Gorilieni, șerpilieni, cocalarienii, reptilienii, flocirieni, balaurienii, șobolanienii, chistovarienii, cretinilieni sunt teme discutate aprins la sediul Institutului Revoluției Romne din Decembrie 1989, o instituție cu nume pompos și sediu luxos (care a costat peste un milion de euro), creat anume pentru a-l satisface pe Ion Ilici Iliescu, capu’ la „rivoluția“ lu’ pește prjit.
Un giga membru de vrf al acestui Institut cu funcții și posturi pltite bine din banii statului romn, este „profesorul“ Lorin Fortuna. El este șeful mișcrii gorilienilor, care lupt pentru Salvarea Terrei, pentru c Ziua „Z“ e pe cale s vin și ne vor invada reptilienii și șerpilienii dintre noi, bine pitiți n sinergia meandrelor concretului (pentru a-l cita pe Șeful Suprem al Institutului, șobolanianul Ion Iliescu).


Deși pare dement complet, Fortuna, numit de Ion Iliescu din 2004 n Colegiul Național al Institutului Revoluției Romne, delireaz cu succes pe tot felul de posturi tv, debitnd teme pe care le discut științific n Colegiul de conducere al Institutului creat special pentru Ion Iliescu, instituție girat de Senatul Romniei, cu un buget n creștere continu de la an la an. Ultimul buget despre am reușit s aflm se ridic la suma de peste 17 miliarde de lei. Dotare, mașini, mobil de lux, salarii – toate acestea pentru a satisface nevoia lui Ion Iliescu de a justifica „academic“ și a legitima lovitura de stat moscovit prin care a fost așezat de sovietici n fruntea Romniei, dup ce i-a lichidat pe cei care i-au fost practic prinți adoptivi, pe Elena și Nicolae Ceaușescu.
Institutul are ca principal tem acoperirea crdșiei lui Iliescu cu Moscova. Iliescu a format o categorie similar cu „ilegaliștii“ de pe vremuri ai Partidului Comunist, cei care, „revoluționari“ și ei, s-au ales pe viaț cu diverse privilegii pentru participarea la komplotul rusesc de preluare a Romniei.
Un aspect mizer al combinațiunii este inventarea unei haite de nestui de aproape 30.000 de oameni, mulți dintre ei milițieni, securiști etc, care au primit certificate de revoluționar, ce le confer privilegii speciale inclusiv și mai ales de natur pecuniar. Sute de euro pe lun, pmnt, scutiri de taxe și impozite etc. Exact ca și foștii ilegaliști comuniști, aceștia constituie o mas de manevr, de fripturiști aflați la dispoziția lui Iiescu, cel care le-a semnat și nmnat valoroasele certificate.

Lorin Fortuna, buzduganul lui Ilici

Lorin Fortuna este unul dintre „emanații“ timișoreni nfrțiți cu“ emanații“ de tip Sergiu Nicolaescu și Dan Iosif de la București, ttucul tuturor acestor „politicieni“ fiind „revoluționarul de profesie“ Ion Iliescu.
Una dintre misiunile lui Lorin Fortuna este lansarea de amenințri cu pușcria la adresa celor care ndrznesc s conteste caracterul moscovit al așa zisei „rivolutii“. Astfel, n arhiva Institutului lui Iliescu se gsește urmtoarea declarație a lui Lorin Fortuna: „Discuțiile despre faptul c a fost revoluție sau lovitur de stat pot avea și o conotație juridic (…) n decembrie 1989 a fost o revoluție, așa este prevzut și n Constituție, iar cine neag acest adevr este pasibil de pedeaps“. Declarația este publicat n „Caietele Revoluției“ editate de Institutul Revoluției Romne din Decembrie 1989 nr. 3 (10)/2007, la pag. 14.
Acum, dup 20 de ani, s-au adunat destule probe ce demonstreaz c „revoluția „nu a fost altceva dect o operațiune ruseasc de la un cap la altul. Iliescu ncearc s forțeze logica public, instituind corpul revoluționarilor si un Institut „academic“ pentru a autentifica și legitima o „revoluție „care nu a avut loc de fapt, ci dimpotriv, s-a pus n lucrare un plan moscovit de „captare „a statului romn, utilizndu-se vechea agentur komiternist, care a aplicat un program de demantelare a averii naționale și distrugere pas cu pas a Romniei, exact pe principiile Manualului NKVD.
n realitate, ultimii eroi romni care ar fi meritat Recunoștinț din plin nu sunt haidamacii lui Ilici, ci acei romni adevrați care au murit luptnd cu arma n mn mpotriva sovieticilor. Cei care au luptat n munți ani de zile, pe cnd familiile lor erau schingiuite de comuniști. Ins cei care au luptat pentru dreptate, cu arma n mn, ca nea Gavril Ogoranu de exemplu, adevrații eroi ai acestei țri au fost puși la index și au fost tratați n scrb de statul romn.
Institutul unde activeaz „profesori“ demenți complet, ca acest Lorin Fortuna, este una dintre instituțiile care alimenteaz (pe banii romanilor!) un curent falsificator izvort direct de la Ion Iliescu, Tartorul-șef și comilitonii si, care execut o operațiune foarte scrboas tipic kaghebist. Membrii acestui centru ideologic falsificator au ca sarcin, ca obiectiv, „prelucrarea istoriei „noastre recente, printr-o așa-zis „normare „a temei comunismului. Normativ impus de ei și de grupul lor care are target ascuns. Ascuns pentru marele public și mai ales pentru noile generații.
Momentul 1989 a fost un schimb de piese iar așa-zisa Revoluție din 1989 a fost exact inversul unei adevrate mișcri de eliberare național. Am scpat de un drac – Ceaușescu, pus tot de ruși, care l-au „retras „punnd un loc un alt drac nc mai negru și mai scrbos – Ion Iliescu, att de obedient faș de stpnii si nct și-a ucis fr s clipeasc proprii prinți adoptivi, deoarece familia Ceaușescu l-a crescut și adoptat pe Ion Iliescu de mic.
Un tnr istoric romn, Constantin Corneanu, coleg cu Lorin Fortuna, n cadrul Institutului cu nume pompos și lung, ntr-o analiz nepublicata pe site-ul instituției n care și desfșoar activitatea se refer la contextul pre-revoluționar moscovit, definind clar originea moscovit a lansrii pe orbit a lui Ion Iliescu, recrutat nc din tinerețe, de pe cnd era președinte al asociației studenților strini n URSS.
Istoricul citeaz din surse strine și adug și propriile informații culese din alte arhive: „n partida sa de șah pentru dobndirea dominației mondiale, Kremlinul și-a sacrificat stpnirea asupra Europei de Est, a efectuat un schimb de piese pentru a-și asigura o mai bun penetrare a economiei și tehnologiei Europei occidentale“, afirma Lev Nevrozov n lucrarea „The Kremlin and the Western Politico-Cultural Establishment“, iar Jean-Francois Deniau, om politic și diplomat francez, afirma c Uniunea Sovietic și propusese drept scop acela de „a pleca pentru a rmne“.
(…) Cu puțin timp nainte s moar, n 1984, Secretarul general al CC al PCUS, Iuri Vladimirovici Andropov, fost președinte al KGB, a aprobat, n form definitiv, cu numele de cod „Golgota „, planul generalului KGB Mihail Liubimov. Operațiunea „Golgota „urma s aib patru etape esențiale: 1) dezorganizarea sistematic a rnduielilor politice și economice din URSS; 2) introducerea forțat a sistemului capitalist n varianta lui slbatic; 3) prelungirea direcționat a haosului; 4) revoluția socialist. Avea s urmeze n istoria Uniunii Sovietice și a lumii ceea ce poate fi denumit operațiunea „Complotul de Fum“.
Ion Iliescu a fost una din piesele locale ale specialiștilor KGB. Iar „revoluția“ sa nu este alteva dect o parte a Complotului de Fum. Și tot de fum sunt și „revoluționarii „si, sordida gașc de șmenari, cu care ncearc s se legitimeze n van dar și „academicienii“ si, de teapa gorilianului Lorin Fortuna, expertul n invazii extraterestre reptiliene. Culmea, pe undeva țcnitul de Fortuna are dreptate, cei care au invadat Romnia, cu Ion Iliescu n frunte, chiar sunt reptilieni-șerpilieni-ticloșieni.

Avertimentele colosalice, catastrofice ale expertului n „rivoluție“ al lui Ilici

Zgubiliticul ezoteric scoate din scfrlie chestii de senzație, dar nu poate fi acuzat c a luat-o razna deoarece el zice c doar aduce la cunoștinț ceea ce i s-a comunicat lui de ctre Ion Ilici Iliescu din partea Dispeceratului Central Galactic (DCG) al Civilizației Virtuale (CV) Goriliene (CV-Gor) dublu Modificate (CV-Gor-2Mod) loialiste (CV-Gor-2Mod-L), de pe planeta Nibiru: „Din investigațiile noastre, rezulta c de la extinderea și consolidarea religiei creștine (o perioad de aproximativ 2000 de ani) pn la ncheierea competiției civilizationale purtat cu civilizația virtual (CV) Serpiliana (prin reprezentanții mutanți civilizationali, din cadrul Planetei Tera, denumiți generic: luciferici), competiție cștigat de reprezentanții CV-Goriliene (CV-Gor), dar neacceptata nici de reprezentanții gruprii luciferice, și nici de anumite foruri superioare de conducere (la nivel superior celui planetar, care au ncercat s blocheze, prin agresiuni civilizationale, aplicarea practic a consecințelor legate de cștigarea respectivei competiții), DECP al Planetei s-a aflat pe varianta predominant nebenefica. (…) Situația anului 2012 este urmtoarea: 1. – Dac pn n anul 2012 se va reuși aducerea PL pe o variant de DECP benefic (accentuat, dominant sau predominant), poarta galactic (PG) se va deschide, iar PL va „evada“ din Zodiac și se va integra existențial n Constelational (ZGC), dup ce, n prealabil, va trebui s se produc urmtoarele evenimente: ncetarea existenței LF-PL la sfrșitul anului 2012, cu menținerea unei prți a Populației, selectata corespunztor, n cadrul unei noi LF care se va deschide, n cursul anului 2012, pe satelitul Remea (Luna), urmat n cursul anului 2013 de transformarea PL n astru pitic alb (APA), n care va exista doar Lumea Planetar Superioar (Ri, Paradis, Eden), dar corespunztor modificat, inclusiv printr-o selecție adecvat, urmat de traversarea PG la sfrșitul anului 2013.“
Mai urmeaz foarte multe chestii extrem de grave, care urmeaz s fie dezbtute la ședințele Institutului lui Ion Ilici Iliescu. (pentru detalii urmriți:

http://lorin-fortuna.ro/2012.html

și

http://www.youtube.com/watch?v=jLdfw_krzyo

și de asemenea un florilegiu aici:

http://www.veengle.com/s/Ioan%20Lorin%20Fortuna.html

A nu se uita, acest Lorin Fortuna v poate bga la pușcrie dac contestați calitatea de emanat șobolanian a lui Ion Iliescu cu a sa „rivoluție“ reptilian-moscovician…

George Roncea – Curentul

, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *