De Sărbători, companiile de telefonie vor taxa dublu SMS-urile care încep cu “Fie ca…”

fie_ca_lumina_sarbatorilorÎn perioada 24 decembrie – 1 ianuarie, SMS-urile care încep cu “Fie ca…” vor fi taxate dublu, anunță operatorii de telefonie mobilă. Această măsură, menită să reducă numărul de urări care congestionează rețelele în această perioadă, este puternic contestată de abonați, care au ținut să-și exprime nemulțumirea.

“Sunt întristat”, declară Robert Acrișor, împătimit al SMS-urilor de sezon. “E dreptul meu să-mi manifest o dată pe an dragostea nemărginită față de toate cele 750 de persoane din agendă. Am să încerc să fentez sistemul, o să-mi încep urările cu ‘Fie k…’ sau ‘Fi3 ca…’. Dacă nu merge, aia e, plătesc dublu. N-aș putea să mă rezum la acei oameni care înseamnă ceva pentru mine: ar însemna să le refuz celorlalți bucuria de a primi un SMS pe care l-am copiat acum șapte ani de pe Hi5.”

Pentru că trierea SMS-urilor se face automat, abonații care vor să trimită SMS-uri obișnuite sunt rugați să evite formulările care ar putea fi considerate urări, precum “Fie ca să iei o pâine când ieși de la serviciu” sau “Fie ca gunoiul să fie dus și mușcatele udate.”

sursa: timesnewroman.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *