Locul lui Becali din Parlamentul European, preluat de un securist din PRM

Acesta este Dan Zamfirescu, în cazul căruia CNSAS a decis, în anul 2007, că a făcut poliție politică, în perioada comunistă.

Zamfirescu a declarat, pentru RL, că nu este de acord cu decizia CNSAS privind colaborarea lui cu Securitatea. El a spus că a fost, timp de 40 de ani, ofițer în Ministerul de Interne, nu colaborator al Securității.

Potrivit legii, când un post de europarlamentar este lăsat vacant, fotoliul este ocupat de următorul de pe listă. Gigi Becali a fost ales deputat, în decembrie 2012, într-un colegiu din București și a renunțat la postul de europarlamentar.

Vadim trimite în Parlamentul European pe cine vrea el

PRM, printr-o adresă semnată de președintele partidului, Corneliu Vadim  Tudor, a precizat că cel care va ocupa locul lui George Becali la Parlamentul European va fi Dan Dumitru Zamfirescu, al șaptelea candidat  de pe lista PRM de supleanți pentru Parlamentul European“, se arată în comunicatul trimis de Autoritatea Electorală Permanentă ziarului România liberă.

În 2009, PRM a obținut trei funcții în Parlamentul European.

Zamfirescu a fost deputat de Călărași și a fost membru al Comisiei de politică economică. În perioada 1977 – 1980 a fost economist la Institutul Central de Cercetări Economice, Institutul de Economia Industriei București, din 1980, timp de zece ani, a fost ofițer în MAI, iar din 1990 până în 2002 a fost ofițer SRI. Dan Dumitru Zamfirescu este membru PRM din 2002.

Cel care ar fi trebui să-l înlocuiască pe Gigi Becali la Parlamentul European era Eugen Mihăescu, dar el nu mai este membru PRM, deoarece nu a mai plătit cotizația la partid. Vadim Tudor a susținut pentru România liberă că PRM nu l-a desemnat pe următorul pe listă, adică pe Eugen Mihăescu, pentru că nu a mai trecut pe la partid în ultimii trei ani.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *