Foto: Daily Mail
Liderul rus al unei secte a fost condamnat la 11 ani de nchisoare pentru rpire și abuz sexual asupra disciplilor. Konstantin Rudnev, 45 de ani, i-a forțat pe aceștia s ia parte la orgii sexuale, ocultism și trafic de droguri, scrieDailyMail.

Autoproclamat zeu de pe steaua Sirius, Konstantin cerea din partea discipolilor, cu vrste cuprinse ntre 14 și 30 de ani, supunere total. Cei mai mulți și-au pierdut banii, proprietțile, și-au abandonat familiile și prietenii, o parte din ei fiind chiar dați dispruți.Dup ce intrau n sect, femeile erau forțate s se supun ritualurilor violurilor și orgiilor sexuale cu Rudnov și ceilalți lideri.

Mai mulți ucenici ai lui Rednev au depus plngeri mpotriva acestuia, depunnd odat cu acestea videoclipuri șocante.

Secta Ashram Shambala a luat ființ nainte de prbușirea URSS-ului, ns Rednev nu a putut fi condamnat din cauz c victimele au refuzat s depun mrturie mpotriva lui.

Potrivit lui Rednev, nvțturile predate se bazau pe Biblie, Koran, Karmasutra, shamanism, pgnism și sex tantric. Pe de alt parte, procurorii au stabilit c tacticile lui erau sinistre și aveau un efect de ”splare de creier” pentru oamenii vulnerabili.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *