Prefectul de Covasna, a fost nlturat dup ce și-a permis s-i critice pe extremiștii maghiari care au vandalizat drapelul Romniei. Ponta a dat astfel dovada c este un slugoi al iredentismului maghiar, a extremiștilor UDMR, ba mai mult, sancționnd pe romnul care a condamnat vandalizarea Drapelului Romniei s-a așezat el nsuși n același plan cu vandalii care au batjocorit simbolul romnesc.
Ponta dezvluie astfel cine este el de fapt, sub acoperirea de copilot al unui șofer maghiar, respectiv un ticlos de susțintor al atentatorilor la adresa drapelului țrii. UDMR-ul cu concursul lui Ponta au ales calea cea mai josnic de a-i nchide gura prefectului de Covasna care a “deranjat” prea mult și a fost schimbat cu o marionet care s-l nu i mai deranjeze pe extremiștii maghiar, ceva de genul prefectului de Harghita, Jean-Adrian Andrei, omul de cas al deputatului PSD de Harghita, Mircea Dușa.
Acesta este un susțintor al pretențiilor bolnave ungurești și o slug a UDMR, prefectul județului Harghita fiind cel care refuza s aplice legea n cazul indicatoarelor rutiere din Miercurea Ciuc inscripționate n limba maghiar. Același pidosnic slugoi bozgoresc a refuzat s sancționeze primarii din județ care arboreaz ilegal drapelul Ungariei sub motivul c el este discromatic și nu vede culorile crpelor maghiare fluturnd pe cldirile din județele Romniei, urmnd s vad mai bine dup ce-și va face o operație la ochi, cu drujba.
Liderii UDMR au salutat decizia lui Ponta și au adugat batjocoritor c “se bucur c Guvernul și premierul Victor Ponta și-au dat seama c n județ Codrin Munteanu a fost un factor destabilizator”.
n urm cu cteva zile scriam despre vandalizarea drapelului Romniei n ziua de 24 ianuarie, ziua de srbtorire a Unirii Principatelor, chiar n fața sediului Prefecturii din Covasna n apropierea Pieței Mihai Viteazul.
Pentru prima oar n viaț, cred am ludat un pesedist, prefectul de Covasna, Codrin Munteanu, care s-a dovedit un romn dintr-o bucat, deoarece a condamnat ferm gestul desacralizator și a indicat cine sunt autorii morali ai atacului la drapelul Romniei. Președintele UDMR Covasna, Tamaș Sandor, șeful Consiliului Județean și primarul Antal Arpad sunt niște adevrați teroriști, nu doar n afirmații, deoarece public cei doi au susținut ideea autonomiei pe calea “modelului “kosovar, cu arma n mn. Primarul orașului Sfntu Gheorghe, Antal Arpad, a fost cel care a organizat strngerea de semnturi pentru scoaterea Armatei Romane din oraș, cu ceva vreme n urm.

Ponta, țuclar maghiar

Am mai scris cndva despre Ponta c este doar un amrt de țuclar cu zurgli atins de țicneala, un nchipuit sonat și scos din anonimat de ctre Nstase și Ilici pe post de maimuțica care turuie ca o morișc numai tmpenii.
Prin 2011 micul Titulescu – i se mai spunea n partid și micul Ntflescu, sau El Che de Vece – plngea cu lacrimi de șobolimbozaur dup UDMR. Neprețuitul Victor Viorel Ponta, extrem de relaxat la nivel intelectual, pn la deranj mintal total și capabil din dou vorbe s se trimit n derizoriu pe sine nsuși cu partid cu tot afirma oximoronic c „Bsescu este nazist bolșevic! “deoarece “dezvolt o strategie pentru divizarea comunitții maghiare din Romnia și slbirea UDMR “.
Ponta se afla atunci n vizit de lucru, n teritoriu, la Pitești, n fieful baronetului Nicolescu, alturi de Nasty boy, cel care l-a propulsat din spate atția ani. Dedicat ca de obicei, lui Traian Bsescu, veșnica s obsesie, Ponta s-a depșit atunci pe sine nsuși, cu un discurs halucinant n care amesteca imprecația la adresa președintelui cu rudimente de „analiz ideologic “, de o stupiditate deconcertant.
Ponta a ținut s precizeze la Pitești c Bsescu vrea s destructureze UDMR, ceea ce ar face parte dintr-o „strategie mpotriva Romniei și a intereselor Romniei, pentru a slbi UDMR n așa fel nct s nu mai fie reprezentat n Parlament.” Din acest motiv, zicea Ponta, Bsescu ar avea n comun “valori bolșevice sau fasciste sau naziste, tot acolo “.
La vremea aceea am crezut c Ponta e doar un decerebrat inept deoarece a crescut pe marginea pistelor de raliu auto, iar bibliotecile nu s-au aflat pe ruta sa existențial. M-am gndit c cineva i pune din cnd n cnd vorbe n gur, cam alandala, el le amestec și le scuip și din cauza asta iese cte un haloims de toat frumusețea.
ns abia acum se valideaz pe deplin ideea c Ponta chiar credea c o strategie de eliminare a UDMR din Parlament – admițnd c ar fi existat vreuna – ar fi o strategie mpotriva intereselor Romniei! Ponta de fapt era principalul avocat al UDMR, la vedere!
Așadar, temerile lui Ponta c Bsescu ar putea „submina “UDMR reflectau pe de o parte pe deplin ecoul din umbr al bolșevicului Ion Iliescu, cel care a crescut paternal UDMR-ul la snul su, dar pe de alt parte configureaz profilul unui lider de partid – PSD – cu totul dedicat susținerii agregatului antiromnesc visceral al rețelei UDMR.
Cu sau fr voie, gura idiotului adevr griește. La Pitești, fr voie, Ponta a devoalat substanța ideologic profund antiromneasc a partidului su, n care a fost instalat pe scaun, pe post de maimuțoi, de ctre sinistrul criminal cu minile roșii de snge de romni, Tataia Ilici.

UDMR, creația lui Iliescu

Isteria lui Ponta pe tema defavorizrii UDMR era alimentat din fundal de isteria lui Tataia Ilici, adevratul fondator și susțintor din umbr al UDMR, organizație nființat n data de 25 decembrie 1989, imediat ce Iliescu și-a anunțat stpnii c a trecut la lichidarea familiei Ceaușescu, familia care l-a crescut ca pe un copil adoptiv. UDMR a fost dintotdeauna aripa maghiar a FSN iar Statutul de baz al organizației a fost stabilit nc din primul “document” al Frontului, n care Iliescu anunța drepturi speciale pentru minoritatea maghiar. UDMR-ul este de fapt un ONG cu un singur obiect de activitate – opoziția faț de instituția Statului Romn.
UDMR-ul, ca și PRM-ul, a servit necontenit cartelului roșu, iar șobolanul rozaliu, Viorel Hrebenciuc, a fost principalul „negociator “cu colegii si unguri, crora le-a acordat pn la sațietate tot ce le-au dorit mușchii lor, cu delegație direct de la Ion Iliescu. Singura tem perpetu a UDMR de la fondare pn astzi a fost tema autonomiei, fie ea colectiv, etnic ori teritorial, tem ce pune n discuție un proces de naintare și edificare a unei noi frontiere. n cazul Romniei, este vorba de procesul de constituire a unei frontiere maghiare interne, situație ce implic enclavizarea și secesiunea minoritții maghiare, respectiv expansiunea frontierei ungare n interiorul teritoriului Romniei.
Ungurii poart mpotriva Romniei un rzboi perpetuu rzboi, arareori la vedere, iar ținta atacatorilor este chiar sufletul romnesc, identitatea spiritual a romnilor ca popor european multimilenar. Miza lor este obținerea controlului asupra unei zecimi din Romnia. Autoritțile de la Budapesta și doresc ca n urmtorul deceniu, mediul economic al Ardealului s fie unul complementar Ungariei, realizndu-se, astfel, unul dintre principalele deziderate ale politicii externe maghiare, scop definit nc de acum peste un deceniu de fostul ministru de Externe Geza Jeszenski: „n fapt, urmrim ca Transilvania s devin un spațiu de complementaritate al economiei ungare, iar ca scop politico-strategic, unirea maghiarilor n granițele lor existențe nainte de Trianon “.
Asociația cultural UDMR – o asociație de minoritari – intenționeaz s devin un fel de societate comercial, cu drepturi depline de acționar majoritar n S.C. Romnia S.A. ns n același timp UDMR ar vrea un fel de ieșire din indiviziune – pentru maghiari – cu btaie spre dezmembrmnt – autonomie.

„Strpungerea“ Transilvaniei

Organizarea intern a UDMR, prin Consiliul Reprezentanților – un fel de miniparlament, și crearea unor direcții regionale cu rol executiv, care se ocup de cadrele didactice, de problemele economice, de agricultur, de nvțmnt – ce imit activitatea ministerelor, arat deja intenția organizrii maghiare de tip statal pe teritoriul Romniei. Liderii UDMR au mai fondat nc alte mici udmr-uri, cum ar fi Uniunea Civic Maghiara (UCM), Consiliul Național al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) Consiliul Național Secuiesc (CNS) și au creat și niște partidulete fantom, cum ar fi PCM, pentru a lua din toate zonele inclusiv de la secuii pe care i disprețuiesc voturi și resurse.
n Secuime s-a trecut de mult la utilizarea vechilor sigle și embleme din timpul ocupației hortiste, n consilii și primrii se folosește exclusiv limba maghiar, la ntruniri și srbtori se cnt imnul de stat maghiar, deci, de facto, funcționeaz „insule de autonomie “cu atribute statale, ce strpung „frontiera intern “a Romniei.
Formațiunea parapolitic maghiar – deoarece UDMR este „doar “o asociație, sau mai exact un nod de rețea a peste 2.000 de organizații, fundații, asociații și firme conectate direct sau indirect la Budapesta, dar și cu fire mai puțin vizibile la Moscova – are scopuri explicite cvasidocumentate de ctre servicii, ce ating siguranța național. Cum echilibrul politic incert are la noi o component mpuțit, respectiv UDMR-ul, arbitrajul cade mai ntotdeauna pe mna lor. Este de așteptat c vor negocia nc mai mult dect au obținut deja iar gașca PSD face jocul ungurilor și asta nu de azi, de ieri. Toate tensiunile și provocrile din zona Ardealului din aceste zile sunt alimentate de liderii UDMR pentru a forța reintrarea la guvernare, adic readucerea organizației la sursa de bani romanești. Vor banii romanilor pe care i ursc ei din rsputeri.
Elita conductoare a UDMR, subgrup cu rol cheie n manipularea minoritții maghiare, s-a strduit prin toate mijloacele s creeze un climat de revolt faț de statul romn, utiliznd o tehnic clasic a provocrii, pentru a solidariza ntreaga colectivitate mpotriva Statului romn. Chiar dac nu toți membrii minoritții maghiare mprtșesc vederile conducerii UDMR, coeziunea intern a grupului i ndreapt pe toți n aceeași direcție, impus de opinia indus grupului de ctre subgrupul dominant.
Acest subgrup conductor este dușman nu doar al Statului romn. Liderii teoriei confruntrii sunt mai ales dușmani ai propriei colectivitți pe care o mping sistematic pe calea intoleranței și secesiunii, speculnd sentimentele naționaliste, de cele mai multe ori n interes propriu și personal. Cu sau fr voie, liderii UDMR servesc totodat o Central interesat n menținerea unor zone volatile de conflict n zona frontierei estice a NATO

„Nincs kegyelem“ (Fr ndurare)

Liderii maghiari, de soiul lui Tamaș Sandor “razbonicul kosovar” manipuleaz și controleaz opinia minoritarilor maghiari, intensificnd și exploatnd frustrrile și nemulțumirile comunitții, alimentnd nencetat premizele confruntrii cu romnii.
Principala inspirație a celor ca Tamaș Sandor vine de aici: Nincs kegyelem” (Fr ndurare) – de Ducso Csaba. Budapesta, 1939 – ” Voi suprima pe fiecare valah ce-mi va ieși n cale! Pe fiecare l voi suprima! Nu va fi ndurare. Voi aprinde noaptea satele valahe! Voi trece prin sabie toat populația. Voi otrvi toate fntnile și voi ucide pn și copiii din leagn! n germene voi distruge acest neam de hoți și ticloși! Nu va fi pentru nimeni nici o mil! Nici pentru copiii de leagn, nici pentru mama care va naște copil… Voi suprima fiecare valah și atunci nu va mai fi n Ardeal dect o singur naționalitate, cea maghiar, nația mea, sngele meu! Voi face inofensivi pe viitorii Horia și Cloșca. Nu va fi mil!”… și de aici…
“Pe acești valahi opincari trebuie s-i extirpm, s-i ucidem ca pe dușmanii noștri. Pcat va fi cu adevrat dac nu vom extermina aceast band (…) de valahi opincari (…). Vom organiza și o noapte a Sfntului Bartolomeu (…) și vom ucide și copiii n pntecele mamelor lor”. (…) ” cuvntare rostit la Șimleu Silvaniei de ctre baronul maghiar Aczel Ede, șeful Circumscripției regionale a X-a Cluj a organizației paramilitare horthyste a tiraliorilor.
ns dac tot vor alde Tamaș Sandor și alți lideri maghiari s ntoarc roata istoriei, de ce nu s ntoarcem și noi roata istoriei mai napoi n timp, pe cnd neamurile hunice se flendureau prin Asia și apoi s-i trimitem la Iancu la statuie („vin la Iancu la statuie ca s dm la unguri m… ie “este un hit online foarte popular).

George Roncea – via Curentul și roncea.net

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares