Masoneria le cere autoritilor romne s ia atitudine fa de valul de extremism din spaiul public, din ultima perioad, se arat ntr-un comunicat remis redaciei.

Marele Orient de Rit Scoian Autentic i Acceptat din Romnia solicit “intervenia autoritilor romne, precum i aplicarea legislaiei n vigoare, privind evenimentele din ultimii ani referitoare la nclcarea drepturilor omului, promovarea unor concepte discriminatorii, rasiste, care ne amintesc de anii 1935-1944“.

Masonii vorbesc despre profanarea mormintelor unor comuniti etnice, politicienii care s-au afiat n uniforme naziste, negarea Holocaustului i sterilizarea femeilor rome i a femeilor cu venituri reduse.

Solicitm autoritilor romne s ia msurile legale i prompte care se impun pentru prevenirea unor asemenea manifestri, care ncalc flagrant drepturile i libertile, ntr-un stat democratic i aduc un deserviciu major imaginii Romniei. nc o dat, se demonteaz deficienele din sistemul educativ existent n ara noastr“, se arat n comunicatul Marelui Orient RSAA.

 

sursa: romanialibera.ro

comentariu rapcea.ro: este uluitor de ct prefctorie și fțrnicie dau dovad acești indivizi cu șorțulețe. Ei, care sunt prinții minciunii, ai politicilor criminale de control și ucidere n mas a populației planetei, au tupeul și nerușinarea s acuze de “extremism” ?!

Aceasta nu este dect o alt tactic de descurajare a celor ce nc mai au capacitatea de a se revolta mpotriva sistemului și a roadelor lui amare (pentru noi), prin catalogarea ca EXTREMISM a tot ceea ce se opune sau nu este conform planurilor oculte ale masoneriei. Cea mai mare fric a masonilor este ca lumea s nu se trezeasc și s se revolte mpotriva planurilor lor.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *