Dosarele secrete americane pstreaz cele mai importante aspecte ale omenirii, care ar putea s schimbe nu doar viaa pe Pmnt ct i perspectivele oricrei persoane asupra ntregului Univers.

Un hacker britanic,Gary Mckinnon, a reuit de mai multe ori s sparg servereleNASAsau chiarU.S. Space Command. n acest fel a intrat n posesia unor secrete despre prezena OZN-urilor pe Terra i procesul de colaborare care se petrece ntre guvernul american i diverse civilizaii extraterestre.

Am dat peste o imagine de nalt definiie n care era nfiat o nav extraterestr sub forma unui trabuc. Era incredibil de mare i se afla deasupra emisferei nordice. Am ncercat s salvez imaginea dar din cauza dimensiunilor mari ale imaginii conexiunea s-a ntrerupt“, a declarat McKinnon pentru CNN.

La numai cteva zile dup ce a spart serverele NASA, hackerul a reuit sa treac de bariera de securitate ale serverelor de laU.S. Space Command. Acolo a descoperit termeni bizari, n documentele citite, precum ”transferuri ntre nave spaiale”i ”ofieri non-teretri”.

Am gsit o list cu mai muli ofieri non-teretrii. Asta nu nseamn c erau omulei verzi, ci c baza militar nu se afl pe Pmnt. Am mai gsit i o list cu numele navelor care opereaz n spaiu i nu erau nave militare americane ci extraterestre.”, susine hackerul britanic.

Gary Mckinnon Un hacker britanic a gasit dovezi in serverele NASA despre ofiteri non terestri si OZN uri

De asemenea, McKinnon a reuit s citeasc cteva pagini din jurnalul fostului preedinte american Ronald Reagan.

Am luat cina cu cei mai mari 5 oameni de tiin ale cror cercetri se bazeaz pe descoperirea Universului. Spaiul este ultima frontier. Am nvat n seara asta c capacitatea noastr de transfer n spaiu este de 300 astronaui.”, a mai spus McKinnon.

Comentariul lui Reagan vine s contrazic n totalitate declaraia oficial a NASA care susine c SUA poate s trimit n spaiu un numr maximum de 8 astronaui. De aici putem s realizm programele secrete spaiale care se desfoar departe de ochii opiniei publice. Este impresionant cum aceste secrete sunt ascunse att de bine de ochii curioi ai publicului, fapt pentru care adevrul despre extrateretrii i despre gradul de descoperire al Universului, nu o ias niciodat la iveal.

Pagina Wikipedia dedicat luiGary Mckinnon atest faptul c acesta a fost judecat și condamnat n Statele Unite pentru activitțile sale de ptrundere ilegal nservereleNASAși sau chiarU.S. Space Command, fiind acuzat c ar fi șters fișiere care au paralizat n 2001 și 2002, pentru 24 de ore activitatea a 2000 de computere ale Districtului Militar Washington precum și aEarle Naval Weapons Station.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer