Un hacker britanic a gasit dovezi in serverele NASA despre ofiteri non-terestri si OZN-uri

Dosarele secrete americane păstrează cele mai importante aspecte ale omenirii, care ar putea să schimbe nu doar viața pe Pământ cât și perspectivele oricărei persoane asupra întregului Univers.

Un hacker britanic, Gary Mckinnon, a reușit de mai multe ori să spargă serverele NASA sau chiar U.S. Space Command. În acest fel a intrat în posesia unor secrete despre prezența OZN-urilor pe Terra și procesul de colaborare care se petrece între guvernul american și diverse civilizații extraterestre.

” Am dat peste o imagine de înaltă definiție în care era înfățișată o navă extraterestră sub forma unui trabuc. Era incredibil de mare și se afla deasupra emisferei nordice. Am încercat să salvez imaginea dar din cauza dimensiunilor mari ale imaginii conexiunea s-a întrerupt“, a declarat McKinnon pentru CNN.

La numai câteva zile după ce a spart serverele NASA, hackerul a reușit sa treacă de bariera de securitate ale serverelor de la U.S. Space Command. Acolo a descoperit termeni bizari, în documentele citite, precum ” transferuri între nave spațiale” și ”ofițeri non-tereștri”.

Am găsit o listă cu mai mulți ofițeri non-tereștrii. Asta nu înseamnă că erau omuleți verzi, ci că baza militară nu se află pe Pământ. Am mai găsit și o listă cu numele navelor care operează în spațiu și nu erau nave militare americane ci extraterestre.”, susține hackerul britanic.

Gary Mckinnon Un hacker britanic a gasit dovezi in serverele NASA despre ofiteri non terestri si OZN uri

De asemenea, McKinnon a reușit să citească câteva pagini din jurnalul fostului președinte american Ronald Reagan.

Am luat cina cu cei mai mari 5 oameni de știință ale căror cercetări se bazează pe descoperirea Universului. Spațiul este ultima frontieră. Am învățat în seara asta că capacitatea noastră de transfer în spațiu este de 300 astronauți.”, a mai spus McKinnon.

Comentariul lui Reagan vine să contrazică în totalitate declarația oficială a NASA care susține că SUA poate să trimită în spațiu un număr maximum de 8 astronauți. De aici putem să realizăm programele secrete spațiale care se desfășoară departe de ochii opiniei publice. Este impresionant cum aceste secrete sunt ascunse atât de bine de ochii curioși ai publicului, fapt pentru care adevărul despre extratereștrii și despre gradul de descoperire al Universului, nu o iasă niciodată la iveală.

Pagina Wikipedia dedicată lui Gary Mckinnon atestă faptul că acesta a fost judecat și condamnat în Statele Unite pentru activitățile sale de pătrundere ilegală în serverele NASA și sau chiar U.S. Space Command, fiind acuzat că ar fi șters fișiere care au paralizat în 2001 și 2002, pentru 24 de ore activitatea a 2000 de computere ale Districtului Militar Washington precum și a  Earle Naval Weapons Station.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *