Sataniștii din Florida se vor aduna, luni, în fața sediului guvernatorului Rick Scott pentru a-i mulțumi public pentru un amendament înaintat în Senatul american, care le servește interesele.

Amendamentul susținut de guvernatorul Floridei și adoptat de Senat acordă permisiunea elevilor de gimnaziu și liceu să se roage înainte de ore sau de evenimentele care au loc în spațiul școlii. Noua lege spune că profesorii nu au dreptul să impiedice elevii să se roage, atâta timp cât rugăciunea nu se transformă în act de prozelitism. Rugăciunea poate fi condusă de orice voluntar. Nimic rău în această inițiativă, lăudabilă chiar, și carer la prima vedere încurajează manifestările religioase ale elevilor. Problema este că legea nu conține restricții în funcție de religie, fapt pe care sataniștii din Florida l-au apreciat în mod deosebit, motiv pentru care vor organiza mitingul de mulțumire.

“Entuziasmul este uriaș, deci mi-e imposibil să spun câți sataniști vor veni la miting”, a declarat purtătorul de cuvânt al Templului Satanic, Lucien Greaves.

“În plus, nu-ți poți spori rândurile dacă oamenii nu te cunosc. Mitingul ne va permite să ne popularizăm mesajul”, a mai spus Greaves. 

Templul Satanic a fost lansat în 2012, funcționând, momentan, ca o comunitate online de sataniști. Grupul nu este afiliat la alte culturi sataniste din statul american.

“Deși mai avem mult de muncit până ca religia satanistă să fie îmbrățișată de publicul larg, considerăm că ieșirea noastră publică va primi suportul cetățenilor. Considerăm că mediul social actual este mai pregătit ca niciodată pentru a întâmpina o nouă eră satanică”, se arată într-un mesaj pe site-ul organizației.

“Tempul Satanic susține libertatea de exprimare și libertatea religioasă, iar sataniștii îl susțin bucuroși pe Rick Scott care a reafirmat libertatea specific americană de a ne practica în mod deschis credința, permițând copiilor noștri satanici (!) să aibă libertatea de a se ruga în școli”, se mai scrie pe site. 

“Considerăm că este timpul ca sataniștii să se arate la față și să arate ceea ce sunt”, a adăugat Greaves, care speră că sataniștii din ciclurile gimnaziale se vor putea ruga acum în liniște, în școli.

“Trăim într-o țară mare. Toată lumea are dreptul de a-și face vocea auzită”, a venit răspunsul guvernatorului Rick Scott, rugat să comenteze planurile Templului Satanist.

sursa: jurnalul.ro

comentariu rapcea.ro: și cu asta s-a zis și cu mult-lăudata Americă ce afirma cu emfază: IN GOD WE TRUST !!! Dumnezeu a fost înlocuit cu așa-zisa “democrație” – un fel de drept al fiecăruia de a face ce îl taie capul, atâta timp cât își plătește taxele la Stat. De unde se vede că “democrația” de tip american nu este altceva decât o etapă intermediară către înlocuirea lui Dumnezeu – din conștiința poporului – cu INAMICUL UMANITĂȚII, OMORÂTORUL DE OAMENI (cum mai este numit în Biblie), SATANA. Deci, de azi înainte, oficial, Statele Unite ale Americii au acceptat conducerea împăratului demonilor și se fac părtașii acestuia. Dumnezeu să binecuvânteze America și să deschidă ochii americanilor, până nu va fi prea târziu !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares