Un fost angajat al FSB (fost KGB) s-a sinucis lângă monumentul victimelor regimului stalinist din regiunea Sverdlov, Rusia. Un fost agent KGB s a sinucis lângă monumentul victimelor NKVD servicii secrete Un fost agent KGB s-a sinucis lângă monumentul victimelor NKVD Cadavrul bărbatului a fost descoperit de o măturătoare care făcea curățenie în jurul monumentului, scrie portatul rusesc Life News, preluat de apropomagazin.md. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit că bărbatul își trăsese un glonț în cap. Alături se afla o scrisoare de adio. „Nu învinuiți pe nimeni de moartea mea. Oameni, aveți grijă unii de ceilalți – viața e atât de frumoasă!”. De asemenea, fostul agent KGB și-a cerut iertare pentru represaliile la care au fost supuse victimele regimului stalinist. Bărbatul s-a dovedit a fi fost ofițer FSB, care începând cu 1999 a ocupat o funcție importantă în cadrul Serviciului Secret din Rusia. El a făcut parte până în ultimele zile ale vieții din comisia pentru reabilitarea persoanelor care au fost căzutvictime sistemului represic stalinist în anii ’30-’50. Fostul agent nu a ales din întâmplare locul unde s-a sinucis. Pe plăcile monumentului sunt înscrise 18.500 de nume ale persoanelor împușcate de NKVD.

 

sursa ziuaveche.ro

comentariu rapcea.ro: Aștept și eu Ziua în care Iliescu, Petre Roman, Voiculescu și alți securiști și torționari comuniști, își vor trage un glonț în cap, lângă monumentul victimelor comunismului din România.

Problema este că încă nu avem un astfel de monument în România. De ce oare ? Păi, știu ei mai bine… ca nu cumva să îi apuce remușcările văzându-l, și să procedeze precum agentul NKVD din știrea de mai sus.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares