Vinul†este un produs miraculos c‚nd vine vorba de a omor‚rea celulelor canceroase. El este de 10.000 de ori mai puternic dec‚t†chimioterapia†, precizeaz„ Institutul de Științe Ón S„n„tate, Les Breuleux, din Elveția.

Vinul distruge celulele maligne și 12 tipuri de cancerDe ce nu suntem noi la curent cu acest lucru ? Pentru c„ exist„ laboratoare interesate Ón fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii. Gustul vinului este agreabil și nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Puteti s„ consumați strugurii Ón maniere diferite: puteĢi s„ m‚ncaĢi pulpele, s„ faceți suc, s„ faceți b„uturi, șerbet, patiserii. I se atribuie multe virtuți dar cea†mai interesant„ este efectul produs asupra chisturilor și tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii specialiști afirm„ ca este de mare utilitate Ón toate variantele de cancer . Se consider„ de asemenea c„ un agent anti microbian cu larg spectru care controleaz„ infecțiile bacteriene și cu ciuperci, eficace contra paraziților interni și a viermilor, regularizeaz„ tensiunea arterial„ foarte Ónalt„ și este antidepresiv, combate tensiunea și bolile nervoase.

őn Elveția șoselele supraterane au fost Ónlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date Ón circuitele agricole special numai pentru cultivarea viței de vie.

Tot Ón†Elveția, care este țara farmaceuticelor, s-a constatat c„ este mai bine pentru elvețieni s„ consume moderat vin, nu medicamente.

Sursa acestei informații este fascinant„. †Ea provine de la unul din cei mai mari fabricanți de medicamente din lume, care afirm„ c„ dup„ mai mult de 20 de Óncerc„ri efectuate Ón laborator dup„ 1970, extrasele au relevat c„ el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, Ónțeleg‚nd aici cel de colon,de s‚n,de prostat„,de pl„m‚n, de pancreas. Componentele acestei plante au demonstrat c„ acționeaz„ de 10.000 de ori mai bine dec‚t produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal Ón lume, pentru Óncetinirea creșterii celulelor canceroase și ce este Ónc„ foarte uimitor este c„ acest tip de terapie și cu extractul de l„m‚ie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaz„ celulele s„n„toase !

sursa: dcnews.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer