Un grup de barbati care se autodenumesc “Patrula Musulama” a agresat mai multi oameni in districtul Whitechapel din estul Londrei, cerandu-el sa nu bea pe strada si sa paraseasca “zona musulmana”. Una dintre persoanele agresate este un homosexual careia barbatii ii cer sa marturiseasca faptul ca este “murdar”, scrieáThe Daily Telegraph.

Ultima filmare, realizata chiar de membrii Patrulei Musulmane si postata pe YouTube, arata cum este agresat un barbat care mergea singur in Whitechapel.

Scotland Yard a anuntat ca a deschis o ancheta in acest sens iaráliderii comunitatii musulmane au condamnat comportamentul agresorilor.

Acest nou videoclip vine dupa ce o prima filmare, intitulata “Adevarul despre sambata noaptea”, in care femei albe sunt denumite “animale dezbracate fara niciun respect de sine”.

In ultimul video, barbati cu glugi pe cap agreseaza verbal un barbat terorizat care pare sa fie machiat, dupa care unul ii spune: “Prietene, nu stii ca asta e zona musulmana? Ce e cu fata ta?”.

In timpul conversatiei, victima este auzita spunand: “Sunt homosexual.”

“Mergi intr-o zona musulmana imbracat ca un p…. Trebuie sa pleci de aici. Pleaca mai repede. Esti murdar”.

Unor tineri care se plimbau in regiune li se ia sticla de bautura din mana, care este definita drept “haram”.

Politia a marit numarul patrulelor din zona si a cerut comunitatii sa-i ajute in identificarea agresorilor.

Comentariu rapcea.ro: ţn timp ce musulmanii gŃsesc puterea sŃ se impunŃ cu principiile și valorile lor, acolo unde trŃiesc, ţntr-o țarŃ strŃinŃ, noi romÔnii nu avem nici o reacție cÔnd sub nasul nostru, homosexualii obraznici organizeazŃ acte de prozelitism din ce ţn ce mai ample și mai agresive.

De la o zi pe an -ápractic cateva ore de exhibitionism homosexual desfasurat sub protectia jandarmilor la “marsul gay” – manifestarile anticrestine derulate sub mantia “drepturilor omului”, recte a drepturilor “homosexualilor, lesbienelor, bisexualilorási transexualilor”, s-au extins de anul trecut la “luna istoriei” homosexualilor si au intrat, tot de anul trecut, in sferaáoficiala si educationala, in cadrul institutiilor de invatamant din Romania. Anul acesta se va dezbate despre “lupta de eliberare” si “necesitatea casatoriilor intre persoane de acelasiásex” chiar in altarul lui Dimitrie Gusti,áSimion Mehedinti si Mircea Vulcanescu:áFacultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Bucuresti.áNu lipseste din “parteneriat” nici Facultatea de Istorie! Maglavaisul deá”evenimente”ádin cadrul lunii deácelebrare a “Istoriei Homosexuale” alatura organizatii anarhiste ca Militia Spirituala de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti, Institutul Francez si… Muzeul Taranului Roman (!). De prisos sa mentionam cum va fi reflectata in presa doar de limba romana mareata manifestare, zi de zi din luna care vine. Fara o pozitie ferma din partea tuturor vocilor care mai pot vorbi, de la anul copiii Dvs vor invata inca din licee si scoala generala despre “mama si tata care au acelasi sex”. Tacerea Dvs va insemna acceptare – exact ceea ce este dorit siádefinit prin insusi numele ales de Reteaua Soros pentru organizatia homosexualilor din Romania – ACCEPT!
Doar cateva dintre “evenimente”:

Luna IstorieiáLGBTáare loc in Romania si in alte 8 tari din Europa in fiecare februarie. Este un prilej de a sarbatori viata si culturaLGBTá(lesbiene, gay, bisexuali, transgender) prin explorarea istoriilor personale si pe ale celorlalti intr-un contextáLGBT. E o ocazie de a ne bucura de diversitatea lumii in care traim prin constientizarea faptului ca fiecare istorie personala contribuie in modul ei unic la o istorie mai mare, colectiva. De asemenea, este o sansa de a invata si de a discuta despre lupta continua pentru emanciparea comunitatiiáLGBTádin Romania si intreaga lume.

In 2013, organizam Luna IstorieiáLGBTápentru a 2-a oara. Pe parcursul acestei luni va avea loc o paleta larga de evenimente: proiectii de filme, expozitii de arta, teatru, discutii, educatie non-formala, petreceri si ateliere. (…)

Luna IstorieiáLGBTáeste organizata cu sprijinul financiar al Ministerului de Externe al Olandei, ERSTE Foundation si Ambasada S.U.A la Bucuresti

Parteneri:áMuzeul Taranului Roman, Institutul Francez, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Aiurart, ARDOR, Militia Spirituala,áFacultatea de Istorie, Lords of the Boards, A.R.T Fusion, Atelier 35, Revista de povestiri, Dianei 4, Asociatia Translucid, Chestionabil, Club Modern, Club Purple Voyage.

Acest festival face parte din proiectul european “Engaging hearts and minds, changing attitudes” initiat deáLGBTáYouth Scotland in 2011, cu sprijinul Comisiei Europeana prin programul – Fundamental Rights and Citizenship.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares