Astzi, 14 ianuarie 2013, am fost pomenit n mod oficial de ctre cineva din MISA. Nu e prima oar cnd mi se ntmpl, dar e prima oar cnd mi se d numele. E o ocazie care merit comemorat. Beau,la fel ca Mihai Rapcea, un ceai negru n cinstea voastr!

Prima oar m-a pomenit Mihai Stoian, liderul Natha (ramura danez a MISA) și unul din personajele importante din filmul erotico-artistic „The Magic Passage”pe blogul lui:

However, we now have direct information from the case file confirming that the three main complaints were made by Virgil Calin, Cecilia Tiz (a proven collaborator of the Romanian Secret Service and convicted for calumnies against the yoga school in Germany by a german court).The last complaint was from a previously unknown Romanian person that has never been in the school but was recently used by some anti-sect movements(some that were publicly exposed in international forums for using unethical methods – i have personally witnessed such exposure of the organization cooperating with this romanian) .

Adic, pe graiul nostru care mult e dulce și frumos, vorba cntecului:

ns, acum avem informații direct din dosar care confirm c cele trei plngeri principale au fost fcute de Virgil Clin, Cecilia Tiz (o colaboratoare dovedit a Serviciului Secret Romn și condamnat pentru calomnii mpotriva școlii de yoga n Germania de un tribunal german).Ultima plngere a fost din partea unei persoane romne, necunoscute nainte, care nu a fcut niciodat parte din școal, dar care a fost folosit recent de niște mișcri anti-secte(unele dintre care au fost expuse public pe forumuri internaționale pentru c foloseau metode lipsite de etic – eu personal am fost martorul unei astfel de expuneri a organizației care colaboreaz cu aceast persoan romn.

Cnd am citit chestia asta am rmas nedumerit – o fi fost vorba de mine au ba? C vorba aia, eu, spre deosebire de Mihai Stoian, știu cine sunt. Și știu c am fost la curs. Mai am legitimații și alte povești. Poze cu Ioan Pohariu de la o filmare, chestii de-astea. M mai știe lumea. Dar aia cu anti-sectele se potrivea (am avut legturi doar cu FECRIS, dar nici Stoian nu se poate decide dac persoana n cauz a colaborat cu o organizație sau mai multe). S fie oare vorba de mine?…

Am ntrebat n jur. Unii au fost de prere c aș fi eu, alții c nu. Și eu nu știam c aș fi avut cine știe ce influenț asupra italienilor!…

Dar uite c șiYogaesotericul confirm, ntr-un (nou!) articol despre Virgil Ctlin Clin:

Dar este necesar s se tie c aceasta nu este tot: dincolo de aceste aspecte elementare pe care vi le-am prezentat aici i care sunt, așa cum se spune, „la mintea cocoului”, s-a aflat de curnd chiar de la avocații școlii de yoga din Italia c, atunci cnd au avut ocazia s studieze dosarul (de ndat ce li s-a permis accesul la respectivul dosar), au gsit acolo și declarațiile n mod aberant incriminatoare ale lui Pinocchio-Ctlin! n plus, un element oarecum surprinztor i chiar nebunesc rmne pentru noi implicarea (ce a fost de asemenea descoperit din parcurgerea dosarului incipient) a „maha-cutrei” Cecilia Tiz,precum și a unei foste cursante din Romnia, pe nume Roxana Chiril!

Cnd am citit asta, am srit n sus: EU ERAM! Cine e capul rutților la MISA, mpreun cu Cecilia Tiz și Ctlin Clin? Eu sunt! Merit un tango sau nu? Un tango… de Voltaire (nu, nu francezul).

 

 

Dar s lsm gluma. Articolul n sine e att de lung nct dac aș fi fost pomenit undeva mai jos ar fi trebuit s m anunțe alții c s-a vorbit de mine. Apar un pariu cu Virgil Ctlin Clin c n-a dat bani ctre MISA, multe acuzații, steluțe strlucitoare n ochișorii lui Nicușor Catrina cnd vorbește de mreția cursului și de mreția luiGregorian Bivolaru și ideea repetat c V. Clin ar fi un Pinocchio cu orgoliul uriaș. Se pare c aia cu Virgil Clin, Buctarul nu le-a mers, c nu era destul de caustic. Pe lng Mahacutra și Avocțel, un simplu buctar? Nu, trebuia s gseasc ceva mai ru. nc mai caut, se pare.

me 2007

Sincer, știu prea puține despre Virgil Ctlin Clin. Dac nu-l confund cu altcineva, ultima oar l-am vzut pe la Costinești acum mai mulți ani și nu mi-a lsat o impresie prea bun. El nici mcar nu cred c m-a știut vreodat. I-amtradus rspunsurilectre YEn englezpentru c mi s-a prut interesant ce zicea. nseamn oare c-l cred ntru totul, pentru eternitate, c am senzația c e ngeraș pentru eternitate? Nu. Dar are din partea mea ncrederea pe care i-o acorzi unui om oarecare.

n schimb Yogaesoteric & co. nu au din partea mea niciun fel de ncredere. De prea multe ori ne-au aburit n faț, sau au fcut presupuneri bazate pe fapte pe care le-au auzit de cine știe unde – Cecilia Tiz,condamnat n Germania!Articole conspiraționistepreluatedin Academia Cațavencu! Sau, dac nu v convine, uitați-v cu ct siguranț spune Stoian c n-am fost la curs, pentru ca YE s-l contrazic dup cteva zile, cu la fel de mult siguranț. Asta e MISA. Mereu siguri… fr s aib siguranța de nicieri.

Elementar, drag YE. Dac ești prins la cotitur ți scade credibilitatea.

Roxana Chiril – roxanamchirila.com

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *