care îl lansa nu urmărea niciodată să scoată membrul respectiv de pe rețeaua de socializare, ci primul atac urmărea obținerea unei „păci”, (compromis) deoarece respectivul membru atacat era redus la tăcere. Ținând cont că personajul nostru era novice în rețeaua de socializare, acest compromis obținut cu vechii care aveau o mare greutate in ochi utilizatorului de rand, era o victorie în favoarea ei.

Primul care a căzut în această capcană a fost contul CODRU CXI care se va numi mai târziu și Pădure IIIPădure era un personaj cu un caracter ușor coleric (întotdeauna iniția discuții în contradictoriu cu toți dușmanii comunității noastre). Prin urmare, nu e greu de înțeles faptul că a intrat cel dintâi în conflict cu acest personaj. Faptele s-au petrecut în modul următor: după cum am precizat în cele de mai sus, personajul respectiv începuse deja să deranjeze întreaga comunitate cu mesaje interminabile despre pretinsa luptă pe care o ducea cu evreii, dar la un moment dat personajul a intrat în conflict cu Codru – Pădure care, din câte s-a înțeles la vremea aceea, ar fi amenințat-o pe aceasta. Aici trebuie să înțelegem că în limbajul internauților o astfel de amenințare nu înseamnă nimic și până la momentul apariției contului personajului respective, o amenințare făcută de un cont cu nume fictiv către un alt cont cu nume fictiv nu fusese luată niciodată în serios. Din acest moment “Donquixotederomania” aka “Madeinromania” a declanșat o campanie de denigrare împotriva lui Codru iar, acest tip de campanie avea să se repete de-a lungul anilor, rând pe rând împotriva ficărui membru important al comunității noastre.

Așa cum ați citit mai sus, “Madeinromania” niciodată nu și-a ales drept ținte conturi anonime, ci doar liderii comunităților naționaliste (patriotice) online. Reluând ideea de mai sus, campania împotriva lui Codru s-a desfășurat în modul următor: personajul respectiv ( madeinromania) a mimat o criză de isterie în care se plângea continuu că ea “fiind femeie naționalistăadevarată patrioată” ce nu voia decât să promoveze doar ceea ce este românesc, a ajuns să fie amenințată și denigrată de un “golan”, care a profitat de faptul că este femeie, el crezând că ea nu va ști “cum să reacționeze” și ca de fiecare dată când acest personaj avea să intre în conflict cu cineva, canalul țintă, Codru, a fost suspendat (revendicari false de copyright) Totuși Codru nu s-a lăsat înfrânt, ci și și-a deschis un nou canal, iar de pe acest canal “a ajuns să facă pace cu ea”. Lucrurile păreau a reintra pe făgașul normal, iar Codru, care era un adolescent din Canada, începuse să-i informeze pe ceilalți membri ai comunității românești că a început să-și comande cărți din țară și că dorea să realizeze un documentar tip Teleenciclopedia despre istoria Transilvaniei. El a și reușit să facă primele 3 episoade, care erau foarte bine făcute, atât din punct de vedere grafic, cât și din punct de vedere narativ, erau foarte bune, ținând cont că engleza era pentru el o a doua limbă cu care fusese crescut de mic. Filmele erau realizate atât de bine astfel încât, la vremea aceea, noi am crezut că și-a achiziționat un program profesionist de editări filme. În paralel cu seria de filme despre istoria Transilvaniei, el a început să facă și un serial unde îi învăța pe străini să vorbească românește; fiecare episod era o lecție în care îi învăța câte ceva. Canalul lui mergea atât de bine, era atât de frumos structurat, încât cei care crezuseră că contul “Donquixotederomania”, “Madeinromania”, “Fatadindacia” este un cont naționalist, nu-și mai imaginau că aceasta îl va ataca din nou.  Chiar si in cazul in care faptele relatate de ea ar fi fost parțial adevărate.

În mediul naționalist (al celor care promovează valorile românești) indiferent de conflictul pe care l-ai avea cu alt naționalist care promovează aceleași valori, niciodată nu s-a pus problema cenzurării materialelor care promovează imaginea României într-un mod frumos, având in vedere cât de slab este promovată imaginea României. Un exemplu real al celor afirmate anterior este cazul lui Mihai Rapcea de profesie avocat, aspru criticat de naționaliști pentru relațiile sale cu mișcarea yoghinăMISA, dar care nu este criticat și pentru acțiunile sale naționaliste si nici un nationalist roman nu i-ar trece prin minte sa îi cenzureze acestuia un material naționalist.

Prin urmare Codru începuse să fie privit din nou cu simpatie de toată lumea, și, având în vedere formatul noului său canal, nimeni nu avea nimic sa îi reproșeze.

Lucrurile aveau să ia o întorsătură foarte ciudată în momentul în care Codru a urcat un film referitor la holocaustul din România de pe vremea regimului Antonescu. Pentru realizarea acestui documentar, Codru se consultase cu mai mulți membri vechi ai comunității și ajunsese să realizeze un documentar foarte bine conceput și structurat. Cea mai mare parte a documentarului se baza pe datele lui Wilhelm Filderman (șeful comunității evreiești din perioada interbelică) și ale lui dr. Sabin Manoilă. Cei doi furnizaseră la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial date referitoare la numărul evreilor rămași în Transilvania ocupată de unguri, Basarabia ocupată de sovietici, și Cadrilaterul ocupat de bulgari. Alte date furnizate de Codru în acest documentar erau citate din diverse personalități interbelice, parte din ele de orgine evreiască, referitor la soarta evreilor din timpul regimului lui Antonescu. Documentarul, din câte am spus, era foarte bine realizat, iar avantajul major al acestui documentar era că se folosea și de surse evreiești. Momentul postării acestui documentar pe YouTube a coincis și cu declanșarea unei adevărate campanii de ură împotriva lui Codru. “Madeinromania” “Donquixotederomania”, a devenit dintr-o dată cea mai bună prietenă a extremiștilor unguri, pe care Codru îi combătea de ani buni. Această campanie avea să se desfășoare într-un stil care mai târziu avea să devină clasic grupului de diversioniști despre care vorbim.

 YouTube a fost invadat de filme unde fața lui Codru, care făcuse imprudența să se arate în fața camerei, era batjocorit simultan și de pe canalele ungurești, și de pe canelele grupului “Madeinromania”. În cele din urmă, atacat din toate părțile și cu restul comunității risipite, Codru avea să părăsească YouTube-ul. La scurt timp după aceasta, “Madeinromania” a realizat și ea un film despre holocaust, extrem de slab, bazat pe un singur argument principal, i.e un anume evreu care, din câte știm, ar trăi în momentul de față în Israel, ar fi declarat că el nu crede că ar fi existat un holocaust în România. Practic “Madeinromania” reușise să elimine de pe internet un film rațional și foarte bine realizat și lăsase în locul acestuia un film extrem de simplist și foarte prost realizat. Iar acest pseudo-documentar va fi prezentat de respectivul grup, ca “adevăratul răspuns” al comunității românești la problema holocaustului. Cât despre problema Transilvaniei, acesta a fost întotdeauna un subiect sensibil pentruMadeinromania – ea, în general, evitând să realizeze clipuri sau să aibă postări pe acest subiect.

Grupul de diversioniști nu și-a oprit acțiunile aici deoarece, după eliminarea lui Codru de pe rețeaua de socializare, mai rămăsese postată pe YouTube o întreagă serie de documentare făcute în colaborare cu Alexandru XVI și care erau urcate pe canalul acestuia. Canalul lui Alexandru XVI avea peste 1.000.000 de vizualizări, ceea ce era mult pentru comunitatea românească din preajma anului 2008, când multe filme românești abia dacă aveau câteva sute de vizualizări. Nu ar trebui să ne surprindă că următorul canal care avea să cadă a fost cel al lui Alexandru XV.

Pe lângă conturile cunoscute ca aparținând grupului “Madeinromania” au apărut și o serie de utilizatori necunoscuți până atunci care erau în căutare de a provoca disensiuni pe conturile noastre. Acești instigatori intrau, de exemplu, pe unul dintre conturile importante ale comunității noastre și începeau să posteze mesaje cum că respectivul utilizator ar fi îndrăznit să o insulte pe Madeinromania. În aceste mesaje se repetau obsesiv că ea este femeieeste naționalistă, iar el (contul țintă) a comis imprudența de o insulta pe eafemeie naționalistăfemeie creștină, și care a făcut atât de multe pentru comunitate. În general după aceste atacuri, apărea și unul din conturile Madeinromania care, pretinzând a da crezare celor spuse de noul cont anonim, declanșa o întreagă campanie împotriva contului țintă.

Alexandru XVI avea să-și redeschidă un nou canal pe care nu mai avea să posteze niciodată seria de documentare făcute împreună cu Codru despre istoria Transilvaniei.

Tot în această perioadă, avea să cadă și contul VickEU deși acesta intrase în conflict cu mai multe grupuri, printre care si niște grupuri ateiste si sataniști. Prin urmare VyckEu nu a putut niciodata sa confirme dacă a fost tot grupul Madeinromania cei care i-a suspdendat vechiul cont. Acesta din urmă avea să-și încarce mare parte din vechile filme pe un nou canal, și totodată avea să-și deschidă un nou canal de religie care avea să-l țină departe de acest conflict timp de 2 ani. Ținând cont că acesta din urmă avea să devină preocupat de probleme spirituale, nu ar trebui să ne mire că atunci când i-a venit rândul de a fi atacat din nou, avea să fie denigrat prin expresii ca “fals creștin”, “fals ortodox”, în stilul clasic “Madeinromania”.

Având în vedere că acest capitol se numește modul de acțiune vom mai enumera câteva tactici folosite de “Madeinromania”  înainte de a continua în capitolul următor povestea noastră.

 

Comunitatea românească de pe YouTube, înainte de apariția lui “Madeinromania”, era o comunitate foarte variată și diversificată.  De exemplu, contulPlygheorghe se ocupa în mare parte de traduceri de poezie românești și literatură; VickEU se ocupa în mare parte de istorie, în special de istoria Transilvaniei și a comunității românești din Transilvania si ungaria de azi; Alexandru XVI se ocupa în mare parte de filme despre armată și despre istoria românilor și NaționalistRouavea filme cu cântece patriotice. Toate aceste canale menționate mai sus aveau să dispară într-un mod sau altul, iar în locul lor aveau să apară zeci de conturi cu dr. Paulescu care promovau un antisemitism vulgar.

Lucrurile păreau ca și cum toate conturile care promovau altceva decât un antisemitism vulgar, altceva decât tot felul de conspirații masonice, ajungeau să devină conturi “țintă” și să fie înlocuite de niște conturi cu conținut vulgar.

            Lucrurile se realizau în unul din modurile următoare: erau raportate ca inadecvate fie comentariile, fie clipurile de pe canale. Când această tactică nu a mai funcționat, filmele erau revendicate ca aparținând unei companii fictive de producție film sau chiar din numele uneia reale, iar pentru aceasta, se ajungea chiar să se realizeze un blog fictiv care ar fi aparținut presupuse companii, după care politica de copyright pe YouTube era abuzată prin falsa revendicare a filmului de către grupul “Madeinromania”. Un canal YouTube era suspendat după un anumit număr de reguli încălcate. Prin urmare, grupul respectiv abuza de această politică și iniția revendicări false împotriva canalului țintă.

La vremea aceea în comunitatea apologetică în care VickEU intrase, astfel de atacuri erau la ordinea zilei. Mulți au crezut că “Madeinromania” s-a inspirat din mesajele de susținere ale acestuia pentru alte canale creștine atacate de atei. Deoarece VickEU era implicat în această nouă luptă unde și filmele acestuia erau țintă pentru ateii din vest care cunoșteau foarte bine limba engleză și știau mult mai bine legile YouTube, ne-a învățat cum să emitem contra revendicări. Acestea însemnând că atunci când cineva a emis o revendicare falsă, ai dreptul să ceri reanalizarea revendicării, emițând totodată o proprie declarație că materialul cenzurat nu încalcă niciuna dintre regulile YouTube.

Prin urmare, noile canale ale unor utilizatori mai vechi de YouTube care fuseseră din nou suspendate, au fost reactivate. Primul a fost noul canal al lui VickEU(suspendat din nou), urmat de noul canal al lui Alexandru, urmat de canalul lui Plygheorghe si de canalul grupului Altermedia. Aceasta a fost probabil și singura victorie a comunității împotriva grupului “Madeinromania” care odată cu schimbarea regulilor YouTube de a nu mai permite atât de ușor eliminarea unui canal, avea temporar să-și mute acțiunile pe Facebook.
 Iată cum a arătat unul dintre filmele făcute de contul Codru pe care grupul de nenorociți au reușit să-l elimine de pe youtube:
 
  Sursa: http://www.220.ro/documentare/Bucharest-And-Chisinau-2-Capitals-1country-1language-1NATION-CodrulCXI/bRrg0j53Rr/
 
 
 
Exemple de denigrare online:
 
sursa diversiunii: http://www.youtube.com/watch?v=w53YJp3Q2cI
 
 DIVERSIONIȘTII SCRIU DESPRE CEI DENIGRAȚI CĂ AR FI DIVERSIONIȘTI, HOȚUL STRIGĂ HOȚUL!
 
Adevarul despre CodrulCXI aka padure111
LegionarStelist· 20 de videoclipuri
30

181 de vizionări

12      8

Încărcat la 27.09.2010

Nicio descriere disponibilă


Comentarii din partea persoanei care a încărcat videoclipul (LegionarStelist)

 • LegionarStelist Acum 2 (de) ani

  @silviuverdes

  nu ti se pare ca am fsot prea bun cu tine si te-am lasat sa cri la videoclipurile mele, sa ma insulti pe mine si pe prieteni mei ?

  Bai , unde te crezi aici, pe tarlaua lu ma-ta ?

  Aici esti al mine acasa si trebuie sa folosesti un limbaj civilizat, nu esti in cocina cu porci acolo unde ai crescut de mic, aici te rog sa vorbesti frumos, ca nu te-am jignit, iti cer argumente, nu insulte, nu fraze copy paste care le postezi peste tot sa faci tu diversiune !

  ·

Toate comentariile (2)

 • PaulescuInMemoriam Acum 2 (de) ani

  Felicitari pt expunerea impostorilor si diversionistilor!

  5*****

  ·
 • StindardulDacilor Acum 2 (de) ani

  ,el in loc sa scrie despre subiectul clipului in sine,el se ia de id-urile oamenilor…tipic diversionistilor care vor sa devieze atentia de la subiectul de baza.

 • StindardulDacilor Acum 2 (de) ani

  , “shlomof69″ si-a pus numele lu prietenul tau si a lui CodruCXI , ” shlomof ” +69 ca sa intrebe prostii ca tine de ce ! Ințeleseși mahalagioaco siviuverdes femeia Andrada cu cont de barbat di șe?

  Jidane silviuverdes = hazak23 , stii, noi românii avem o vorba:

  „PROSTU MOARE DE GRIJA ALTUIA si cainele de drum lung„

  BEȘI dașilea șoldoviene solomone

 • StindardulDacilor Acum 2 (de) ani

  ,daca nu intereseaza pe nimeni,atunci tu ce esti,NIMENI?hahahaaa

 • LegionarStelist Acum 2 (de) ani

  Silviule jidane,da care e problema ta ca si-a pus nume de evreu, tu cum ti-ai pus jidane nume de roman ?

  Ce iti pasa tie de ce nume isi pun alti, de ce nu ataci pe jidanu Euroamerican02 care isi pune nume de romani si urca clipuri cu tigani,sa ne faca de ras ?

  De ce, aia sunt frati tai, de jidani nu te legi ?

  Da, eesti cumva frustrat ca iti zic pe nume, JIDAN ? iti e rusine cu originea ta ?

  In Israel sa duca ma-ta la bou de tac-to, iar mars de la clipurile mele mah

 • LegionarStelist Acum 2 (de) ani

  asa mah, voi atacati numai in satra, noi jidanii astia, ai venit sa-i iei apararea lu codru, sunteti vorbiti intre voi jidanilor ?

  ce cauti la taote clipurile mele despre evrei sa instigi la cearta si sa te legi de mine peste tot, sa ma faci fascist, desi eu sunt contra fascistilor ?

 

 
Continuarea în numărul următor.
 Orice roman autentic posteaza sursa / linkul de unde a preluat informatiile, cei care nu fac asa sunt doar niste zdrente comuniste,   17.11.2012 @ Iacobini A.

sursa: cpcar.ro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares