Foto: Daily Mail
Liderul rus al unei secte a fost condamnat la 11 ani de Ónchisoare pentru r„pire și abuz sexual asupra disciplilor. Konstantin Rudnev, 45 de ani, i-a forțat pe aceștia s„ ia parte la orgii sexuale, ocultism și trafic de droguri, scrieDaily†Mail.†

Autoproclamat zeu de pe steaua Sirius, Konstantin cerea din partea discipolilor, cu v‚rste cuprinse Óntre 14 și 30 de ani, supunere total„. Cei mai mulți și-au pierdut banii, propriet„țile, și-au abandonat familiile și prietenii, o parte din ei fiind chiar dați disp„ruți.Dup„ ce intrau Ón sect„, femeile erau forțate s„ se supun„ ritualurilor violurilor și orgiilor sexuale cu Rudnov și ceilalți lideri.

Mai mulți ucenici ai lui Rednev au depus pl‚ngeri Ómpotriva acestuia, depun‚nd odat„ cu acestea videoclipuri șocante.

Secta Ashram Shambala a luat ființ„ Ónainte de pr„bușirea URSS-ului, Óns„ Rednev nu a putut fi condamnat din cauz„ c„ victimele au refuzat s„ depun„ m„rturie Ómpotriva lui.

Potrivit lui Rednev, Ónv„ț„turile predate se bazau pe Biblie, Koran, Karmasutra, shamanism, p„g‚nism și sex tantric. Pe de alt„ parte, procurorii au stabilit c„ tacticile lui erau sinistre și aveau un efect de ”sp„lare de creier” pentru oamenii vulnerabili.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares