Dac ai intrat pe blogul meu s vezi ce mai e nou, nseamn c, fie ești acas (deci ai timp s vezi și un film), fie ești undeva (vizit, vacanț, socializare, etc.) dar intri de pe tablet/telefon, deci te plictisești – și atunci merit s vezi un film.

Așa c ți recomand dou filme bune (prerea mea): primul – Frankenweenie – este un desen animat produs de regizorul Tim Burton. De prisos s spun c toate filmele lui Tim Burton au – dincolo de temele morbide pe care le abordeaz, un anumit farmec, o poezie vizual, ce creeaz o atmosfer unic. Un artist, ce mai ! Filmul, un remake pentru copii a romanului Frankenstein, este bine fcut. Personajele, de o „urțenie adorabil”, reușesc s transmit mesajul poate mai bine dect un film cu actori.

Al doilea film – I love you Phillip Morris – este o producție 2009 a genialului actor Jim Carrey. Este una dintre cele mai subtile și mai amuzante persiflri aduse “dramelor” homosexualilor. Pe lng acea capacitate excepțional de a intra n caracterul unui personaj homo (n condițiile n care omul e 100% heterosexual), Jim Carrey se depșește pe sine nsuși n materie de umor de situație. De vzut, cu condiția s luați nainte cteva pastile mpotriva greții.Mihai Rapcea

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.