In randurile ce urmeaza ne vom stradui, asa cum am promis, sa punem la un loc toate profetiile si toti profetii ametiti/naivi/mincinosi/manipulatori care au imbacsit internetul, tv-ul, presa scrisa si mintea oamenilor, de-a lungul timpului cu fel si fel de predictii care mai de care mai mirobolante si/sau catastrofice. Am strans cateva nume, insa munca este titanica (lucram deja de catevasaptamanila acest articol) si avem nevoie si de ajutorul vostru. Chiar nu avem timp sa trecem in revista toate articolele si site-urile in care am intalnit profetii. Noua ne-au scapat multe nume, suntem siguri, de aceea va rugam trimiteti-ne in comentarii, pe facebook sau in email si alte nume de profeti insotite de un link si o mica descriere a minciunii promovate.
Multi dintre cei expusi de noi astazi spun si foarte multe lucruri adevarate (dupa umila noastra parere) in cartile si filmele lor asa ca nu picati in capcana de a respinge absolut totul la gramada, ci doar sa fiti circumspecti in ceea ce-i priveste pe viitor. Se stie ca oculta parazita a planetei imprastie adevar amestecat cu minciuna pentru a tine mintea omului in confuzie asa ca nu aruncati totul la gramada, ci indepartati doar neghina cu sita discernamantului. Multi par buni in intentii, sinceri in inima lor si sufletisti si este posibil sa fi devenit instrumente inconstiente ale jocurilor ocultei, din pacate. Probabil ca o parte din ei fac acest joc murdar in cunostinta de cauza, iar acestia ar fi cel mai de blamat.
Unii dintre acesti profeti i-am promovat si noi, din pacate, insa de-a lungul timpului am urmarit sa ramanem cat mai obiectivi (mai ales legat de 21.12.2012)si sa dam apa la moara cat mai putin in special profetiilor catastrofice.Speram ca prin acest articol, cu ingaduinta voastra, sa ne mai spalam o parte din „pacate”. Nu am avut decat buna intentie de a va aduce la cunostinta si alte puncte de vedere despre lumea in care traim. „Nu trageti in mesagerii” …Iar daca in clasamentul nostru exista nume pe care le-am adaugat pripit ne cerem scuze . Aduceti argumentre pro si contra si vom elimina sau adauga nume din lista. Nu e o lista batuta in cuie … mici :p
Iata asadar o lista cu multe nume, o lista deschisa, iar ordinea este aleatorie. Nu exista o ordine a importantei, ci o ordine in care ne-au venit noua in minte aceste nume pe masura ce sapam in amintiri.

1)FEDERATIA GALACTICA A LUMINII prin Greg Giles recomandaaiciin 11.09.2012 ”Timpul este foarte scurt pn cnd se va declansa furia valurilor oceanului planetar.
Este de asteptat ca aceste fenomene drastice s apar n luna urmtoare, asa cum arat msurtorile noastre privind deplasarea plcilor tectonice si marile tensiuni acumulate n anumite puncte ale scoartei planetare. … Populatia, mai ales cea diN zonele limitrofe, trebuie s fie ct mai urgent evacuat, ndeprtndu-se de trmuri ct mai mult si pe terenuri nalte. Vor fi puse n pericol toate ambarcatiunile maritime aflate pe apele mrilor si oceanelor lumii”. .. samd

2)KIESHA CROWTHER(Mica Bunicuta) – a zisaici, ca ne vom ilumina cu totii in 21.12.2012, ca se va produce schimbarea polilor magnetici in cateva minute, vor fi cateva zile de intuneric samd
3)BOB DEANa zisaicica se va realizacontactul cu extraterestrii in 21.12.2012 si ca povestea cu Nibiru este reala.
4)ARYANA HAVAHin carteaVIATA PE PAMANTincotro face o gramda de profetii aberante (cititi si va minunati despre perioada 2009 -2012aici)
5)RAMTHA -desi nu am gasit o declaratie a acestuia sau o profetie facuta, avem o cunostinta, mare discipol Ramtha, care ne tinea la curent cu predictiile acestuia despre Elenin si 2012. Probabil ca Ramtha a fost suficient de inteligent sa nu faca astfel de predictii in masa.
Desprecometa Eleninni s-a spus initial ca va afecta Pamantul si apoi ca de fapt era o nava cosmica. Iar in ceea ce priveste 21.12.2012 toti discipolii lui Ramtha se pregateau de valuri tsunami uriase (ca in filmul 2012). Acest prieten al nostru chiar s-a mutat din Romania in Yelm, SUA (in mijlocul Muntilor Stancosi) pentru a fi mai protejat de catastrofele ce vor veni. Daca gasiti voi pe undeva niste declarati facute de Ramtha despre 21 dec 2012 va rog sa ne trimiteti.
6)MONTAUK PROJECT- unul dintre argumentele importante ca ceva major se va intmpla dupa 21 dec 2012 a fost faptul ca cei care au calatorit in timp in timpul experimentelor de la Montauk nu reuseau sa vad nimic in perioada imediat urmatoare lui 2012, desi au vazut ceva intr-un viitor mult mai indepartat.
7) Cei din filmulLEGENDA ATLANTIDEIau spus muuulte despe 2012 si avem inca o confirmare (daca mai era necesar) ca acel film a fost creat de oculta parzitica a planetei pentru a induce in eroare masele de oameni.
8)GREGG BRADEN -este unul dintre primii oameni care a vorbit despre 2012 ca punct de referinta pentru umanitate, inca de la inceputul anilor 90. Pentru multi oameni argumentele aduse de Braden in timp au reprezentat o sursa de confirmare ca 2012 este un an deosebit si ceva mega-extra-colosal se va intampla.Credem ca este unul dintra arhitectii mega isteriei 2012. Vedetiaicidocumentarul„Trezirea la punctul zero”din 1996 in care vorbea de 2012. (se inverseaza polii, se incetineste rotatia pamantului, se pierde campul magnetic, ne indreptam spre timpul fractal zero, magnetism 0 in 2012 samd).In 2012 insa, nu mai era asa de sigur ca se va intampla ceva in 2012. S-a succit … Veziaici. A vorbit foarte multe despre nimic, cu un aer foarte savant si plin de importanta de sine … caaicide ex.
9)IAN XEL LUNGOLD -a spus multe la viata lui despre 2012 – vezi ce spune la sfarsitul filmului deaicide ex. – dupa o indelungata polologhie trage concluzia ca dupa 21.12.2012 viata asa cum o stim va inceta sa existe, toate evenimentele catastrofice vor avea loc: cutremure, tsunamiuri, samd (din fericire pt el a parasit corpul fizic in 2005 si nu a vazut ce paralel a fost).
10)MICHAEL TSARION – in ciuda bunelor lui idei, anul 2012 a fost unul pe care el l-a profetit ca fiind al schimbarii complete de paradigma. Anul 2012 a fost tema centrala in multe dintre filmele lui(2012- The future of mankind si 2012 – Where histroy ends de ex.). Vedetiaicio declaratie pe scurt a convingerii lui legate de 2012.
11)DAVID ICKE- la inceputul carierei luide conspirationist, in anii 90,a pus si el botul la teoria lui Braden cu 2012 si i-a sustinut-o (veziaici) insa pe masura ce ne-am apropiat de 2012 punctul lui de vedere s-a schimbatsi a inceput sa vada si el faptul ca exista o manipulare (veziaici).
12) In documentarulTHE OIL CRASH. – A Crude Awakening (2006)produs i regizat de laureaii jurnaliti i productori de filme europeni Basil Gelpke i Ray McCormack ni se spune ca in 2012 se va incepe prabusirea sociala datorata epuizarii petrolului.
13)DAVID BRUCE HUGHES- in filmul „2012 – Singularitatea matricei” deaicispune ca n 2012 o singularitate se va produce i va fi un haos pretutindeni.Aicise exploreaz ideea de timp fractal (unde temporale) care deasemenea, pare s indice un sfrit n 2012.
14)LEO ZAGAMI -un smecheras de cartier care se crede Mesiaaici, s-a dat mason de gradul 33aicisi a spus ca in 21 dec 2012 se va instaura Noua Ordine Mondiala care este imparatia lui Dumnezeu, iar el e imparatul.(LEUL DIN SION)
15)DAVID WILCOCKin filmul Enigma 2012 pe care nu l-am urmarit decat pe sarite, zice ceva de genul ca sa ne asteptam la mega transformari incepand cu anul 2009, transformari pe toate nivelele (si individuale si sociale) care vor veni ca o avalansa peste noi, iar pamantul va fi asa de transformat ca fenomenele de telaptie, telekinezie samd vor fi la fel de notmale ca orice altceva.Vezi in filmul deaicidupa minutul 8.
16)BIVOLARU GREGORIAN (GRIG/GRIEG/SCUMPI) -vorbesteaicide mega evenimentele „zguduitoare” din 21 dec 2012. GB a mai prezis si impactul cu un meteorit prin anii 90 (predictie publicata in cartea lui Ion Tugui scrisa in combinatie cu un alt „profet” Contele Incapuciato, carte intitulata „7 ani apocaliptici”). De asemenea a prezis un Mega Cutremur in anul 2000 inducand o stare de isterie in randul adeptilor lui, care au meditat ani de zile ca sa previna acel „mega dezastru”.
17)DRUNVALO MELCHIZEDEK- pentru el21 dec 2012a fost un momentde focus de-a lungul timpului,o data de aliniere planetara cu centrul galactic (desi sunt mai multesurse oficialesi neoficiale care spun ca aceasta aliniere are loc in fiecare an), cand incepe ciclul feminin planetar, un final al calendarul mayas si al ciclului precesional de 26 000 de ani. Acestea sunt informatii greu de probat si sunt specialisti care spun cu totul altceva (vedeti ce ziceCarl CallemansauJohn Major Jenkinsdespre aceste date). Felul in care vorbeste despre 2012 este unul dual, contradictoriu si lasa loc la orice fel de interpretare (joaca la doua capete si e mereu acoperit, orice-ar spune). Pe de-o parte spune ca va fi ok, minunat in 21 dec 2012, pe de alta, din cand in cand arunca pastile de genul: ”ca sa supravietuiesti transformarilor planetare, trecerii in 4d, trebuie sa fii constient” (vezi minutul 3.20 deaici).In acelasi film spune incepand cu min 9.00 ca e posibil sa urmeze, conform unor cercetatori rusi care au studiat cercurile din lanuri, 7 catastrofe pe la sfarsitul lui 2012 sau inceputul lui 2013 (incepand cu eruptiile solare care vor intrerupe curentul electric si va sterge hard diskurile calculatoarelor). El nu face profetii, doar baga in fata ce spun altii. Cert este ca in cartile lui este de acord cu teoriile lui Gregg Braden (expuse mai sus). Mai spune ca in dimensiunea a 4-a nu mai murim, ceea nu suntem de acord. Desi corpurile 4d, astrale, mor mai greu, dar pana la urma orice forma dispare. De fapt credem ca lasa lucrurile un pic neclare tocmai ca sa te duci la seminariile lui de trezire a inimi sa intelegi mai bine care e treaba.
18)Printesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, face dezvaluiri „socante” despre anul 2012aici
19)COBRAne spune asaaici: „Daca analizati cu atentie harta astrologica privind perioada de pana in 21 dec., inclusiv, veti putea observa o configuratie yod (?) indreptata de la Saturn, la 9 grade Scorpion, Venus, la 9 grade Sagetator si Pluto, la 9 grade Capricorn, spre Jupiter, la 9 grade Gemeni.
Aceasta configuratie poate fi interpretata astfel: Venus care este in conjunctie cu Antares, se opune lui Jupiter, care este in conjunctie cu Aldebaran. Axa Aldebaran-Antares este un filament plecat din interiorul sursei de Lumina Galactica, si semnifica incheierea definitiva a razboaielor si spiritului razboinic, la nivelul Galaxiei noastre, sfarsitul dualitatii si victoria finala a Luminii Divine, in galaxie.” ( :-)))))) n.n.)
20)Weidner Jay(autorul documentarului Secretele Alchimiei)care a analizat Crucea din Hendaye a afirmat casfarsitul lumii va fi in 21.12.2012.
22)BABA VANGA spunea asa:
2010: Al – III- lea razboi mondial ncepe n noiembrie 2010. Incepand ca un rzboi regulat, se va trece la un rzboi nuclear i chimic. Vanga spune c rzboiul va fi gata abia n octombrie 2014.
2011: Ca urmare a rzboiului, dusuri radioactive, vor distruge aproape toata viata in emisfera nordica. Europenii rmasi se vor confrunta cu o ameninare din partea musulmanilor, care vor folosi arme chimice pentru a-i extermina.
23)TEHNOLOGIA WEB BOT– este un fel de program de calculator folosit pentru a face predicitii, un program care spunea ca in 21.12.2012 va veni sfarsitul lumii.
24)Harold Egbert Campingun cretin care a profetitca lumea se va sfarsti pe data de 21 mai 2011.
25)Codul Biblic-Dr. Elyahu Rips, un matematician de origine israelian care descifrat acest cod spune ca sfritul omenirii ar avea loc n 2012.
26) DAN BOZARU– lider MISA (discipolul lui Bivolaru) spuneaiciprintre tone de alte profetii insiruite pe enspe zeci de pagini:
Odat cu apropierea de momentul tranziiei spre 4D, la 21 decembrie 2012, este de ateptat ca liniile de cmp magnetic ale Pmntului s scad att de mult n intensitate, nct la un moment dat va exista o scurt perioad de hiatus n care cmpul magnetic al planetei va fi practic nul. n aceste condiii, este posibil ca unele obiecte i substane solide s capete proprieti stranii, lichefiindu-se (deoarece coeziunea intre moleculele si atomii lor va slabi atunci mult in lipsa cmpului magnetic ce le suținea și le conferea impresia de „soliditate”)
27)TOLEC si CONSILIUL ANDROMEDA- au spus ca pe 21.12.2012 Pamantul se va opri din rotatie. Vezi articolul si filmulaici.
28)PUSTNICUL ZOSIMA- Citam deaici: „Una din profetii apartine pustnicului Zosima, fost monah la Manastirea Rarau, apropiat al parintelui Daniil Tudor si, prin urmare, prigonit de autoritatile comuniste. Aceasta profetie vorbeste despre faptul ca, in anul 2011, va fi mare macel in orasele din Romania (revolta, razboi civil sau cutremur?) – pedeapsa ce va prefigura mari framantari politice europene si, in final, izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial, ce va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.”
29)LORIN FORTUNA- el a mai prezis si niste cutremure care nu au mai venit insa despre 2012 spune ca va exista o moarte fizica planetaraaici.
30)CARMEN HARRA- spuneaiciasa: „”n anul 2012, din cauza alinierii planetare (n care am intrat deja) i a creterii intensitii Soarelui, va fi o problem inevitabil cu sateliii de telecomunicaii la nivel mondial. ntreruperea transmisiunilor va produce haos i va duce la cderea total a sistemului monetar mondial. Dac bncile cred acum c mai au vreo ans, dup aceea nu vor mai crede nimic. Preedinia, ca instituie, se va desfiina, iar monarhia i papalitatea, aceste sisteme de control, vor ajunge n colaps indirect, ca urmare a prbuirii sistemului monetar. Se va crea un nou sistem politic i un nou sistem monetar, care vor fi mai echitabile. “
31) CONTELE INCAPUCIATO -cu ai lui faimosi 7 Ani Apocaliptici de dinainte de anii 2000 a profetit o multime de catastrofe care se vor abate asupra Pamantului inainte de anul 2000. Interesant este ca acest individ, un shamalagiu catastrofic care fara nicio jena inca apare in public, tine conferinte, apare la tv, scoate carti samd.
32) GUPTA SWAMI -a zisaicica 2010 – 2011 va muri presedintele Basescu si populatia Romaniei va fi redusa la jumatate.
33) Un mason de grad inalt care i s-a comnfesat pastrouluiLindsey Williams a zisaicica „Dolarul american va fi cu siguran mort pn n anul 2012. Totodat, la scurt timp dup aceea, i celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaii“ i Francmasoneria mondial vor introduce o nou Moned Unic global. Aceast nou Moned Unic global va apare la scurt timp dup ce att dolarul american, ct i moneda euro vor cdea. Lumea aa cum o tim acum va fi complet diferit pn la sfritul anului 2012”.
34)BORISKA- un copil rus de pe „Marte” a spusaici ca in anul 2009 va fi o catastrofa legata de apa.
35) Predicatorul evanghelist americanPat Robertsonspuneaicica in 2010 se va prabusi piata bursiera.
36)VIRGIL HNCU- a prezisaiciun cutremur devastator la sfarsitul lui 2009 si de asemenea a creat isteria de la asa zisul cutremur din 2000 cand totimisanii in frunte cu Bivolaru au meditat ca disperatii la unison cativa ani si au astfel scapat ”la mustata” tara de un cutremur zguduitor (desi cu 1 zi inainte de cutremur GB a spus ca sigur sigur va fi cutremurul, iar apoi a dat-o la intoarsa ca s-a sucit Dumnezeu).
37) ClarvazatorulEmil Lestanskia prezisaiciun cutremur in 20 aprilie 2012.
38)Tradiia Kalachakra (Roata Timpului)sau cei care au interpretat-o, afirmaicic dup 960 de ani de la revelarea nvaturii secrete n Tibet (care s-a fcut n anul 1027) va veni o perioad de 25 de ani care va culmina cu Sfritul Timpului. O matematic simpl ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
39)ALEX JONES- pe langa lucrurile bune pe care le spune, deoarece nu are nicio viziune spirituala asupra vietii, el mentine o stare de frica paranoica in randul ascultatorilor lui facand tone de predictii care nu s-au adeverit, facand din el un agent al dezinformarii mai degraba decat un agent al adevarului. Vedetiaicicateva din ele.
Insa multe dintre lucrurile pe care acest individ le spune in filmele sale sunt adevarate. Nu picati in capcana elitelor parazite negand tot ce spune Alex Jones in filmele sale. Nu stim daca Alex Jones este o unealta constienta a elitei. El pare sincer in inima lui si un cautator al adevarului, dar din pacate si el ca orice alt om de pe pamantul asta a fost manipulat prin forta fricii … Dar asta e parerea noastra momentana.
40) Site-ulESOTERISM.ro
41)SIRIUS ZOREANU- un penibilcare a scris sub pseudonim (sa nu fie deconspirat in prostia lui)care a scris o carte despre 2012 plina de profetii de duzina pe tema 2012. Vezi carteaaici.
42) Nancy Lieder, o asa-zisa clarvazatoare care pretinde ca vehiculeaza mesaje receptionate de laextraterestri, a scris pe site-ul propriu ca locuitorii unei planete imaginare a stelei Zeta Reticuli au vizitat-o si ca Terra este in pericol din cauza planetei X sau Nibiru. Aceasta catastrofa a fost prevazuta initial sa aiba loc in luna mai a anului 2003, dar dupa ce sfarsitul lumii nu a avut loc, a fost “re-programata” in decembrie 2012, inspirandu-se din altaprofetie apocaliptica, lasata in urma cu sute de ani de mayasi.
43) O fiinta din pleiade anuntaaicicontactul cu extraterestrii in 4 aug 2012
44) BENJAMIN FULFORD – spune in 12.03.2012aiciasa:
Va ncepe instalarea N MAS a surselor alternative de energie(in 2340 probabil n.n)
-
Arestarea lui Bill Gates, anunul unui ziar italian despre demisia Papei care ar urma s aib loc pe 15 aprilie, i prezena permanent a unui mareal american care l nsoete pe Timothy Geithner (omul Cabalei) toate acestea sunt semne c opoziia Cabalei, dac mai exist, este foarte slab(nu a specificat care aprilie, asta e adevarat n.n)
-
Se va distribui o instalaie combinat format dintro turbin eolian i un panou solar care se va monta pe acoperiul caselor, fr a fi necesar plata iniial(in ce secol? n.n)
– Cabala bancar internaional va fi rugat s fac o DONAIE de 15.000 de miliarde USD cu scopul de a pune capt rzboaielor, a srciei, a distrugerii mediului i eliberrii umanitii de boli, srcie i droguri (daca nu au rugat-o frumos nu a percutat … n.n)
– Va fi un anun public pe internet n data de 13 martie semnat de ctre grupul Anonymous, de ctre faciunea gnostic a grupului “Illuminati” i de ctre Societatea Dragonul Alb; dac acest anun nu va apare, atunci va fi revoluie (a fost o laie n.n … de fapt nu a spus care martie)
– Ambasadele Occidentale din Tokio vor fi toate nchise n 20 martie (in ce film? n.n)
Fulford are multe astfel de „profetii” multe cu tenta paranoida accentuata … asta este ce am spicuit din primul articol citit.
45)Drake- este numele unui militar american care a fost ales de faciunea celor buni din Pentagon ca s-i reprezinte, explicnd public aciunile lor. In28.06.2012anuntaaiciasa:
S-a datund verde!(mai multe despre acesta unda verdeaici)
Drake anun, ntro emisiune care a fost transmis asear, c s-a dat und verde pentru pachetul de aciuni care este cunoscut sub numele de “Evenimentul”. Drake a primit informaii detaliate de la militari, inclusiv nume i date, i a fost rugat s transmit public urmtoarele:
1. “Cavaleria” i va face intrarea “n scen”
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul i cooperarea civililor
3. Relaxai-v i privii “focurile de artificii” – (au trecut si artificiile de revelion si nu s-a intamplat absolut nimic n.n)
Drake, Fulford, Tolec, Federatia Galactica a Luminii si Wilcock au facut o echipa deosebit de activa in 2012 imbarligand mintiile oamenilor cu fel si fel de sperante si scenarii: ba ca au fost distruse bazele reptiliene, ba ca au fost arestati nu stiu ce oculti sau ca arestarea lor e iminenta, ba ca or sa intre in faliment nu stiu ce banci,samd … sunt tone de articole pe site-ulAIMpe care efectiv nu am avut timp sa le studiem in amanuntime. Niste abureli cat casa, manipulari de doi lei, o alba-neagra pentru naivi.
46)Sundar Singh- profetiile acestui profet au dat apa la moara tuturor celor care cred ca tara asta este buricul spiritual al Pamantului si ca mai devreme sau mai tarziu aici va fi Noul Ierusalim. Desi profetiile au fost facute inainte de anii 1940 si se adresau anilor ce urmau, multi romanasi inca asteapta cu speranta ca aceste profetii sa se implineasca. Sundar spune ca ”Vei ti c acele vremuri sunt aproape atunci cnd Anglia i va pierde puterea, iar Frana va fi asimilat de popoarele din jur.” … Cred ca mai aveti de asteptat dragi romanasi. Vedetiaiciprofetiile acestuia.
47) Fundaia Rockefeller,prezice 13000 de morti, la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 -„profetiile” acestei fundatii sinistre pareau mai degraba planuri pe termen scurt. Din fericirenu au avut loc …
48) TUDOR BARBU -a facut multe emisiuni senzationiste la OTV cu titluri de genul : „Raport NASA: A inceput marea transformare. Putini oameni vor trece bariera anului 2012”. Veziaici,una din emisiuni. Sauaici,o emisiune despre Elenin. Sa-i fie rusine !
49) VALENTIN TARCA -ultimul „rege” agatars spunea in ziarulBuna ziua Brasovc „omenirea a intrat pe ultima sut de metri – n 2012, alinierea planetelor va scufunda Terra n ntuneric i Pmnt, nghend orice form de via. n mesajul ce va urma, regele Valentin va vorbi ctre poporul su despre cum va proceda n ultimul ceas. „n 2012 va fi un dezastru catastrofal. Pentru asta trebuie s ne lum toate msurile i s ne pregtim. Masonii i-au fcut baze pe lun i se vor refugia acolo, cci luna nu va fi afectat. Eu unul, intenionez s m sinucid nainte de aceast dat! Dect s mor de frig…”.
50)ION ISTRATE- A anuntat in timp mai multe cutremure care stataeau sau nu sa vina, dar poate unadintre cele mai celebre „profetii” a fost cea din martie 2009 care zice asaaici:“ntr-o zi de srbtoare ( legat de Domnul Iisus ) smbt spre duminic n jurul orei 01:30 – 03:00 n Romnia vor muri peste 20.000 de oameni.”

LISTA RAMANE DESCHISA

In completare va prezentam doua ametite asemnea multora din topul de mai sus:

Si incaun filmuletdespre lupii in blana de oaie … daca toti ar pati ce pateste cel din film, ar fi o lume mai buna.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares