Satanitii din Florida se vor aduna, luni, n faa sediului guvernatorului Rick Scott pentru a-i mulumi public pentru un amendament naintat n Senatul american, care le servete interesele.

Amendamentul susinut de guvernatorul Floridei i adoptat de Senat acord permisiunea elevilor de gimnaziu i liceu s se roage nainte de ore sau de evenimentele care au loc n spaiul colii. Noua lege spune c profesorii nu au dreptul s impiedice elevii s se roage, atta timp ct rugciunea nu se transform n act de prozelitism. Rugciunea poate fi condus de orice voluntar. Nimic ru n aceast inițiativ, ludabil chiar, și carer la prima vedere ncurajeaz manifestrile religioase ale elevilor. Problema este c legea nu conine restricii n funcie de religie, fapt pe care satanitii din Florida l-au apreciat n mod deosebit, motiv pentru care vor organiza mitingul de mulumire.

“Entuziasmul este uria, deci mi-e imposibil s spun ci sataniti vor veni la miting”, a declarat purttorul de cuvnt al Templului Satanic, Lucien Greaves.

“n plus, nu-i poi spori rndurile dac oamenii nu te cunosc. Mitingul ne va permite s ne popularizm mesajul”, a mai spus Greaves.

Templul Satanic a fost lansat n 2012, funcionnd, momentan, ca o comunitate online de sataniti. Grupul nu este afiliat la alte culturi sataniste din statul american.

“Dei mai avem mult de muncit pn ca religia satanist s fie mbriat de publicul larg, considerm c ieirea noastr public va primi suportul cetenilor. Considerm c mediul social actual este mai pregtit ca niciodat pentru a ntmpina o nou er satanic”, se arat ntr-un mesaj pe site-ul organizaiei.

“Tempul Satanic susine libertatea de exprimare i libertatea religioas, iar satanitii l susin bucuroi pe Rick Scott care a reafirmat libertatea specific american de a ne practica n mod deschis credina, permind copiilor notri satanici (!) s aib libertatea de a se ruga n coli”, se mai scrie pe site.

“Considerm c este timpul ca satanitii s se arate la fa i s arate ceea ce sunt”, a adugat Greaves, care sper c satanitii din ciclurile gimnaziale se vor putea ruga acum n linite, n coli.

“Trim ntr-o ar mare. Toat lumea are dreptul de a-i face vocea auzit”, a venit rspunsul guvernatorului Rick Scott, rugat s comenteze planurile Templului Satanist.

sursa: jurnalul.ro

comentariu rapcea.ro: și cu asta s-a zis și cu mult-ludata Americ ce afirma cu emfaz: IN GOD WE TRUST !!! Dumnezeu a fost nlocuit cu așa-zisa “democrație” – un fel de drept al fiecruia de a face ce l taie capul, atta timp ct și pltește taxele la Stat. De unde se vede c “democrația” de tip american nu este altceva dect o etap intermediar ctre nlocuirea lui Dumnezeu – din conștiința poporului – cu INAMICUL UMANITȚII, OMORTORUL DE OAMENI (cum mai este numit n Biblie), SATANA. Deci, de azi nainte, oficial, Statele Unite ale Americii au acceptat conducerea mpratului demonilor și se fac prtașii acestuia. Dumnezeu s binecuvnteze America și s deschid ochii americanilor, pn nu va fi prea trziu !

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *