Un fost angajat al FSB (fost KGB) s-a sinucis lng monumentul victimelor regimului stalinist din regiunea Sverdlov, Rusia. Un fost agent KGB s a sinucis lng monumentul victimelor NKVD servicii secrete Un fost agent KGB s-a sinucis lng monumentul victimelor NKVD Cadavrul brbatului a fost descoperit de o mturtoare care fcea curenie n jurulmonumentului, scrie portatul rusesc Life News, preluat de apropomagazin.md. Cnd au ajuns la faa locului, poliitii au descoperit c brbatul i trsese un glon n cap. Alturi se afla o scrisoare de adio. „Nu nvinuii pe nimeni de moartea mea. Oameni, avei grij unii de ceilali – viaa e att de frumoas!”. De asemenea, fostul agentKGBi-a cerut iertare pentru represaliile la care au fost supusevictimele regimuluistalinist. Brbatul s-a dovedit a fi fost ofierFSB, care ncepnd cu 1999 a ocupat o funcie important n cadrul Serviciului Secret dinRusia. El a fcut parte pn n ultimele zile ale vieii din comisia pentru reabilitarea persoanelor care au fost czutvictimesistemului represicstalinistn anii ’30-’50. Fostul agent nu a ales din ntmplare locul unde s-asinucis. Pe plcilemonumentului sunt nscrise 18.500 de nume ale persoanelor mpucate deNKVD.

 

sursa ziuaveche.ro

comentariu rapcea.ro:Aștept și eu Ziua n care Iliescu, Petre Roman, Voiculescu și alți securiști și torționari comuniști, și vor trage un glonț n cap, lng monumentul victimelor comunismului din Romnia.

Problema este c nc nu avem un astfel de monument n Romnia. De ce oare ? Pi, știu ei mai bine… ca nu cumva s i apuce remușcrile vzndu-l, și s procedeze precum agentul NKVD din știrea de mai sus.

, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.