Vladimir Putin
Foto: Wikipedia.org

Doi istorici din Republica Moldova, Sergiu Nazaria și Piotr Șornicov au fost decorați la 19 ianuarie, anul curent, cu Ordinul Prieteniei de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, informează UNIMEDIA cu referire la portalul oficial de informații juridice al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei.

Sergiu Nazaria, profesor universitar la Catedra Relații internaționale a Institutului de Relații Internaționale din Moldova și Piotr Șornicov, conferențiar universitar la Institutul de Istorie, Stat și Drept al Universității de Stat din Transnistria au fost decorați “pentru contribuția semnificativă la consolidarea și dezvoltarea prieteniei și cooperării cu Federația Rusă,” se spune în decretul Președintelui rus.

Ambii istorici sunt cunoscuți pentru promovarea „concepției moldovenismului” sau a „statalismului moldovenesc”.

sursa: unimedia.info

comentariu rapcea.ro: site-ul deveghepatriei (mă întreb CARE patrie ?!), lansează tot mai des șopârle rusofile – sub pulpana largă a panslavismului Ortodox, “singurul apărător drept al ortodoxiei”, în lumina “profețiilor” (a se citi intoxicărilor) venite din spațiul KGB. Iată câteva astefl de exemple, “servite” pentru guguștiucii ortodocși din România:

Narodny Sobor – Miscarea Legionara din Rusia. Sacusorul cu pamant, purtat la gat, si depunerea de legaminte

 

  La numai o săptămână după ce președintele Vladimir Putin, un adept al apropierii statului de Biserica Ortodoxă Rusă, a numit sectele “un pericol pentru societate”, o organizație de tineret pro-Kremlin a pichetat joi un centru al mormonilor din Moscova. Aceștia au acuzat sectele religioase originare din SUA că încearcă să aducă Rusia sub “influența […]

Read Full Post »

    Sustinere pentru Liban si Siria : Luptati pana la capat impotriva Washingtonului si Ierusalimului, LUPTATI PENTRU LIBERTATEA VOASTRA !

Read Full Post »

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares