Vă stau în gât icoanele și crucifixele din școli. Biserica și învățătura sa vă oripilează. Filosofiile creștină, mozaică și musulmană, care stau la baza principalelor religii de pe Pământ, vă dau dureri de cap. Tot ce înseamnă tradiție și istorie românească vă pute. Dar muriți de grija homosexualilor. Scârnăviilor! Jos, labele poponare de pe copiii României!

Scârnăviilor! Jos labele poponare de pe copiii României! opinie Nu mi-a venit să cred când am citit că, la ColegiuGeorge Coșbuc din București, se promovează în mod deșănțat, scârbos, scârbavnic, infam, infect, împuțit, josnic, mișelesc, mizerabil, mârșav, puturos (și puteți adăuga aici toată lista de sinonime) această devianță psihică, această plagă a societății, care este prozelitismul homosexual.

M-am săturat să fiu bombardat de propaganda bolnavă a pidosnicilor și drepturile lor. Locul lor este în spitalele de psihiatrie. Ascundeți-vă în propriile voastre borte și lăsați-ne pe noi, cei normali, să trăim în liniște! Opriți-vă,scârnăviilor, și lăsați-ne în pace copiii după care vi se scurg balele! Dacă nu sunteți în stare să vă tratați, rămâneți ascunși în cavitățile voastre, de unde, an de an, alături de unii politicieni de “rahat” și diplomați de “cacao”, ieșiți pe stradă într-o procesiune băloșită, infectă, cu iz de fecale!

Pornind de la semnalul de alarmă tras de părinții elevilor de la ColegiuGeorge Coșbuc, prezentat de TVR, m-am scârbit și mai mult, după ce am citit pe blogul jurnalistului Victor Roncea că, ”la Facultatea de Sociologie, în data de 22 februarie, un “profesor” olandez ar fi urmat să facă prozelitism poponar și pedofilla invitația organizației minorităților sexuale „Accept”, într-o conferință în cadrul „Lunii istoriei LGBT”. Profesorul homosexual Gert Hekma, care predă „studiigay și lesbiene” la Departamentul de Sociologie și Antropologie al Universității din Amsterdam, susține teza departajării legale a pedofiliei de „epebofilie”, argumentând că pedofilia privește doar copiii sub 12 ani, iar „epebofilia”, adicăsexul adulților cu copii de peste 12 ani, este o stare de normalitate. Așa rezultă dintr-un interviu acordat publicației de psihologie și psihoterapie „Spiegeloog”, reprodus pe pagina lui Hekma de pe site-ul Universității din Amsterdam, scrie sursa citată, care face trimitere la site-ul Ziaristionline.ro.

Din fericire, se pare că evenimentul de la Facultatea de Sociologie a fost anulat. Însă, intenția rămâne. Și, atunci, întreb și eu: cine are interesul să otrăvească sufletul și mințile copiilor și tinerilor din România? Ce hram mai poartă și SRI-ul, în condițiile în care se încearcă distrugerea psihică și morală a copiilor din România? De ce nu ia nimeni nici o măsură împotriva campaniilor agresive de anihilare a ființei naționale și a simbolurilor și tradițiilor românești?

P.S. Sunt curios câți bani cheltuiește anual MAI pentru protecția poponarilor și lesbienelor care defilează sfidător și scârbos în București, pe lângă unul dintre Sfintele Simboluri Naționale, aflate în Dealul Mitropoliei!

sursa: ziuaveche.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares