Gigi Becali a anunțat că va părăsi definitiv România în cazul în care instanța îl va condamna, luni, la închisoare, la recursul de la Înalta Curte de Casație și Justiție din dosarul furtului de mașină. Procurorii au cerut o pedeapsă de 11 ani de închisoare pentru Gigi Becali.
Parchetul cere 11 ANI DE ÎNCHISOARE pentru Gigi Becali

Parchetul cere 11 ANI DE ÎNCHISOARE pentru Gigi Becali

Gigi Becalia anunțat că va ajunge, sâmbătă, în Turcia, pentru a urmări la fața locului ultimul amical jucat de STeaua în perioada de pregătire. Apoi, boss-ul stelist va merge, duminică, la Dubai, iar luni va ajunge în Iordania. Dacă, luni, instanța va reveni asupra deciziei prin care a fost achitat, Gigi Becali anunță ca nu se va mai întoarce în România.

Daca mi se intampla o nedreptate, nu ca nu mai calc prin Romania, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Si in aer daca sunt, ocolesc spatiul Romaniei. Cum adica, dupa ce m-au luat de la 6 dimineata cu 20 de mascati, sa mai ceara si 11 ani?“, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali si-a pregatit din timp o eventuala fuga de o pedeapsa, finantatorul stelist dezvaluind ca are deja o mare parte din avere transferata in conturi din strainatate: “Am conturi secrete, dar ii atentionez pe procurori sa nu faca investigatii, sa nu mearga prin Belgia sa caute, pentru ca nu vor gasi in viata lor banii”.

Completul de cinci judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) va dezbate, luni, recursul facut de procurori impotriva deciziei unui complet de trei judecatori in cazul furtului de masina. Gigi Becali a fost achitat, pe 19 octomrie 2011, de catre un complet de trei judecatori ai ICCJ.

sursa: realitatea.net

comentariu rapcea.ro: Mișto România asta ! Pe bune ! Nu te plictisești deloc cu astfel de știri. Probabil că m-aș amuza mai mult dacă ar fi vorba de o altă țară, de un alt popor, nu de al meu. Însă în cazul de față, nici nu mai știi cum să reacționezi.

Gigi Becali: un oier care prin rețeaua de machedoni din familie, a trecut de la bișnița cu bilete de film de la Cinema Patria (de pe vremea lui Ceaușescu), la  afacerile frauduloase cu terenurile din Pipera, pe spatele Armatei Române. Mare român, mare patriot !!!!

Becali este exemplul actual al parvenitului șmecheros, cu fler la oameni dar în care se îmbină un gen de șiretenie țărănească cu prostia sinceră, de parvenit incult. Evident, individul nu este un personaj complet negativ, are și accente simpatice de umor involuntar (izvorât din izvorul nesecat de prostie pe care se pare că îl deține în proprietate exclusivă), are accese de bunătate, credincioșenie și sfințenie de mahala, dovedite din plin de teancurile de euroi aruncate în stânga și în dreapta, în lumina reflectoarelor (că deh, trebuie să afle prostimea ce băiat bun e Gigi !). Față de interlopii care aruncă teancuri de bani la lăutarii țigani, Becali reprezintă totuși o evoluție – cam ceva pe drumul evolutiv între omul cavernelor și omul de neandertal – însă în nici un caz vreo legătură cu homo sapiens.

Ei bine, Becali ne spune azi, cu sinceritatea lui de prostovan neaoș, că și el știe să șantajeze Justiția, nu doar de-alde Voiculescu și Patriciu. El nu are Antenele, dar are (încă) Steaua. Și luptă cu Steaua în deplasare, iar dacă meciul (cu Justiția Română) va fi pierdut, își va scutura (după staftul Mântuitorului), precum apostolii, praful cetății care nu l-a recunoscut de salvator, de pe ciocatele de miliardar de carton, și va întoarce spatele țării unde s-a îmbogățit prin furăciuni. Tot el ne spune și un mare secret/nesecret al tututor marilor îmbogățiți peste noapte ai României – anume că banii furați nu mai sunt de mult în Românica-cea-demnă-de-dispreț-și-flegme (pentru că nu știe să fie supusă și recunoscătoare față de cei care au spoliat-o), ci au fost de mult externalizați prin țările calde – mult mai îngăduitoare (și primitoare) cu banii borfașilor de pretutindeni. Căci aceasta este de fapt adevărata cauză a sărăciei din România: nu faptul că nu putem atrage investiții și investitori, ci pentru că această țară sângerează economic într-o hemoragie financiară continuă, de peste 22 de ani, iar sângele economiei naționale, banii românilor – furați prin toate mijloacele – sunt scoși din țară zi de zi, miliard după miliard – îmbogățindu-i pe alții și sărăcindu-ne pe noi, ca popor. Căci o țară în care banii rămân, ei sunt reinvestiți și creează valori, oportunități, locuri de muncă, bunăstare și progres.

Din păcate, bogații României, conștienți că “s-a terminat cu șmecheria” – cu “vestul sălbatic” al jafului fără pedeapsă – au scos (și scot în continuare) din țară toți banii pe care îi fură, făcând din România doar o haltă de popas, în goana lor spre înavuțire.

Dacă Becali crede că cineva îi va deplânge lipsa, se înșeală. Dimpotrivă, aștept cu interes ziua în care Justiția le va da ani grei de pușcărie tuturor excrocilor, impostorilor și șmenarilor care au făcut averi ilicite – și îi va forța să părăsească pentru totdeauna România – de teama pușcăriei. Abia atunci vom putea spune că avem o șansă la normalitate, la progres.

 

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares