Cristi Pietrăreanu, actorul din filmul “Noi doi” s-a sinucis în urmă cu două zile. Motivele sinuciderii nu au fost făcute publice însă deja activiștii gay din România își ling buzele, ațâțați de ideea acreditării sinuciderii din motive de excludere socială și discriminare.

 

În acest sens, Asociația Accept a și postat un anunț pe siteul organizației în care anunță moartea “artistului”, citând o frază “memorabilă” a acestuia: “„Vreau sa stiu cum e sa fiu acceptat, sa fim egali, sa fiu liber!” Treaba asta sună suspect de asemănător cu lozinca revoluției franceze, ce vorbește despre “Libertate, Egalitate și Fraternitate” – “idealuri” iluministe care au dus la cea mai cumplită prigoană împotriva creștinismului și la decapitarea (la propriu !) a regalității franceze (un alt dicton al revoluționarilor francezi era “cu mațele ultimului popă, să spânzurăm pe ultimul dintre regi”.)

 

Revenind la sinucigașul Cristi Pietrăreanu – acesta riscă să devină portdrapelul activismului homosexual din România, dovada „vie” a discriminării și excluderii sociale la care sunt supuși homalăii mioritici.

 

Deși oficial, Accept-ui îi invită pe cei care l-au cunoscut (probabil intim) pe defunct, să îi aducă un ultim omagiu “pe 31 ianuarie, intre orele 9-13, la capela IML din Bucuresti”, pe din dos, pidosnicii anunță deja evenimente propagandistice în jurul acestei sinucideri “binevenite” pentru a scoate din anonimat Luna LGTB. Iat[ cum sună pe un site, anunțurile pentru aceste “evenimente” – de a căror activism dubios se arată revoltați chiar și homosexualii:

 

 George, prietenul lui Cristi, care trebuie ca se simte la capatul puterilor avand in vedere ca si-a pierdut jumatatea, este ofertat sa participe repede-repejor la un event in care sa se difuzeze filmul “Noi Doi” (vezi mai multe detalii despre film) si sa tina un speech inaintea difuzarii filmului. Da’ acum, cat subiectul e hot si sa ne pozam cu el, sa iasa ceva grandios daca e cu putinta, pentru ca noua “ne pasa”. Oare taman asta ii trebuie lui George acum, in aceste momente? Sa tina speech-uri despre acceptarea gay-ilor, egalitate si suport… in conditiile in care jumatatea lui s-a facut piftie!? Intreb si eu…

 

 Mai jos, un alt comentator al tragediei acestui James Deen gay de Românica, spune, legat de inițiativa de organizare a unei petreceri de “comemorare” a sinuciderii lui Pietrăreanu:

 

nu ma indoiesc ca intentiile proprietarilor de cluburi sunt bune legate de aceasta omagiere, insa punerea in aplicare e proasta. Cred ca a fost ceva de genu’: “Fata, stii la ce ma gandeam fata? La ce fata? Hai fata sa facem Black Day, vineri! Bine fataaaaaa… ce idee buna fata, hai sa facem!”. Deci io is absolut convins ca a fost ceva apropiat. Altfel nu-mi explic cum ii poate trazni unui om intreg la minte sa omagieze un prieten in cluburi gay.

 

 La care un altul răspunde: “ Hai ma sa fim seriosi. Il omagiem pe Cristi la un dans, un gin tonic si o muie in toaleta. Splendid, ce sa zic.

 

 Una peste alta, (sau – unul peste altul – ca să fiu în ton cu “băieții” mai sus citați) sunt curios dacă respectivul va avea parte de un sobor de preoți la îngropăciune, emisiuni televizate pe tema discriminării care l-a împins (chipurile !) la sinucidere – și în general tot arsenalul mediatic al poponauților susținuți de Soroș.

 

 Probabil că respectivul (Dumnezeu să îl ierte !) și-a luat viața din pricina sentimentului de ratare și alienare pe care îl trăiesc toți homosexualii – fapt ce ar trebui să constituie un semnal de alarmă pentru toți – în condițiile în care (statistic vorbind), este dovedit faptul că rata sinuciderilor în rândul homosexualilor este de aproape 3 opri mai mare decât în rândurile populației hetero.

 

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares