Două filme controversate :))))

Dacă ai intrat pe blogul meu să vezi ce mai e nou, înseamnă că, fie ești acasă (deci ai timp să vezi și un film), fie ești undeva (vizită, vacanță, socializare, etc.) dar intri de pe tabletă/telefon, deci te plictisești – și atunci merită să vezi un film.

Așa că îți recomand două filme bune (părerea mea): primul – Frankenweenie – este un desen animat produs de regizorul Tim Burton. De prisos să spun că toate filmele lui Tim Burton au – dincolo de temele morbide pe care le abordează, un anumit farmec, o poezie vizuală, ce creează o atmosferă unică. Un artist, ce mai ! Filmul, un remake pentru copii a romanului Frankenstein, este bine făcut. Personajele, de o „urâțenie adorabilă”, reușesc să transmită mesajul poate mai bine decât un film cu actori.

Al doilea film – I love you Phillip Morris – este o producție 2009 a genialului actor Jim Carrey. Este una dintre cele mai subtile și mai amuzante persiflări aduse “dramelor” homosexualilor. Pe lângă acea capacitate excepțională de a intra în caracterul unui personaj homo (în condițiile în care omul e 100% heterosexual), Jim Carrey  se depășește pe sine însuși în materie de umor de situație. De văzut, cu condiția să luați înainte câteva pastile împotriva greții.Mihai Rapcea