După ce veți citi această carte, veți constata șocați, analizând istoria recentă (prin prisma informațiilor dezvăluite de acest volum) că – din păcate, Comunismul nu a murit în lume (cu excepțiile binecunoscute China – Coreea de Nord – Cuba), ci a proliferat precum un cancer tăcut, fără simptome vizibile, cuprinzând întreaga planetă. Căderea Cortinei de Fier, perestroika, reunificarea Germaniei, lupta împotriva terorismului, criza globală, toate acestea sunt jaloane, etape ale unui plan bine pus la punct de către strategii comunismului de la Moscova.

Cartea – a cărei autenticitate nu poate fi contestată, este o veritabilă foaie de parcurs/plan de cucerire/manifest politic ce rivalizează sub aspectul concretizării ei în viața reală – cu celebrele Protocoale ale Sionului.

Volumul, apărut pentru prima dată în SUA în anul 1979, a fost ulterior republicat de nenumărate ori în america, cea mai cunoscută republicare fiind făcută sub egida (culmea !) Bisericii Scientologice.

În România, cartea apare abia în anul 1998, la Editura Duh și Adevăr, în ediția îngrijită de dl. Sergiu Grossu. Iată câteva citate – extrem de actuale, care cu siguranță vă vor trezi curiozitatea:

“Constituția omului îl face să fie foarte adaptabil la reorientarea atașamentelor proprii ființei sale. Când acesteatașamente nu pot fi acceptate de constituția individului ca, de exemplu, atașamentul față de mica burghezie, față desistemul capitalist, față de ideile antirusești, corpul individului este foarte receptiv la boală; așa se explică epidemiile de tot felul, nevrozele, tulburările și stările confuzionale din sânul maselor în Statele Unite și în celelalte țâri capitaliste.

Aici atașamentul muncitorului este greșit și impropriu orientat, ceea ce îi provoacă boala. Pentru a-1 salva și pentru a-1orienta corect spre țelul lui de făurire a unui Stat superior, este absolut necesar să-1 ajutăm să-și îndrepte atașamentul în direcția cea bună. Scopul și direcția Psihopoliticii pot fi clar înțelese dacă ne gândim că, în capitalism, atașamentele muncitorilor sunt abătute de la calea lor firească și că supunerea lor este urmărită cu mare insistență de indivizi ce nule vor binele; dar acești indivizi sunt puțini chiar și în țările capitaliste. Pentru a-i ajuta pe muncitori într-o asemenea situație grea este necesar să eliminăm, printr-o propagandă generală, prin alte mijloace și prin propria lor cooperare, bunul plac al liderilor pervertiți. Este necesar, de asemenea, să-i îndoctrinăm pe cei din straturile educate, propagând în rândurile lor tezele și principiile cooperării cu mediul social; în acest fel li se va asigura muncitorilor o conducere mai puțin denaturată și o cooperare mai bună cu ideile și idealurile statului comunist.Tehnologiile Ppsihopoliticii sunt îndreptate spre acest scop.”

Într-o țară aflată în plin proces de cucerire, cum este America, în cadrul unei politici lente și ascunse, pentru a ne atinge scopul de a exercita un control din ce în ce mai mare asupra voințelor individuale, nu trebuie să facem altceva decât să profităm de ciclurile de avânt economic și de cădere, inerente statelor capitaliste. Pentru noi, perioada de avânt economic este la fel de avantajoasă ca și aceea de cădere, căci, în timp de prosperitate, nu trebuie decât să continuăm să scoatem în evidență bogăția pe care această perioadă o oferă puținilor săi aleși; în acest fel îivom îndepărta pe aceștia de la controlul Statului. în timpul depresiunii economice, nu trebuie decât să arătăm că această stare a apărut ca rezultat al lăcomiei câtorva oameni și al incompetenței politicii generale a conducătorilor țării. Mânuirea propagandei economice nu-i este proprie sferei Psihopoliticii, dar psihopoliticianul trebuie să înțeleagămăsurile economice și obiectivele comuniste legate de ele.

 

Masele trebuie să ajungă să creadă că numai impozitarea excesivă a celor bogați poate să le ușureze de„povara claselor avute” și să fie aduse în starea de a accepta o măsură ca aceea a impozitului pe venit, principiu marxist strecurat pe nesimțite, în 1909, în legislația capitalistă a Statelor Unite. Și asta s-a întâmplat cu toate că legea de bază a Statelor Unite interzicea un asemenea lucru și cu toate că, pe acea vreme, Comunismul nu avea în America decât puțini ani de activitate. Dacă un succes atât de mare ca legea impozitării venitului ar fi fost urmat și de altele lafel de însemnate, Statele Unite și nu Rusia ar fi devenit primul stat comunist din lume. Dar vitalitatea și bunul simț al popoarelor ruse a învins. S-ar putea ca Statele Unite să nu devină în întregime comuniste decât după mijlocul secolului, dar când acest lucru se va împlini, el se va datora modului nostru superior de a înțelege problemele economice și psihopolitice.

Iată și cartea, disponibilă gratuit online în ediția română, pe scribd:

Sergiu Grossu – Spalarea creierului by mugurel2

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares