Oficial egiptean: Holocaustul, inventat de americani ca sa strice imaginea nemtilor

Holocaustul a fost o farsă pusă la cale de serviciile secrete din America si, de fapt, milioanele de evrei nu au fost ucisi, ci mutati in SUA, sustine un consilier al presedintelui Egiptului.

Mitul Holocaustului este o industrie creata de America“, a spus Fathi Shihab-Eddim, consilierul presedintelui egiptean, Mohamed Morsi, si responsabil de numirea editorilor la ziarele conduse de stat, arata UPI.

Agentiile secrete americane, impreuna cu omologii lor din tarile aliate au creat Holocaustul in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial pentru a distruge imaginea adversarilor din Germania si pentru a justifica razboiul“, a adaugat acesta.

El a reiterat ca milioanele de evrei care au murit au fost, de fapt, mutati in America.

Aceasta nu este singura voce care contestă istoria modernă “oficială” a Holocaustului.

 • Un evreu curajos, ai cărui părinți au fost victime ale lagărelor naziste de concentrare, dezvăluie adevărul despre grotesca exploatare la care au fost supuși prizonierii din lagărele germane.

  Norman Finkelstein arată în cartea sa, “The Holocaust Industry” (n.tr. Industria Holocaustului) (Verso Books, iulie 2000, disponibilă pe site-ul personaldavidicke.com), modul în care Holocaustul a fost folosit ca mijloc pentru a extorca bani, faptul că majoritatea „supraviețuitorilor” sunt inexistenți și, de asemenea, că se cheltuie sume uriașe pentru comemorarea genocidului nazist.
  Finkelstein susține ceea ce mulți cercetători ne-evrei au tot încercat să spună de mult timp, dar au fost imediat etichetați ca antisemiți. La momentul respectiv, acestora li s-au închis multe uși și cărțile scrise de ei au fost interzise.
  Nu am negat niciodată că poporul evreu a suferit foarte mult în timpul Germaniei naziste. Ceea ce vreau să evidențiez este faptul că elita evreiască – ce pretinde că reprezintă fiecare evreu de pe această planetă – a exploatat cu un inimaginabil sadism suferința poporului evreu, pentru a duce la îndeplinire planurile diabolice ale unor conducători „Iluminați” evrei, ca Rothschild sau Bronfman.
  Demascarea exploatării maselor de evrei de către cei puțini care fac parte din elita evreiască este, în opinia agenților din ierarhia interioară și a servitorilor lor ne-evrei, antisemitism.
  Bineînțeles că Norman Finkelstein nu poate fi acuzat de antisemitism deoarece este evreu, iar părinții săi au fost victime ale regimului nazist, însă el a fost etichetat ca având „ură de sine”, atribut ce este aplicat oricărui evreu care îndrăznește să demaște această escrocherie.
  Iată câteva citate din cartea sa “Industria Holocaustului”:

  „Dacă toți sunt supraviețuitori ai Holocaustului, se întreabă mama mea, atunci pe cine a omorât Hitler?”. Centrul (Simon Wiesenthal Centre) este renumit pentru exponatele sale de la Dachau și Disney-land și pentru utilizarea cu succes a tacticilor senzaționale de înspăimântare realizate în scopul colectării de fonduri. Uneori cred că evreimea americană, care „a descoperit” Holocaustul nazist, este mai rea decât faptul de a uita totul. Mie îmi pasă de amintirea persecuțiilor famili-ilor de evrei, însă politica actuală a făcut din Holocaust o adevărată industrie, un mijloc murdar de stors bani din Europa, în numele „victimelor sărace ale Holocaustului”. Holocaustul a apărut pe scena politicii americane după victoria Israelului în războiul împotriva arabilor. De atunci, au fost investite mult prea multe resurse publice și private pentru comemorarea genocidului nazist. Această comemorare este, de fapt, un omagiu adus nu suferinței evreilor, ci preamăririi acestora. Holocaustul s-a dovedit o armă ideologică indispensabilă pentru elita evreiască. Prin desfășurarea sa, una dintre cele mai mari puteri militare, având un dosar consistent la capitolul „drepturile omului”, și-a alocat, fiind și cel mai semnificativ grup etnic din America, titlul de „victimă”.

  De aici decurge și creșterea considerabilă a „dividendelor” acestor persoane – mai ales imunitatea la critică, aplicată în mod aberant, chiar și în cazurie în care aceasta este justificată.”

  (vezi Congresul Evreiesc Canadian (familia Bronfman), B’nai B’rith (familia Rothschild), Liga Anti-Defăimare (familia Rothschild), Congresul Evreiesc Mondial (familia Bronfman), Consiliul Britanic al Deputaților Evrei sau alte organizații înființate de niște inconștienți, cum ar fi Partidul Verzilor din Canada și Marea Britanie, Liga Antinazistă, Searchlight.)

           „Poveștile despre Holocaust au luat forme din ce în ce mai absurde, iar mama obișnuia să-1 citeze ironic pe Henry Ford: “Istoria este o prostie”. Poveștile despre supraviețuitorii Holocaustului deținuți în lagărele de concentrare, toți eroi ai rezistenței – au fost la mine acasă o sursă de fals divertisment. Holocaustul a fost folosit pentru justificarea acțiunilor politice criminale realizate în Israel cu sprijinul Statelor Unite. Aceasta este lecția pe care am învățat-o de la mama: Niciodată nu am auzit-o să-mi spună: “Nu compara!”

  Ea făcea mereu comparații. In fața suferințelor afro-americanilor, vietnamezilor și palestinienilor, credința mamei mele a fost întotdeauna aceeași: “Suntem toți victime ale Holocaustului”. Biroul prim-ministrului israelian a estimat recent numărul supraviețuitorilor Holocaustului la aproape o jumătate de milion de oameni. Nu este greu să-ți dai seama de ce cifra inflaționistă este atât de mare. E mai dificil să faci presiuni pentru obținerea unor compensări materiale în favoarea unui număr mic de supraviețuitori ai Holocaustu-lui.”

  Vorbind despre modul în care compensațiile (în valoare de 60 de miliarde de dolari) plătite de către Germania victimelor Holocaustului au fost furate de conducătorii industriei Holocaustului și de către ,victimele’ închipuite, Norman Finkelstein spune:

  „Atunci când germanii sau elvețienii refuză să plătească aceste compensații fabuloase, indignarea evreimii americane nu are limite. Dar când elita evreiască fură de la supraviețuitorii evrei, se ignoră orice normă etică, pentru că, în realitate, este vorba numai de bani. Alții, implicați în procesul de compensare, s-au descurcat și ei bine.

  Salariul oficial al lui Saul Kagan, secretar executiv al conferinței, este de 105.000 de dolari. Kagan câștigă în 12 zile cât a primit mama mea în total pentru cei 6 ani de suferință din cauza persecuției naziste. Industria Holocaustului a devenit o adevărată mașină de extorcare. Pretinzând că reprezintă evreii din lumea întreagă, vii și morți, se emit, mai nou, pretenții asupra bunurilor evreiești din perioada Holocaustului, din întreaga Europă.

  Intre timp, conducătorii industriei Holocaustului care fac parte din elita evreiască, au forțat o înțelegere cu Elveția – deoarece se pare că timpul îi presează – pe motiv că .supraviețuitorii Holocaustului mor zilnic din cauza sărăciei. Imediat ce elvețienii au dat banii, starea de urgență a trecut în mod miraculos. însă la mai bine de un an de la primirea acestor bani, încă nu exista un plan de distribuire a lor.

  Până când se va realiza așa-zisul plan de repartizare a banilor, toți supraviețuitorii săraci ai Holocaustului vor muri de foame. După plata avocaților (suma totală cerută pentru acest caz a ajuns la 15 milioane de dolari), banii din Elveția vor ajunge în conturile .demnelor’ organizații evreiești.”

  Despre Elie Wiesel, laureat al premiului Nobel și * supraviețuitor al Holocaustului, Finkelstein scrie:

  „Performanța lui Elie Wiesel ca ,interpret’ oficial al Holocaustului nu este întâmplătoare. De fapt, el nu a ajuns în această poziție grație devotamentului său umanitar sau a talentului său literar; Wiesel joacă rolul principal în această înscenare, deoarece el articulează perfect dogmele și susține corespunzător interesele de bază ale Holocaustului.”

  Despre Deborah Lipstacht, „erudita” Holocaustului care a câștigat un proces de calomnie împotriva faimosului David Irving, Finkelstein spune:

  „Pentru a argumenta negarea în masă a Holo-caustului, Lipstacht citează câteva publicații de divertisment. Piesa ei de rezistență în acest sens aparține lui Arthur Butz, o persoană nesemnificativă, care predă inginerie electrică.”

  Despre David Irving, cităm din cartea lui Finkelstein:

  „Irving, mare admirator al lui Hitler și sim-patizant al socialismului național german, a adus o contribuție indispensabilă la cunoașterea unor aspecte importante legate de cel de-al Doilea Război Mondial.” „Industria Holocaustului a fost dintotdeauna falimentară. Mai rămâne doar să fie declarată ca atare. A trecut însă demult vremea când trebuia făcut acest lucru. Singurul gest nobil pe care-l mai putem face pentru cei care au murit în lagărele naziste este să le păstrăm vie amintirea/să învățam din suferința lor și să-i lăsăm, în sfârșit, să se odihnească în pace.”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *