Masoneria le cere autorităților române să ia atitudine față de valul de extremism din spațiul public, din ultima perioadă, se arată într-un comunicat remis redacției.

Marele Orient de Rit Scoțian Autentic și Acceptat din România solicită “intervenția autorităților române, precum și aplicarea legislației în vigoare, privind evenimentele din ultimii ani referitoare la încălcarea drepturilor omului, promovarea unor concepte discriminatorii, rasiste, care ne amintesc de anii 1935-1944“.

Masonii vorbesc despre profanarea mormintelor unor comunități etnice, politicienii care s-au afișat în uniforme naziste, negarea Holocaustului și sterilizarea femeilor rome și a femeilor cu venituri reduse.

Solicităm autorităților române să ia măsurile legale și prompte care se impun pentru prevenirea unor asemenea manifestări, care încalcă flagrant drepturile și libertățile, într-un stat democratic și aduc un deserviciu major imaginii României. Încă o dată, se demontează deficiențele din sistemul educativ existent în țara noastră“, se arată în comunicatul Marelui Orient RSAA.

 

sursa: romanialibera.ro

comentariu rapcea.ro: este uluitor de câtă prefăcătorie și fățărnicie dau dovadă acești indivizi cu șorțulețe. Ei, care sunt părinții minciunii, ai politicilor criminale de control și ucidere în masă a populației planetei, au tupeul și nerușinarea să acuze de “extremism” ?!  

Aceasta nu este decât o altă tactică de descurajare a celor ce încă mai au capacitatea de a se revolta împotriva sistemului și a roadelor lui amare (pentru noi), prin catalogarea ca EXTREMISM a tot ceea ce se opune sau nu este conform planurilor oculte ale masoneriei. Cea mai mare frică a masonilor este ca lumea să nu se trezească și să se revolte împotriva planurilor lor.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer