Muzeul Taranului Roman - AntihristMai multe asociatii civice crestin-ortodoxe, intre care se remarca Asociaia Christiana – preedinte prof. univ. dr. Pavel Chiril, Asociaia Pro Vita Bucuresti – preedinte Bogdan Stanciu si Fundatia „Sfintii Martiri Brancoveni” – Suceava, au intocmito scrisoare de protest catre directorul Muzeul Taranului Roman, Virgil Nitulescu, fata de acceptarea unui parteneriat “contra-naturii” cu asociatiile homosexuale din Romania in cadrul unei asa-numite “Luni a Istoriei Gay” (de la anul ce urmeaza: “Anul Istoriei Gay”?). In fapt este vorba de o manifestare de propaganda hidoasa, de anvergura, pentru impunerea pe agenda publica si politica a prioritatilor Retelei Soros pentru distrugerea totala a rezistentei si esentei crestine a poporului roman, printre care se afla si “legalizarea uniunii intre persoanele de acelasi sex din Romania” urmata de posibilitatea infierii unor copii de catre “cuplurile de homosexuali”.

Vedeti siHoria Bernea: “Lumea e condus, n bun msur, de o mafie homosexual”. Partenerii “Lunii Homosexualilor, Lesbienelor, Transexualilor si Bisexualilor”: Muzeul Taranului Roman, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Istorie, Militia Spirituala si… Ambasada SUA la Bucuresti. RUSINE!

Muzeul Taranului RomDin pacate, Muzeul Taranului Roman nu este la prima manifestare anticrestina. De fapt,o mare parte din”evenimentele culturale” derulate acolo -cu exceptia notabila a fructuoasei activitati bahico-comerciale a carciumii in continua extindere, pana pe sub crucile bisericii de lemn din curtea Muzeului – au un caracter sau cel putin un iz anticrestin si antiromanesc, ceea ce inseamna ca nu prea au treaba nici cu Taranul nici cu Romanul. Un exemplu proaspat: Expozitia“Nu ma privi de sus”,sponsorizata de aceeasi “filantropica” Fundatiei Soros cu privire la “comunitatile rome” disciminate nu stiu unde in lume si realizata de un tigan kosovar care face naveta intre New York si Pristina. Pai, suntem laMuzeul Taranului Rom? In 2010, un alt exemplu, am protestat degeaba cand, dupa ce o mana de crestini a reusit sa blocheze difuzarea filmului satanist “Antihrist” la nivel national, o alta mana, de “intelectuanali” de la Muzeu, a petrecut blasfemic prezentand cu fast pelicula sinistra la… “Studioul Horia Bernea” (Vezi:Un Muzeu in deriva satanista. De Sfantul Gheorghe, Muzeul Taranului Roman ne invita la filmul… “Antichrist”, in “Studioul Horia Bernea”).Porcaria satanista bantuie si-acum ca un titlu de lauda pesite-ul Muzeului(vezi foto).

Nu poate sa mai mire, asadar, “parteneriatul gay” de azi, cand “societatea civila crestina” si liota ei de papa-hagisti si pata-dreptaticintelectualisti-firimituristi de sub mesele “catarilor de la Paltinis” au tolerat complice cu conducerea Muzeului si carciuma din curte toate aceste manifestari anticrestine, exacerbate dupa moartea lui Horia Bernea si a Irinei Nicolau.

Citez din scrisoarea trimisa pe adresa conducerii Muzeului Taranului Roman, din care face parte si fostul vice-presedinte al Ligii Studentilor din perioada Piatei Universitatii, Mihai Gheorghiu:

“n exercițiul de propagand sunt implicate ambasade, institute culturale și fundații strine care doresc impunerea unor valori strine de cele creștine, tradiționale. Adic exact ceea ce conține și susține muzeul pe care l conduceți.
Ethosul tradițional, mrturisit n prima expunere a muzeului de ctre cel care a renscut acest muzeu, este axat pe Cruce: „Noi facem aici un gest public, simim nevoia s afirmm CRUCEA ntr-un moment cum este cel prezent. A opta pentru aceast tem este, cum ziceam, o mrturisire. nseamn s reafirmi omniprezena crucii, importana i puterea ei n ziua de astzi, ntr-o lume rtcit, secularizat i ndrcit de multe ori.”, a afirmat Horia Bernea. n jurul acestei axe primordiale a satului romnesc s-au adugat organic toate celelalte sli de expunere.
Pentru noi, ideea de “țran” și de “romn” are o semnificație profund, pe care am nțeles-o și datorit celui care a fondat muzeul dup anii comunismului, regimul n care se dorea desființarea satului tocmai ca depozitar al unor valori incompatibile cu ideologia. Prin alturarea impur ntre propaganda homosexual și MȚR, se dorește o maculare simbolic a imaginii acestuia și prin conținut – incompatibil cu viziunea tradițional a romnului – și prin folosirea slii cu numele fondatorului, studioul Horia Bernea.”

Toate bune si frumoase, mai putin finalul scrisorii, in care se strecoara un neadevar, si anume:

“ntruct doua facultți trecute inițial ca partenere n programul lunii „Istoriei LGBT” , este vorba de Facultatea de Istorie și cea de Sociologie, s-au retras din acest proiect, v rugm, din considerentele deja expuse, s le urmați exemplul, pstrnd neatinse renumele și mai ales spiritul Muzeului ranului Romn.”

Ar fi bine sa fie asa, insa, conform programului “Lunii Istoriei Gay”,Facultatea de Sociologie si Asistenta Socialaa semnat prin conducerea ei – decan Marian Preda, acelasi profesor care a condus oComisie prezidentiala celebra pentru “raportul” ei privind legalizarea drogurilor si a prostitutiei(aceeasi “agenda Soros) – un parteneriat care prevede nu prezenta sau disparitia numelui facultatii de pe site-ul si afisul “ACCEPT”, ci o prelegere “sociologica” despre “emanciparea homosexualitatii” sustinuta de un profesor homosexual de la Universitatea din Amsterdam, ciudatul – in sensul de “freak” –Gert Hekma(foto mai jos). Despre numitulfreakam citit chestii care provoaca scarba asa ca nu-mi vine sa le reproduc. Dau doar cateva exemple:

Gert Hekma - invitat de Accept la Facultatea de Sociologie– Prin 2007a sustinut campania unor dementide introducere in parada anuala a homosexualilor de pe canalele Amsterdamului a unui vapor al “tinerilor homosexuali”, tineri in intelesul “intre 12 si 16 ani”! Si a reusit. Primarul, un domn Jov Cohen, a aprobat de atunci asa numitul “homo-youngstersboat”. Miza este “lupta” dusa de intreaga mafie homosexuala mondiala pentru scaderea varstei de condamnare a pedofiliei si acceptarea sexului cu copii/baieti minori ca “normal”.

– Gert Hekma, invitatul de onoare al Facultatii de Sociologie din Bucuresti, este avocatul acestei teze “stiintifice”. In campania sa de lobby, profesorul homosexual a mers pana la a afirma intr-un interviu caasa cum copiii sunt obligati sa mearga la scoala tot asa ar trebui fortati sa faca sex de mici, ca sa se sparga baierele normative ale “culturii heterosexuale”.Ulterior a admis doar ca a fost o exprimare “lipsita de tact”.

Intr-un interviu aflat pe site-ul Universitatii din Amsterdam (Interview of Gert Hekma by Thea Schepers: Children and Sexuality) profesorul homosexual Gert Hekma sustine aceeasi teza a departajarii – cu consecintele ei legale – a pedofiliei de “epebofilie”, argumentand ca pedofilia priveste doar copiii sub 12 ani iar “epebofilia”, ce tine de “tinerii” de peste 12 ani, este o normalitate.

Asadar Apelul organizatiilor civice crestine trebuie sa se indrepte nu doar catre Muzeul Taranului “Homosexual” Roman ci si spre Facultatea de Sociologie, care ar trebui sa se dezica oficial de aceasta porcarie si sa anuleze “evenimentul academic gay”. Iar Facultatea de Istorie ar trebui sa fie mai atenta cu “Militiile spirituale” care ii fac program “vesel”. Desi… ai cu cine vorbi? Militienii, dupa cum se stie, au fost sub comanda securistilor…

Nu in ultimul ci in primul rand, Biserica Ortodoxa Romana trebuie sa sara in apararea credinciosilor ei si sa ia act de acest atac concertat la normalitate, valorile nationale si credinta stramoseasca, protestand public fata de intentia institutionalizarii propagandei homosexuale in Romania – prin intermediul unor “sponsori” agresivi care incalca bunele maniere si reguli diplomatice elementare.

Vedeti siAmbasadorul Mark Gututenstein: De ce sustin drepturile zoofililor, pedofililor, homosexualilor si trisexualilor. Ca sa aiba ce face si soldatii SUA de la Deveselu. Exclusiv EvZoo

Homosexualii Accept si Luna istoriei gay hai sa radem de derbedei

sursa: roncea.ro

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares