Ashramul Sambala din Siberia a fost lăsat fără guru :)))

Foto: Daily Mail
Liderul rus al unei secte a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru răpire și abuz sexual asupra disciplilor. Konstantin Rudnev, 45 de ani, i-a forțat pe aceștia să ia parte la orgii sexuale, ocultism și trafic de droguri, scrie Daily Mail

Autoproclamat zeu de pe steaua Sirius, Konstantin cerea din partea discipolilor, cu vârste cuprinse între 14 și 30 de ani, supunere totală. Cei mai mulți și-au pierdut banii, proprietățile, și-au abandonat familiile și prietenii, o parte din ei fiind chiar dați dispăruți.După ce intrau în sectă, femeile erau forțate să se supună ritualurilor violurilor și orgiilor sexuale cu Rudnov și ceilalți lideri.

Mai mulți ucenici ai lui Rednev au depus plângeri împotriva acestuia, depunând odată cu acestea videoclipuri șocante.

Secta Ashram Shambala a luat ființă înainte de prăbușirea URSS-ului, însă Rednev nu a putut fi condamnat din cauză că victimele au refuzat să depună mărturie împotriva lui.

Potrivit lui Rednev, învățăturile predate se bazau pe Biblie, Koran, Karmasutra, shamanism, păgânism și sex tantric. Pe de altă parte, procurorii au stabilit că tacticile lui erau sinistre și aveau un efect de ”spălare de creier” pentru oamenii vulnerabili.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *