SAPIENS VERSUS HOMO SI HOMO VERSUS SAPIENS. SUA SI UE VERSUS ROMANIA? DESPRE BOALA HOMOSEXUALILOR IN SFINTELE SCRIERI

Eroii Rezistentei Anticomuniste - Muzeul Taranului Roman atacat de homosexualii UE si SUASUA SI UE VERSUS ROMANIA?

In cele cateva zile de cand s-a declansat scandalul homosexualilor s-au cernut si adancit, pentru noi, observatorii avizati ai razboiului impotriva Romaniei, fronturile de atac la zi pe care mizeaza dusmanii romanilor si executantii lor teleghidati. Dupa o hartuiala de 23 de ani, ce a continut operatiuni eficiente de manipulare in masa si spalare a creierelor, in principal prin intermediul mass-media si al universitatilor reocupate si, mai nou, a scolilor si liceelor, agentii anti-Romania socotesc ca au ajuns la momentul in care pot ataca frontal cel mai important bastion de rezistenta si salvare nationala: Ortodoxia. Asadar, cu toate tunurile pe Ortodoxie!

Campaniile mediatice sustinute din ultimele luni - de la atacul la manualele si orele de religie pana la clasica ponegrire a Catedralei Mantuirii Neamului si Bisericii Nationale, si, acum, la provocarea guralivilor homosexuali inventati -, demonstreaza ca noii tanchisti ai Armatei Rosii, de data aceasta catarati pe antenele televiziunilor, simt si stiu ca este un moment propice pentru un atac masiv.

In mod ciudat, sustinatorii noilor brigazi rosii, finantate in special de Reteaua Deschisa Soros, fac parte din Ambasada tarii pentru a caror interese globale militarii romani isi dau viata, cand si cand, pe fronturi care, de altfel, nu le apartin. Excludem Olanda care este o inamica recunoscuta a Romaniei. Vorbim doar de Statele Unite ale Americii. Comunicatul remis de “ofiterul cultural” al Ambasadei SUA, Edwina Sagitto  - de ce nu-si zice direct “comisar”, cum era pe vremurile URSS? – este  o insulta la adresa intregului popor roman. Deloc uimitor, autoritatile de azi ale Romaniei, personaje scoase din buzunarele de maruntis ale lui Soros, Rich si Ofer, nu au zis nici “pas” la acest afront ordinar. Numai spectrul vulturului sur de pe stema americana pare sa fie de ajuns ca sa-i bage pe sub mese pe oficialii MAE sau ai Ministerului Culturii, invizibili in tot scandalul facut de propagandistii homosexuali in asaltul lor asupra Muzeului Taranului Roman. Dar ce te faci daca vulturul pe care-l stiam si noi odata azi nu e, de fapt, daca ne uitam mai bine in curtea Ambasadei SUA, decat o oratanie, care nici oua nu mai face, pentru ca e… lesbiana?

Conform misiunii Serviciului Roman de Informatii pe acest pamant, specialistii nostri apara pe langa multe altele si valorile constitutionale, respectiv nationale. Citez: “Demersurile noastre vizează și agresiunile asupra valorilor identitare românești, concretizate în acțiuni autonomist-separatiste sau presiuni asupra comunităților românești din spațiile limitrofe țării (…).”

Dincolo de retorica propagandistica a brigazilor si intelectualilor rosii, gruparile si indivizii la care facem referire, abil deghizati in exponenti ai “societatii civile”, mai precis “in civil”, sunt adeptii unor ideologii extremiste, ce tintesc suprimarea vietii natiunii, daca luam in considerare atacul la valorile familiei si distrugerea fundamentelor statului roman. Si, pe deasupra, au si legaturi concrete cu gruparile extremiste ce vizeaza “actiuni autonomist-separatiste”. In acelasi timp, nu cred ca trebuie sa dau eu consultatii de orbu’ gainii SRI, ca sa se observe ca atacul la un Muzeu al traditiilor nationale se inscrie exact in “demersurile vizate”, respectiv “agresiuni asupra valorilor identitare romanesti“, de data aceasta aflate chiar in inima Cetatii.

Se ridica intrebarea: cum a prevenit SRI in ultimii 23 de ani erodarea fiintei nationale de catre aceste grupari extremiste antiromanesti si exponentii lor vizibili, dintre care, principalii cel putin, in acest caz, sunt si protagonisti cunoscuti intr-un voluminos dosar ce priveste o importanta operatiune de spalarea de bani cu manutzele lui Vintu, Patriciu si Sorin Marin? Sa raspund tot eu: pai, prin prezentarea lor in… pictoriale, in… revista SRI! Ce pacat, totusi, ca lipseste tocmai poza cu jumatatea de iepure si schiopul pe canalele din Delta…

Desigur, nu e exclus ca vreun tanar neinstruit de la monitorizare sa incadreze acest articol la cele cu bulina rosie. Nu, nu este un atac la SRI. Asa cum nu este nici unul la SUA. Este doar un semnal. Asa cum i-am spus chiar ieri foarte atentului analist pentru Romania de la Vocea Rusiei, care nu a pierdut prilejul de a marca pe contul de pe Facebook o bila neagra pentru SUA cu ocazia acestui scandal pervers: “Poate parea paradoxal cum SUA si UE reusesc ca prin politicile lor ideologice extremiste, de tipul ‘revolutiei culturale homosexuale’, cu tot ceea ce deriva din aceasta – legalizarea casatoriilor intre homosexuali, adoptii, distrugerea familiei, etc – sa ne impinga spre bratele pravoslavnicei Rusii de care ziceau ca ne salveaza daca intram sub cupolele lor.” Mesajul se incheia astfel: “Revenind la subiectul semnalat de Dvs: noii tovarasi care defileaza sub steag strain dar cu curcubeul in gura, si-o fac cu mana lor. Sper macar sa existe unii strategi occidentali onesti care regreta porcariile reprezentantilor lor diplomatici in Romania. Daca nu, sa fie sanatosi!”.

Repet: pentru ce mor militari romani aiurea in lume? Pentru ca sa vina un comisar cultural inversionist cu armata lui/ei de curci bete sa ne spurce noua Muzeul Taranului, recreat dupa ce mare parte din ”extremistii” prezenti pentru a ni-l apara am stat in primul rand in fata tancurilor si mitralierelor regimului comunist? Iar apoi am contribuit fiecare cum a putut la renasterea muzeului distrus de bolsevici in urma cu 60 de ani. A venit tzatza Edwina din Rwanda sa ne invete pe noi cultura noastra la noi acasa?

In plina putere a URSS Ceausescu l-a mutat pe soldatul rus (cel descris plastic si de Pastorel Teodoreanu) din Piata Victoriei in balariile de la sosea. Iar noi nu putem, in plina democratie, sa le spunem “aliatilor nostri dragi” sa-si tina soldateii homosexuali in lesa, mai pe la ei pe-acasa, prin budoarele Ambasadei SUA? N-ar fi mai bine sa facem un schimb? Sa-i trimita pe-astia prin Irak si Afganistan si sa ni se intoarca noua militarii acasa?

Si, ca sa merg si mai departe: pentru ce suntem noi in Uniunea Europeana? Ca sa ne vina ordin de la Bruxelles ca suntem obligati sa acceptam casatoriile intre homosexuali si, mai mult, adoptiile de copii in noile ”familii homosexuale”? Nu zau, poate sa spuna cineva concret care sunt avantajele Romaniei in UE, dincolo de jaful la care am fost supusi mai ceva ca pe vremea sovromurilor, fanariotilor si otomanilor? Se uita vreun strateg platit din banii nostri la ce se intampla in Marea Britanie? Cam cat credeti ca mai e pana cand o sa apara si in Romania o miscare anti-europeana, in cazul in care “valorile” europene ce ni se impun sunt anti-crestine si anti-umane, ca sa ne referim doar la homosexualitate si pedofilie? Stiti, stimati SRI-isti, ca daca nu faceam noi scandal, azi, la scoala voastra de cadre de la Sociologie, va invata un “profesor” de pedofilie olandez cum sta treaba cu copiii? Asta tot in cadrul “manifestarilor culturale si stiintifice” ale ”Lunii Istoriei LGTB” a agitatorilor Soros si Accept, Mircea Toma si compania de facut zgomote, finantate cu larghete de Ambasada Olandei si Ambasada Americii, draga noastra “aliata strategica” care-si respecta aliatul cam de la jumatatea jetului in jos (sau, dupa caz, in sus).  Sau nu stiti ca “dusurile aurii” fac parte din “drepturile si libertatile homosexualilor”? Mare grija, sa nu cumva sa-i discriminati pe-aia din “mafia roz”, de pe la Palatele Victoria si Cotroceni, interzicandu-le “drepturile” baltite! Ca se da Mircea Toma cu fundul de pamant si cine stie ce se-ntampla… Cade “Guvernul neonazist“!

Cine mai apara, oare, Romania? Pe frontul de vest, la fel ca pe frontul de est, nimic nou. Dar pe frontul romanesc?

Asa cum am evaluat si noi inca de la inceput, scandalul homosexualilor a fost regizat destul de sleampat doar pentru o condamnare si mai acerba a Ortodoxie, dupa cum bine observa intr-o analiza la obiect Doxologia, portalul de media al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei . Suspiciunile noastre, si obligatia de a lua in considerare miscarile de bambilici ale adversarilor, s-au confirmat la finalul evenimentului, cand, neatenta Daniela Prisacariu, organizator “Active Watch”, vorbind la telefon dupa incidentele provocate de propagandistii homosexuali la Muzeul Taranului Roman, a afirmat, textual: “A iesit totul foarte bine!”.

La acest editorial de simplu jurnalist scarbit si revoltat am incercat si o versiune mai induhovnicita, pe care v-o ofer mai jos:

SAPIENS VERSUS HOMO

Omul este împlinit numai prin Iubire. Dar înțelegerea acestui concept, acestei realități duhovnicești, diferă, mai mult decât orice, în funcție de credința fiecăruia, căci prin credință se sintetizează toate valorile noastre. Dacă pentru un budist a iubi înseamnă a-ți autodistruge puterea de a iubi, iar pentru păgân iubirea este adesea egală cu plăcerea unei idei, a unui sentiment sau a unei senzații, pentru creștin a iubi este A FI întru sfințenie. De aceea va fi teribil de greu pentru o societate tradițional creștină, în care concepția despre iubire are în vedere veșnicia și starea sufletului înaintea lui Dumnezeu, să accepte ideea despre iubire pe care o promovează homosexualii, care este antipodul acestui concept. Va fi greu să se armonizeze cineva cu o lege care se împotrivește cosmologiei acestui popor, încă de dinainte de a fi creștinat, darămite după. Românul, prin definiție, este metafizic. Americanul, prin definiție, este ultrafizic. Ori… Omul nu este animal, omul este chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

Conștiința, glasul lui Dumnezeu în om, dă în fiecare clipă mărturie despre Adevăr. În istoria mișcărilor sociale din ultimul veac vedem o din ce în ce mai puternică direcție de ascundere de conștiință, de voită răsucire a cuvintelor și, în speță, a Legii, prin care sensul lor se reprezintă în plan politic. În cazul majorității păcatelor, omul, voind să fugă de responsabilitatea sa de a se sfinți, de responsabilitatea sa veșnică înaintea lui Dumnezeu, încearcă în fel și chip să se convingă mai ales pe sine, dar și pe ceilalți, că nu greșește. Cum se poate înțelege exhibarea în public a preferințelor de plăcere trupească, un lucru atât de intim, decît ca o reacție limpede de autojustificare în fața propriei conștiințe?

Învățătura Bisericii Ortodoxe Apostolice și Patristice, precum zic Sfânta Scriptură, Sfintele Soboare Apostolice, în privința homosexualității este următoarea: Canonul 4 al Sf. Grigorie de Nyssa spune că homosexualitatea este un păcat ucigător de suflet, de aceeași gravitate cu adulterul și zoofilia. Prin păcat se înlocuiește iubirea sfântă de Dumnezeu cu idolatrizarea a orice altceva. Homosexualitatea nu este o act de libertate și de iubire, ci un act de robie față de plăcere și o înjosire a persoanei umane.

Citim în Evanghelie pilda femeii prinse în adulter: adusă de farisei să fie osîndită, Domnul răspunde: cine e fără de păcat să arunce primul piatra, iar apoi spune femeii: nici Eu nu te osândesc, dar de acum să nu mai greșești! În ambele rînduri El nu-i spune că n-a păcătuit, ci dimpotrivă, că păcatul ei e mare, însă pocăința ei și milostivirea Lui sînt și mai mari. Căci Dumnezeu-Cuvântul, Domnul nostru Iisus Hristos, n-a venit ca să judece lumea, ci ca s-o mântuiască. Cel ce scade, din voia sa și prin faptele sale, harul dumnezeiesc din sine, e vrednic de lacrimi, de rugăciuni și de învățătura mântuirii.

În Creștinism, între două persoane, fie omenești, fie între persoana omenească și Persoana Dumnezeirii, unirea are drept scop slăvirea lui Dumnezeu și rodirea sfințeniei. Între două persoane de același sex nu poate fi nici rod de naștere de persoane, nici rod sufletesc de naștere a sfințeniei, cu atît mai puțin vreo laudă a Dumnezeirii. Orice faptă ce nu dă viață veșnică dă moarte veșnică. Este trist că românii, de 2000 de ani creștini, ajung în doar cațiva ani de propagandă mediatică, foarte asidua, ce-i drept, să fie îndoctrinați de idei anti-umane și anti-hristice.

Dumnezeu să ne păzească neamul și întreaga omenire, de uitarea de El, și de moartea sufletească. Amin.

DESPRE BOALA HOMOSEXUALILOR (care poate fi vindecata) IN SFINTELE SCRIERI:

Canonul 18 al Sfîntului Ioan Postitorul: Cel ce se turbează asupra părții bărbătești, s-a socotit a se opri de împărtășire trei ani, plîngînd și ajunînd, și numai către seară hrană uscată mîncînd, și 200 de metanii făcînd. Iar de iubește mai mult lenevirea, să plinească cei 15 ani, [ce se cuvin pentru ispășire. Aceeași și pentru femeia ce face asemenea cu femeie.]

[Tîlcuire a Sfîntului Nicodim Aghioritul: Canonul acesta îi canonisește a nu se împărtăși pe cei ce se culcă cu bărbații (adică pe cei ce fac păcatul sodomiei) trei ani, și a-și plînge păcatul, și pînă seara postind, să mănînce uscătură, și să facă în fiecare zi 200 de metanii. Iar de nu va voi să păzească acestea pentru lenevire, să urmeze după Canonul 62 al Marelui Vasilie.]

Epistola Sfîntului Apostol Pavel către Romani 1:24-28:  «Pentru aceea i-a și dat Dumnezeu pe ei întru poftele inimilor lor întru necurăție, ca să se spurce trupurile lor întru sineși. Că au mutat adevărul lui Dumnezeu întru minciună; și au slujit mai mult făpturii decît Făcătorului, Carele este binecuvîntat în veci, Amin. Pentru aceea i-a dat pe ei Dumnezeu întru patimi de ocară; că și femeile lor și-au schimbat rînduiala cea firească întru ceea ce este împotriva firii. Așijderea și bărbații, lăsînd cea după fire rînduială a părții femeiești, s-au aprins întru pofta lor unul spre altul, bărbați cu bărbați rușinea lucrînd-o; și răsplătirea ce li se cădea a rătăcirii lor, întru sineși luînd-o. Și precum nu au căutat a avea pe Dumnezeu întru cunoștință, așa i-a dat pe ei Dumnezeu întru minte neiscusită (nepricepută) a face cele ce nu se cuvin.»

Epistola I Sfîntului Apostol Pavel către Corinteni 6:9-13:  « Nu vă înșelați: nici curvarii, nici slujitorii idolilor, nici preacurvarii, nici malahenii, nici sodomenii, nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici ocărîtorii, nici răpitorii, Împărăția lui Dumnezeu nu o vor moșteni! Toate îmi sînt slobode, dar nu toate îmi sînt de folos; toate îmi sînt slobode, ci nu voiesc să fiu biruit de ceva. Trupul nu este pentru curvie, ci al Domnului este.»

Epistola Sfîntului Apostol Pavel către Timotei 1:2:  «Te-am rugat să poruncești unora să nu învețe întru alt chip, decît iconomia lui Dumnezeu cea întru credință, de la care unii rătăcind s-au întors la cuvinte deșarte. Nu dreptului este pusă lege, ci celor fărădelege și nesupuși, necredincioșilor și păcătoșilor, nedrepților și spurcaților, ucigătorilor de tată și ucigătorilor de mumă, ucigătorilor de oameni, curvarilor, sodomenilor, tîlharilor, mincinoșilor, celor ce se jură strîmb; și orice altceva se împotrivește învățăturii celei sănătoase, după Evanghelia Slavei a Fericitului Dumnezeu.»

Epistola II a Sfîntului Apostol Petru 2-19: «Și mulți vor merge în urma desfrînărilor lor, prin care se va huli calea Adevărului. Și pentru lăcomia cu cuvinte amăgitoare pe voi vă vor precupi; a cărora judecata încă mult nu zăbovește, și pierzarea lor nu dormitează. Că Dumnezeu pe îngerii care au greșit nu i-a cruțat, ci cu lanțurile întunericului în tartar legîndu-i, i-a dat spre judecată a se păzi, și lumea cea dintîi nu o a cruțat, ci pe Noe al optulea mărturisitor al dreptății l-a păzit, potop în lume acelor necredincioși aducînd, și cetățile sodomenilor, și ale gomorului arzîndu-le, cu sfărmare le-a osîndit; pildă punînd celor ce vor să petreacă întru păgînătate. Și pe dreptul Lot, ce era necăjit de petrecerea celor fărădelege întru desfrînare, l-a izbăvit, pentru că dreptul acela, viețuind între dînșii, cu vederea și cu auzul din zi în zi își chinuia sufletul cel drept cu faptele lor cele fărădelege. Știe Domnul pe cei binecredincioși a-i izbăvi de ispită, iar pe cei nedrepți a-i păzi la ziua judecății că să fie chinuiți.

Iar mai vîrtos pe cei ce umblă dinapoia trupului întru pofta spurcăciunii, și de Domnie nu bagă seamă, îndrăzneți obraznici, slavele hulind nu se cutremură, unde îngerii cu tăria și cu puterea mai mari fiind, nu aduc asupra lor înaintea Domnului judecată cu hulă. Iar aceștia – ca niște dobitoace necuvîntătoare, cele ce nu înțeleg hulind ei, întru stricăciunea lor vor pieri, luînd plata nedreptății, dulceață socotind ei desfătarea cea din toate zilele, spurcați și necurați, care se hrănesc cu înșelăciunile lor, ochi avînd plini de preacurvie și de păcat nepărăsit, amăgind sufletele cele neîntărite, inimă deprinsă în lăcomie avînd, fiii blestemului. Lăsînd calea cea dreaptă, au rătăcit. Aceștia sînt izvoare fără de apă, nori care se poartă de vifor, cărora negura întunericului în veac se păzește. Pentru că cele semețe ale deșertăciunii spunînd, amăgesc cu pofte trupești și cu desfrînări pe cei ce cu adevărat au scăpat de la cei ce viețuiesc întru înșelăciune. Slobozenie lor făgăduindu-li-se, singuri robi fiind ai stricăciunii; pentru că ori de ce s-a biruit cineva, despre aceea s-a și robit.»

Epistola Sfîntului Apostol Iuda 1:7-21:  «Precum Sodoma și Gomora, și cetățile cele dimprejurul lor care întru același chip curveau, și umblau în urma altui trup, sînt puse înainte întru pildă a focului celui veșnic muncă luînd. Asemenea și aceștia vise visînd, trupul își spurcă, și domnia leapădă, și slavele hulesc. Iar Mihail Arhanghelul, cînd cu diavolul pricindu-se grăia pentru trupul lui Moise, nu a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: Certe-te pe tine Domnul! Iar aceștia cîte nu știu, hulesc; și cîte după fire ca niște dobitoace necuvîntătoare știu, întru acelea se strică. Vai lor, că în calea lui Cain au umblat, și întru înșelăciunea lui Valaam prin mită s-au vărsat, și întru împotrivirea în cuvinte a lui Core au pierit. Aceștia sînt între dragostele voastre ca niște pietre în mare acoperite de apă, împreună cu voi mîncînd, fără de frică pe sine păscîndu-se; nori fără de apă ce se poartă de vînturi, copaci tomnateci neroditori, de două ori morți și dezrădăcinați, valuri sălbatice de mare spumegîndu-și rușinile lor, stele rătăcitoare cărora negura întunericului în veac se păzește. Și a prorocit de aceștia și Enoh, cel al șaptelea de la Adam, zicînd: Iată, a venit Domnul întru întunerece de sfinți îngerii Săi, ca să facă judecată împotriva tuturor, și să mustre pe toți necredincioșii de toate faptele păgînătății lor, cu care au făcut fărădelege, și de toate cuvintele lor cele aspre, care au grăit împotriva lui păcătoșii cei necredincioși. Aceștia sînt cîrtitorii, grăitorii de rău care umblă după poftele lor cu păgînătate și cu călcare de lege, și gurile lor grăiesc cele cu semeție, mirîndu-se de fețe pentru vreo dobîndă. Iar voi, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele care s-au zis mai înainte de Apostolii Domnului nostru Iisus Hristos. Căci au zis vouă că în vremea de apoi vor fi batjocoritori care vor umbla după poftele lor cele necurate. Aceștia sînt cei sufletești, duh neavînd. Iar voi, iubiților, întru sfîntă credința voastră zidindu-vă, și întru Duhul Sfînt rugîndu-vă. Pe voi singuri întru dragostea lui Dumnezeu să vă păziți, așteptînd Mila Domnului nostru Iisus Hristos, spre viața cea veșnică.»

Apocalipsa Sfîntului Apostol Ioan 22:11-16:  «Cel ce face strîmbătate, mai facă strîmbătate; și cel ce spurcă, mai spurce; și cel drept, mai facă dreptate; și cel sfînt, mai sfințească-se. Iată viu degrab; și plata mea cu Mine, ca să dau fiecăruia precum va fi fapta lui. Eu sînt Alfa și Omega; Începutul și Sfîrșitul; cel dintîi și cel de pe urmă.
Fericiți cei ce fac poruncile Lui, ca să fie stăpînirea lor peste lemnul vieții și pe porți să intre în cetate. Iar afară cîinii și fermecătorii și curvarii și ucigașii și închinătorii de idoli și tot cel ce iubește și face minciuna. Eu Iisus am trimis pe Îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea în biserici.»

Evanghelia de la Luca 17:2-3: «În zilele lui Lot oameniii mîncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, zideau. Iar în care zi a ieșit Lot din Sodoma, a plouat foc și piatră pucioasă din cer, și a pierdut pe toți.»

Evanghelia după Matei 10:14-15  «Oricine nu va primi pe voi, [pe Apostoli], nici va asculta cuvintele voastre, ieșind din casă, sau din cetatea aceea, scuturați praful de pe picioarele voastre. Amin grăiesc vouă, că mai ușor va fi pămîntului Sodomului și Gomorului în ziua judecății, decît cetății aceea.»

Pentru conformitate,

Victor Roncea

Ilustratie cu Taranul Roman: Gazeta de Maramures

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *