Vladimir Putin
Foto: Wikipedia.org

Doi istorici din Republica Moldova, Sergiu Nazaria ║i Piotr ¬ornicov au fost decora■i la 19 ianuarie, anul curent, cu Ordinul Prieteniei de cŃtre pre║edintele Federa■iei Ruse,áVladimir Putin, informeazŃ UNIMEDIA cu referire la portalul oficial de informații juridice al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei.

Sergiu Nazaria, profesor universitar la Catedra Rela■ii interna■ionale a Institutului de Rela■ii Interna■ionale din Moldova și Piotr ¬ornicov, conferențiar universitar la Institutul de Istorie, Stat ║i Drept al UniversitŃții de Stat din Transnistria au fost decorați “pentru contribuția semnificativŃ la consolidarea și dezvoltarea prieteniei și cooperŃrii cu Federația RusŃ,” se spune ţn decretul Președintelui rus.

Ambii istorici sunt cunoscuți pentru promovarea „concep■iei moldovenismului” sau a „statalismului moldovenesc”.

sursa: unimedia.info

comentariu rapcea.ro: site-ul deveghepatriei (mŃ ţntreb CARE patrie ?!), lanseazŃ tot mai des șopÔrle rusofile – sub pulpana largŃ a panslavismului Ortodox, “singurul apŃrŃtor drept al ortodoxiei”, ţn lumina “profețiilor” (a se citi intoxicŃrilor) venite din spațiul KGB. IatŃ cÔteva astefl de exemple, “servite” pentru guguștiucii ortodocși din RomÔnia:

Narodny Sobor – Miscarea Legionara din Rusia. Sacusorul cu pamant, purtat la gat, si depunerea deálegaminte

 

á La numai o sŃptŃmÔnŃ dupŃ ce pre║edintele Vladimir Putin, un adept al apropierii statului de Biserica OrtodoxŃ RusŃ, a numit sectele “un pericol pentru societate”, o organiza■ie de tineret pro-Kremlin a pichetat joi un centru al mormonilor din Moscova. Ace║tia au acuzat sectele religioase originare din SUA cŃ ţncearcŃ sŃ aducŃ Rusia sub “influen■a […]

Read Full Post »

á á Sustinere pentru Liban si Siria : Luptati pana la capat impotriva Washingtonului si Ierusalimului, LUPTATI PENTRU LIBERTATEA VOASTRA !

Read Full Post »

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares