Interviu cu Tiberiu Bărbăciorul, avocatului lui Gregorian Bivolaru, la ieșirea din sala de judecată de la procesul de la Cluj

Foarte tare partea cu “declarațiile de pe parcursul urmăririi penale“, care nu sunt “fondate“. De obicei, acuzele sunt nefondate. Declarațiile (martorilor, învinuiților, inculpaților, părților vătămate, civile sau responsabile civilmente) sunt doar… declarații ce atestă sau nu o anumită situație de fapt 🙂

Ce mai rezumă domnul avocat despre părțile vătămate !? Că (cică !) acestea au fost “supuse la muncă care nu au fost retribuită” fapt care nu se verifică… deoarece aceste activități… “au fost desfășurate de bună voie” :))))) iar ca supremă dovadă a acestui lucru, una dintre părțile vătămate a declarat că regretă că a plecat din MISA și cere să fie reprimită !!!

Mă întreb cumva dacă domnul avocat nu își desfășoară activitatea de apărător a lui GB tot “de bună voie” însă în schimbul unor sume mai mult decât consistente de bani. Sunt curios dacă ar putea fi “convins” (unii ar putea spune PROSTIT) de către clientul său, să presteze apărare juridică doar pentru cazare și masă, cum spune că au primit pentru munca lor părțile vătămate din dosar.

Și o ultimă întrebare ce s-ar cuveni pusă domnului avocat: dumnealui crede în “misiunea spirituală” a clientului său ? NU !? Așa credeam și eu. Dumnealui crede în puterea financiară a clientului. În schimb părțile vătămate chiar credeau în “misiunea spirituală” a lui GB !

 Voie bună !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *