Cristi Pietr„reanu, actorul din filmul “Noi doi” s-a sinucis Ón urm„ cu dou„ zile. Motivele sinuciderii nu au fost f„cute publice Óns„ deja activiștii gay din Rom‚nia Óși ling buzele, aț‚țați de ideea acredit„rii sinuciderii din motive de excludere social„ și discriminare.

 

őn acest sens, Asociația Accept a și postat un anunț pe siteul organizației Ón care anunț„ moartea “artistului”, cit‚nd o fraz„ “memorabil„” a acestuia: “„Vreau sa stiu cum e sa fiu acceptat, sa fim egali, sa fiu liber!” Treaba asta sun„ suspect de asem„n„tor cu lozinca revoluției franceze, ce vorbește despre “Libertate, Egalitate și Fraternitate” – “idealuri” iluministe care au dus la cea mai cumplit„ prigoan„ Ómpotriva creștinismului și la decapitarea (la propriu !) a regalit„ții franceze (un alt dicton al revoluționarilor francezi era “cu mațele ultimului pop„, s„ sp‚nzur„m pe ultimul dintre regi”.)

 

Revenind la sinucigașul Cristi Pietr„reanu – acesta risc„ s„ devin„ portdrapelul activismului homosexual din Rom‚nia, dovada „vie” a discrimin„rii și excluderii sociale la care sunt supuși homal„ii mioritici.

 

Deși oficial, Accept-ui Ói invit„ pe cei care l-au cunoscut (probabil intim) pe defunct, s„ Ói aduc„ un ultim omagiu “pe 31 ianuarie, intre orele 9-13, la capela IML din Bucuresti”, pe din dos, pidosnicii anunț„ deja evenimente propagandistice Ón jurul acestei sinucideri “binevenite” pentru a scoate din anonimat Luna LGTB. Iat[ cum sun„ pe un site, anunțurile pentru aceste “evenimente” – de a c„ror activism dubios se arat„ revoltați chiar și homosexualii:

 

George, prietenul lui Cristi, care trebuie ca se simte la capatul puterilor avand in vedere ca si-a pierdut jumatatea, este ofertat sa participe repede-repejor la un†event†in care sa se difuzeze filmul “Noi Doi” (vezi mai multe detalii despre film) si sa tina un†speech†inaintea difuzarii filmului. Da’ acum, cat subiectul e†hot†si sa ne pozam cu el, sa iasa ceva grandios daca e cu putinta, pentru ca noua “ne pasa”. Oare taman asta ii trebuie lui George acum, in aceste momente? Sa tina speech-uri despre acceptarea†gay-ilor, egalitate si suport… in conditiile in care jumatatea lui s-a facut piftie!? Intreb si eu…

 

Mai jos, un alt comentator al tragediei acestui James Deen gay de Rom‚nica, spune, legat de inițiativa de organizare a unei petreceri de “comemorare” a sinuciderii lui Pietr„reanu:

 

nu ma indoiesc ca intentiile proprietarilor de cluburi sunt bune legate de aceasta omagiere, insa punerea in aplicare e proasta. Cred ca a fost ceva de genu’: “Fata, stii la ce ma gandeam fata? La ce fata? Hai fata sa facem Black Day, vineri! Bine fataaaaaa… ce idee buna fata, hai sa facem!”. Deci io is absolut convins ca a fost ceva apropiat. Altfel nu-mi explic cum ii poate trazni unui om intreg la minte sa omagieze un prieten in cluburi gay.

 

La care un altul r„spunde: “ Hai ma sa fim seriosi. Il omagiem pe Cristi la un dans, un gin tonic si o muie in toaleta. Splendid, ce sa zic.

 

Una peste alta, (sau – unul peste altul – ca s„ fiu Ón ton cu “b„ieții” mai sus citați) sunt curios dac„ respectivul va avea parte de un sobor de preoți la Óngrop„ciune, emisiuni televizate pe tema discrimin„rii care l-a Ómpins (chipurile !) la sinucidere – și Ón general tot arsenalul mediatic al poponauților susținuți de Soroș.

 

Probabil c„ respectivul (Dumnezeu s„ Ól ierte !) și-a luat viața din pricina sentimentului de ratare și alienare pe care Ól tr„iesc toți homosexualii – fapt ce ar trebui s„ constituie un semnal de alarm„ pentru toți – Ón condițiile Ón care (statistic vorbind), este dovedit faptul c„ rata sinuciderilor Ón r‚ndul homosexualilor este de aproape 3 opri mai mare dec‚t Ón r‚ndurile populației hetero.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares