Pentru c mulți tolteci și tolomaci și-au luat creierii n dinți și pana de coad și au nscocit, de-a lungul vremii, previziuni pe termen mai lung sau mai scurt, anul acesta m ncumet și eu s intru n gașca cea vesel a previzioniștilor, cu promisiunea c voi evita meteahna comun multora dintre ghicitorii de viitor, anume aceea de a fi suficient de vag nct s mi se potriveasc cam orice eveniment aleatoriu s-ar produce.

Așa c beau o gur de ceai ndulcit cu miere mistic, nchid ochii, savurez gustul de ceai negru, cumprat de la turci, și pe ecranul minții, negurile viitorului se dau la o parte, precum aburul din ceașca de ceai, dezvluindu-mi viitorul evenimentelor din anul ce vine.

Cu ce s ncep ? cci viitorul mi se dezvluie precis și clar, ca o poezie de Eminescu:

Viitorul si trecutul
Sunt a filei doua fete,
Vede-n capat nceputul
Cine stie sa le-nvete;
Tot ce-a fost ori o sa fie
In prezent le-avem pe toate,
Dar de-a lor zadarnicie
Te ntreaba si socoate.

Pe toți i intereseaz banii, cash-ul, ppica și burtica. Vom avea suficienți firfirei la teșcherea s ne bucurm și s o ducem bine ? Rspunsul este HOTRT, NU. Cine e srac, va fi și mai srac, cine e bogat, probabil c va mai pierde cte ceva. Doar cei foarte bogați, cu conexiuni politice, vor mai aduna cte ceva. Toate astea, cu rare și mici excepții, care confirm regula profețiilor mele, evident.

mi pare ru c v tai aripile și nzuințele de mai bine, taman acu, de an nou, dar asta e. N-am hotrt-o eu, au hotrt-o alții, care controleaz banii. Conform protocoalelor de la Toronto, anul 2013 este anul decisiv pentru instaurarea dominației totale asupra populației pmntului a bancherilor ce formeaz Nobilimea Neagr.

Deci, anul sta romnii tre s-i ajung din urm pe cei din lumea a 3-a la capitolul nivel de trai, de așa manier nct lumea, nnebunit de nesiguranț și nevoi, s strige: faceți orice, numa daține napoi visul de o viaț mai bun, ndestulat și fr griji. Poa s fie, dictatur, comunism sau conducerea marțienilor din Galaxia centauri, numai dați-ne napoi siguranța material pierdut. Iar ei, mațienii din galaxia Jidovia, or s zic: pi, nu se mai poate așa. Din cauz c se fur și avem ECONOMIE NEAGR, SUBTERAN, nu sunt bani. Romnia este o țar fizic neguvernabil, așa c avem nevoie de un guvern electronic național de guvernare, care evident c nu este și nu a fost niciodat romnesc. La fel și celelalte țri. Așa c vom scoate din circuit banii fizici, și v vom da crți de identitate cu cip, pe care veți avea și facilitatea de a le folosi ca portofele electronice. Apoi, le vom scoate pentru c nu sunt sigure, se fur și fraudele vor fi și mai mari dect nainte. Și singura soluție va fi s v bgm un cipușor n mnuț, și s v dorim n continuare un somnuleț ușor, n anul nou care vine.

La mulți ani !

 

a provizionat pentru voi, ceaiologul de serviciu Rapcea Mihai

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares