De-a lungul timpului au existat diverse voci care susțineau c vechii egipteni erau n relaii cordiale cu o civilizaie extraterestr. Aceste teorii s-au bazat pe un zvon ciudat care spune c n Lahun, ntr-o piramid de dimensiuni mici, aparținnd dinastiei Senusret II, a fost descoperit mumia unui extraterestru. Descoperirea n sine nu a fost fcut public niciodat, probabil c autoritțile egiptene doresc s pstreze secretul departe de ochii curioși ai publicului larg din diverse motive.

O fotografie nsoțit de un comunicat neoficial oferit de un reprezentant din cadrul Departamentului de Antichitți Egiptene sunt singurele cai de aflare a adevrului. Iat textul tradus:

mumie extraterestru Mumia unui extraterestru a fost descoperita intr o piramida din Egipt

Mumia pare s fie a unui extraterestru i dateaz de mai bine de 2000 de ani. Umanoidul are capul oval, ochii mari, o nlime de circa 150-160 centimetri i a fost nmormntat ntr-un sarcofag special. Extraterestrul a fost consilierul regelui i se numea Osirunet. Numele su are o rezonan interesant pentru c semnific cel trimis din ceruri.”

Corpul extraterestrului a fost nmormntat cu mare respect i grij, alturi de mai multe obiecte ciudate care nu au putut fi identificate de ctre arheologi. Potrivit acelorai surse, mumia a fost descoperit de Dr. Viktor Lubek, profesor la Universitatea din Pennsylvania, din pur ntmplare, ntr-un compartiment ascuns din piramid. Sursele egiptene au mai declarat c descoperirea o s fie inut secret pn n clipa n care o explicaie plauzibil va fi gsit. Probabil c n viitorul apropiat aceast explicaie pe care o caut guvernul egiptean nu o s vin. Cu toate acestea, descoperirea mumiei extraterestrului este un fapt clar care certifica legtur strns a vechilor egipteni cu o civilizație extraterestr.

sursa: efemeride.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares