Iată o discuție halucinantă, cu un “binevoitor” – evident, de la MISA, care m-a abordat pe facebook, cu sfaturi și pilde din înaltul spiritualității sale, deranjat evident de condiția mea larvară – și de blogul meu:

ceai negru
deci, atacul începe baubaul ÎNAINTE DE 21 DECEMBRIE (când încă nu venise sfârșitul lumii 🙂 )

Gabriel Calin + DE CE NEGRU SI NU VERDE CARE ESTE MAI SANATOS SI NETOXIC MIHAI ?! POATE STII ORI NU CA CEEA CE CONSUMI ACEEA ESTI. ENERGIILE SI INFORMATIILE SUBTILE ALE ACESTUI CEAI NEGRU SUNT INTUNECATE(RELE), SPECIFICA CULORII LUI. IAR DOVADA CUM ESTI TU IN INTERIORUL SUFLETULUI, ESTE MAJORITATEA ARTICOLELOR DE PE BLOGUL TAU DESPRE MISA CARE NU SUNT ADEVARATE, FIIND O FEREASTRA SPRE IAD. TREZESTE-TE OMULE CA ACUM INCEPIND DE PE 21 DEC. 2012 A INCEPUT ALEGEREA OAMENILOR RAI DE CEI BUNI, NEGHINA DE GRIU, ETC. SI VEI APUCA IN IAD.*^
Astăzi (după sfârșitul lumii :))
Gabriel Calin + ACUM SUNT LAMURIT MAI MIHAI DE CADEREA TA VERTIGINOASA SPIRITUALA SI DE CE SI CITE PROSTII SI MINCIUNI SE SCRIU PE BLOGUL TAU PT CA AI INCEPUT SA CONSUMI ALCOOL, CHIAR DACA ESTE VIN, BERE, ETC.. NU MA MIRA SA FI TRECUT SI LA CONSUMUL DE CARNE SI ALTELE SPECIFIC IADULUI. OAMENII SUNT INSELATI DE DIAVOLI CA IISUS A FACUT VIN DIN APA SI POATE CA AR FI BAUT SI EL, DACA A STAT LA MASA CU ACEIA. ASA CA ESTE BINE SA BEI VIN CA-I SINGELE LUI CHRISTOS, LE SOPTESC IN MINTE OAMENILOR, DEMONII, DAR EI NEAVIND O LUCIDITATE SI DISCERNERE A EI DESTUL DE BUNA, ACESTA FIIND DOAR SIMBOLIC PT CA ARE ACEIASI CULOARE CA SI AL SINGELUI SI ALTE PILDE ALE LUI IISUS INTERPRETATE GRESIT DE OAMENI, II TRAG IN LUMEA LOR INFERNALA A IADULUI, INCET ORI MAI RAPID DAR SIGUR. TREZESTE-TE MIHAI DIN SOMNUL SPIRITULUI TAU DIVIN, ATMAN, DUCINDU-TE TOT MAI IN JOS SI NU-TI DAI SEAMA.*^

 Rapcea Mihai - nu vrei tu sa iti iei frumusel talpasita si sa nu mai fii prieten pe facebook cu un astfel de demoniac dovedit ? Iti urez o viatza minunata in continuare

 Gabriel Calin + CUM VREI DAR DACA NU ACCEPTI SI NU RECUNOSTI CA ESTE ASTFEL, ARATA CA NU ESTI CONSTIENT DE STAREA TA SI CUM AI SCRIS TU EU POT SA-MI I-AU TALPASITA(nu-i un cuvint elegant dar acesta-i nivelul tau) PT CA EU NU AM CE PIERDE PE CIND TU AI ENORM DE PIERDUT DEOARECE SUNT NISTE ASPECTE IN CARACTERUL TAU DE OM PE CARE UN FRATE DIN ACELASI TATA CERESC LE VEDE MAI BINE SI PE CARE TREBUIE SA LE SCHIMBI IAR TU LE RESPINGI DIN ORGOLIU SI NECONSTIENTIZARE CA POTI FI ASTFEL. RAMII CU AMICII DE ACELASI NIVEL CARE VA INGADUITI SI VA SIMTITI BINE IN POFTELE LUMESTI, CE VA TRAG IN JOS. SALUT SI I-TI UREZ CA PINA LA URMA D-ZEU SA-TI LUMINEZE MINTEA CIT MAI GRABNIC SI SA-TI REVII CEL PUTIN LA NIVELUL DE CONSTIINTA IN A PUTEA RAMINE PE ACEASTA PLANETA PT A FI COMPATIBIL CU ENERGIA EI IN CARE A INTRAT LA 21 DEC. 2012 PT CA VOR FI DOAR 7 ANI LA DISPOZITIE PT CEI CE VOR DORI SA SE SCHIMBE, DE NU, PA. I-TI UREZ SUCCES IN ACEST SENS SI SA FIE CIT MAI REPEDE.*^
Sublinierile îmi aparțin. Cu alte cuvinte, maestrul bivolar, a “revelat” o altă vrăjeală apocaliptică: cică Divinitatea a mai dat celor îndărătnici (așa, ca mine) la măgăriile din MISA, încă o șansă la elevare, în următorii 7 ani ! Trai, nenică. Păi, nu știu dacă o mai duce bivo 7 ani pe planul fizic, la cât de uzat este, și cum trage de el. Înduioșător modul în care pe unii îi fute grija de persoana mea. Oare de ce ?! Nu cumva pentru că am blog și scriu ? Că n-am văzut pe nici unul dintre acești dubioși farsori cu facebook, fără poze personale dar mai catolici decât papa și mai sfinți decât Sfântu Petru (căci, în fond, i se și substituie și emit judecăți de valoare despre cine va intra și cine nu în Împărăția Cerului) să se intereseze de soarta unuia ca Petrică Groza, membru fondator MISA, care a fost arestat și bătut de securitate pe vremea lui Ceaușescu pentru convingerile yoghine și pentru că a ținut cu Bivolaru, Petrică care acum a fost dat afară din ashram și de la curs.
Vă doare burta de ce beau și mănânc eu ? Ar trebui să nici nu mă mai sinchisesc de aceste acuze. Și totuși, răspund încă o dată: nu am mai mâncat carne de la vârsta de 15 ani. Iar alcool, (vin, șampanie), doar la ocazii speciale, sociale, unde dacă nu ciocnești și nu îți înmoi buzele în pahar, se cheamă că ești ciudat și nu îi respecți pe comeseni. De aici până la a deveni alcoolic, e cale lungă. Și atunci, ce mi se reproșează mie ? De fapt, șerpește, fără să mi se atace substanța ideilor despre MISA/GB scrise pe site(căci nu au argumente valabile), mi se sugerează/inoculează toxic ideea cum că ceva nu e în regulă cu mine, că am decăzut spiritual și nu mai sunt capabil să văd “adevărul” lor. Perversă tactică – și sunt convins că la unii mai slabi de înger sau mai șovăielnici – a dat și dă în continuare rezultate.
Și dacă mi s-au tot servit sfaturi și citate “spirituale”, le voi  servi și eu acestor “binevoitori” din același meniu din care mă  îmbie ei, la fiecare pas: luați de-aici, măi lepre cu aere de sfinți:
Ce spurcă pe om, ce intră sau ce iese din el?
15. Nu este nimic din afară de om care, intrând în el, să poată să-l spurce. Dar cele ce ies din om, acelea sunt care îl spurcă.
16. De are cineva urechi de auzit să audă.
17. Și când a intrat în casă de la mulțime, L-au întrebat ucenicii despre această pildă.
18. Și El le-a zis: Așadar și voi sunteți nepricepuți? Nu înțelegeți, oare, că tot ce intră în om, din afară, nu poate să-l spurce?
19. Că nu intră în inima lui, ci în pântece, și iese afară, pe calea sa, bucatele fiind toate curate.
20. Dar zicea că ceea ce iese din om, aceea spurcă pe om.
21. Căci dinăuntru, din inima omului, ies cugetele cele rele, desfrânările, hoțiile, uciderile,
22. Adulterul, lăcomiile, vicleniile, înșelăciunea, nerușinarea, ochiul pizmaș, hula, trufia, ușurătatea.
23. Toate aceste rele ies dinăuntru și spurcă pe om.

(Marcu. 7/15-23.)

 

 

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer