Acesta este Dan Zamfirescu, n cazul cruia CNSAS a decis, n anul 2007, c a fcut poliie politic, n perioada comunist.

Zamfirescu a declarat, pentru RL, c nu este de acord cu decizia CNSAS privind colaborarea lui cu Securitatea. El a spus c a fost, timp de 40 de ani, ofier n Ministerul de Interne, nu colaborator al Securitii.

Potrivit legii, cnd un post de europarlamentar este lsat vacant, fotoliul este ocupat de urmtorul de pe list. Gigi Becali a fost ales deputat, n decembrie 2012, ntr-un colegiu din Bucureti i a renunat la postul de europarlamentar.

Vadim trimite n Parlamentul European pe cine vrea el

PRM, printr-o adres semnat de preedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, a precizat c cel care va ocupa locul lui George Becali la Parlamentul European va fi Dan Dumitru Zamfirescu, al aptelea candidat de pe lista PRM de supleani pentru Parlamentul European“, se arat n comunicatul trimis de Autoritatea Electoral Permanent ziarului Romnia liber.

n 2009, PRM a obinut trei funcii n Parlamentul European.

Zamfirescu a fost deputat de Clrai i a fost membru al Comisiei de politic economic. n perioada 1977 – 1980 a fost economist la Institutul Central de Cercetri Economice, Institutul de Economia Industriei Bucureti, din 1980, timp de zece ani, a fost ofier n MAI, iar din 1990 pn n 2002 a fost ofier SRI. Dan Dumitru Zamfirescu este membru PRM din 2002.

Cel care ar fi trebui s-l nlocuiasc pe Gigi Becali la Parlamentul European era Eugen Mihescu, dar el nu mai este membru PRM, deoarece nu a mai pltit cotizaia la partid. Vadim Tudor a susinut pentru Romnia liber c PRM nu l-a desemnat pe urmtorul pe list, adic pe Eugen Mihescu, pentru c nu a mai trecut pe la partid n ultimii trei ani.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares