tunuri_zgomot_videanuÎn noaptea dintre ani, mulți români preferă să ciocnească doar un pahar de șampanie la ora 12, retrăgându-se apoi pentru a se odihni. Acest lucru a fost însă imposibil în cartierele locuite de politicieni, mii de cetățeni plângându-se că aceștia au aniversat intrarea în 2013 dând tunuri de miliarde, care puteau fi auzite de la kilometri distanță.

“Înțeleg, o petardă, două, un foc de artificii la miezul nopții, dar să dai tunuri în neștire, până la șase dimineața? N-am putut închide un ochi”, spune un vecin al lui Adriean Videanu. “Măcar e în opoziție, își permite doar tunuri mai mici, că anii trecuți îmi spărgea oglinzile prin casă de fiecare dată când dădea un tun. Am sunat la Poliție, dar n-au știut să-mi zică decât să-mi țin banii la saltea, să nu zboare pe geam de la tunuri, și să-mi pun dopuri de urechi.”

“Eu anul trecut am încercat să-mi petrec Revelionul în străinătate”, adaugă un alt vecin de politician. “Am ales o insulă din Caraibe, mă gândeam că e liniște. Ghinionul meu a fost că insula respectivă era un paradis fiscal, și m-am trezit tot cu politicienii noștri pe cap, dădeau tunuri de-mi țiuiau urechile. Anul ăsta, doar de-al naibii, o să intru în politică, să pot și eu da tunuri până pornesc alarmele mașinilor pe stradă.”

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares