Previziunile șamanului din mine pentru anul 2013

Pentru că mulți tolteci și tolomaci și-au luat creierii în dinți și pana de coadă și au născocit, de-a lungul vremii, previziuni pe termen mai lung sau mai scurt, anul acesta mă încumet și eu să intru în gașca cea veselă a previzioniștilor, cu promisiunea că voi evita meteahna comună multora dintre ghicitorii de viitor, anume aceea de a fi suficient de vag încât să mi se potrivească cam orice eveniment aleatoriu s-ar produce.

 

Așa că beau o gură de ceai îndulcit cu miere mistică, închid ochii, savurez gustul de ceai negru, cumpărat de la turci, și pe ecranul minții, negurile viitorului se dau la o parte, precum aburul din ceașca de ceai, dezvăluindu-mi viitorul evenimentelor din anul ce vine.

 

Cu ce să încep ? căci viitorul mi se dezvăluie precis și clar, ca o poezie de Eminescu:

Viitorul si trecutul 
Sunt a filei doua fete, 
Vede-n capat începutul 
Cine stie sa le-nvete; 
Tot ce-a fost ori o sa fie 
In prezent le-avem pe toate, 
Dar de-a lor zadarnicie 
Te întreaba si socoate.

 

Pe toți îi interesează banii, cash-ul, păpica și burtica. Vom avea suficienți firfirei la teșcherea să ne bucurăm și să o ducem bine ? Răspunsul este HOTĂRÂT, NU. Cine e sărac, va fi și mai sărac, cine e bogat, probabil că va mai pierde câte ceva. Doar cei foarte bogați, cu conexiuni politice, vor mai aduna câte ceva. Toate astea, cu rare și mici excepții, care confirmă regula profețiilor mele, evident.

 

Îmi pare rău că vă tai aripile și năzuințele de mai bine, taman acu, de an nou, dar asta e. N-am hotărât-o eu, au hotărât-o alții, care controlează banii. Conform protocoalelor de la Toronto, anul 2013 este anul decisiv pentru instaurarea dominației totale asupra populației pământului a bancherilor ce formează Nobilimea Neagră.

 

Deci, anul ăsta românii tre să-i ajungă din urmă pe cei din lumea a 3-a la capitolul nivel de trai, de așa manieră încât lumea, înnebunită de nesiguranță și nevoi, să strige: faceți orice, numa daține înapoi visul de o viață mai bună, îndestulată și fără griji. Poa să fie, dictatură, comunism sau conducerea marțienilor din Galaxia centauri, numai dați-ne înapoi siguranța materială pierdută. Iar ei, mațienii din galaxia Jidovia, or să zică: păi, nu se mai poate așa. Din cauză că se fură și avem ECONOMIE NEAGRĂ, SUBTERANĂ, nu sunt bani. România este o țară fizic neguvernabilă, așa că avem nevoie de un guvern electronic național de guvernare, care evident că nu este și nu a fost niciodată românesc. La fel și celelalte țări. Așa că vom scoate din circuit banii fizici, și vă vom da cărți de identitate cu cip, pe care veți avea și facilitatea de a le folosi ca portofele electronice. Apoi, le vom scoate pentru că nu sunt sigure, se fură și fraudele vor fi și mai mari decât înainte. Și singura soluție va fi să vă băgăm un cipușor în mânuță, și să vă dorim în continuare un somnuleț ușor, în anul nou care vine.

 

La mulți ani !

 

a provizionat pentru voi, ceaiologul de serviciu Rapcea Mihai

  • Iar cu chip-ul in manutza va si mai spooky treba. Se vor vinde bine topoarele si macetele …

  • Cred ca e o greseala in titlu. Suna bine si in ortodoxie “Previziunile saRmanului din mine pentru anul 2013”. DOAMNE AJUTA.

  • MR

    corect !