Se vinde in toate magazinele din tara. Se gaseste oriunde este la moda, oricine poate sa-l cumpere, sa-l guste, fie si numai din curiozitate … dar poate fimortal.

RED BULLa fost creat pentru a stimula creierul sinupentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare.

RED BULL se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul:” Mareste rezistentafzica, imbunatateste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, da energie si o stare de spirit mai buna.Toate acestea se presupune ca exista intr-o cutiuta deRED BULL, bautura energizanta a mileniului, (dupa cum spun proprietarii) .

RED BULL se vinde in aproape o suta de tari.
Marca Taurului Rosu are ca principali consumatori tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fostcaptivatede stimulent.

ISTORIA OFICIAL:

Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austriac , care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG , unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti .
Lichidul – bazat pe o formula ce contine cafeina si taurina – facea furori in orasul respectiv; atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator.

ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL!

O doz de Red Bull ( 250 mL) conține:
27g zahr
1000mg taurin
600mg glucuronolactone
80mg cafein
B-complex vitamins
IN FRANTA SI DANEMARCAa fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cuGLUCURONOLACTONA.

GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca undrog halucinogencare calma stressul de razboi.Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.

In plus, pe cutia deRED BULLse poate citi continutul:
GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent.

CeNU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie deAVERTIZARI:

1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul cardac siiti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.

2. Esti in pericolde a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sangefac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.

3. Esteinterzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o‘bomba mortala’careATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata.

4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica.

Astfel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate,ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool.

5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii deafectiuni nervoase si neuronaleireversibile(nu se pot recupera).

CONCLUZIE:Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea.Venezuela , Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca,amestecul acestui lichid cu alcool creazao bomba cu ceaspentru corpul omenesc.

Acum sigurintelegeti mai bine mesajul ascuns din sloganulplin de cinism inventat de minti pervertite: “Red Bull te inalta la Cer!”

Curat Murdar ar spune nenea Iancu …

Fiind o problema de SANATATE PUBLICA, ar fi bine sa va avertizati fii si fiicele, prietenii si cunostintele.

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares