Vladimir Putin
Foto: Wikipedia.org

Doi istorici din Republica Moldova, Sergiu Nazaria i Piotr ornicov au fost decorai la 19 ianuarie, anul curent, cu Ordinul Prieteniei de ctre preedintele Federaiei Ruse,Vladimir Putin, informeaz UNIMEDIA cu referire la portalul oficial de informații juridice al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei.

Sergiu Nazaria, profesor universitar la Catedra Relaii internaionale a Institutului de Relaii Internaionale din Moldova și Piotr ornicov, conferențiar universitar la Institutul de Istorie, Stat i Drept al Universitții de Stat din Transnistria au fost decorați “pentru contribuția semnificativ la consolidarea și dezvoltarea prieteniei și cooperrii cu Federația Rus,” se spune n decretul Președintelui rus.

Ambii istorici sunt cunoscuți pentru promovarea „concepiei moldovenismului” sau a „statalismului moldovenesc”.

sursa: unimedia.info

comentariu rapcea.ro: site-ul deveghepatriei (m ntreb CARE patrie ?!), lanseaz tot mai des șoprle rusofile – sub pulpana larg a panslavismului Ortodox, “singurul aprtor drept al ortodoxiei”, n lumina “profețiilor” (a se citi intoxicrilor) venite din spațiul KGB. Iat cteva astefl de exemple, “servite” pentru guguștiucii ortodocși din Romnia:

Narodny Sobor – Miscarea Legionara din Rusia. Sacusorul cu pamant, purtat la gat, si depunerea delegaminte

 

La numai o sptmn dup ce preedintele Vladimir Putin, un adept al apropierii statului de Biserica Ortodox Rus, a numit sectele “un pericol pentru societate”, o organizaie de tineret pro-Kremlin a pichetat joi un centru al mormonilor din Moscova. Acetia au acuzat sectele religioase originare din SUA c ncearc s aduc Rusia sub “influena […]

Read Full Post »

Sustinere pentru Liban si Siria : Luptati pana la capat impotriva Washingtonului si Ierusalimului, LUPTATI PENTRU LIBERTATEA VOASTRA !

Read Full Post »

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *